zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 όπως σου είπα μερικές εταιρίες κρατάγανε προμήθεια όταν έκανες κατάθεση τα έξοδα όπως έλεγαν εσύ αγόραζες κάρτα τον 10 ευρώ αλλα μόλις εγγραφες το ποσο στο πλαίσιο τις κατάθεσης σου έλεγε προμήθεια πχ 20 λεπτά και στο λογαριασμό σου θα μπούν 9.80 αυτό που σου λέω ισχύει δεν θυμάμαι όμως το ποσό ακριβώς, κάπως έτσι κερδίζει μέσο προμήθειας ,και o περιπτεράς τι προμήθεια νομίζεις ότι θα παίρνει Το λέω γιατί εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου κρατήσουν προμήθεια! Πάντα είχα όλο το ποσό ακριβώς διαθέσιμο
drake. Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 το έκανε η bwin unibet-νομίζω sportingbet σίγουρα αλλα μετά το έκανε και αυτή δωρεάν από παράπονα πελατών πάντως και άλλες εταιρίες που δεν τις θυμάμαι τώρα,από προμήθεια από το κατάστημα που πληρώνεις θα κερδίζει δεν υπάρχει άλλος τρόπος και δεν θα δίνανε τζάπα 140 εκατομμύρια http://www.pokercity.gr/html/ent/229/ent.23229.asp 1
beatshooter Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Paysafe 5ε έχει κανονικά κ παντα εβρισκα...κοσμοτε 5αρα δεν βρίσκω πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα