Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από Δευτέρα 16 Ιουνίου σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ από όλες τις εταιρίες. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν. Αυτό πρακτικά θα επηρεάσει τα περίπτερα και τις ανανεώσεις μέσω ίντερνετ (viva, telesuite, winbank πειραιώς κλπ). Από καταστήματα θα γίνεται κανονικά ανανέωση 5ευρώ.

Edit

tyxaio?

που αρκετοι το γυρισαν σε καρτοκινητα γιατι ηταν πιο οικονομικα  και μετα απο κανα 2 χρονια εφτασαν να γεμιζεις με τουλ.10ε?

και στις 3 εταιρειες ταυτοχρονα και ενω τα περισσοτερα "πακετα" ειναι με 5ε...

Ετσι και αλλιως δεν μπορουσες να αγορασεις 5 ευρω καρτα οταν εχεις μηδενικο υπολοιπο και να αγορασεις καποιο πακετο αξιας 5 ευρω..

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως μέσω vodafonecu.gr που ανανέωσα τις προάλλες έχει επιλογή για 5€ την οποία και διάλεξα.

Παρατήρησα επίσης ότι άλλαξαν το όριο από 12 μήνες σε 6 μήνες όπου αν δεν ανανεώσεις ακυρώνεται η κάρτα.

Δημοσ.

H paysafe δεν θυμάμαι ποτέ να είχε 5ευρες κάρτες...παλιά σαν φοιτητής που έπαιζα αρκετά στοίχημα από ίντερνετ και πόκερ 10άρες ήταν οι χαμηλότερες...το γράφει και στο site τους.

Κατά την αγορά paysafecard μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των αξιών 10, 25, 50 ή 100 EUR.

https://www.paysafecard.com/el-cy/products/paysafecard/

Παλιά η paysafe είχε 5ευρη κάρτα (την διαφήμιζε και στην σελίδα της), αλλά όμως εγώ προσωπικά σε όσα περίπτερα είχα πάει δεν είχα δει να την πουλάνε. Τώρα δεν ξέρω αν καταργήθηκε.

Δημοσ.

δεν γινεται αυτο

Γίνεται και μάλιστα με σωστή πλέον ονομασία "Ειδική Προσφορά"

Όσο για την ανανέωση χρόνου, στην Wind εξακολουθώ να επιλέγω τα 5 ευρώ.

Δημοσ.

Παλιά η paysafe είχε 5ευρη κάρτα (την διαφήμιζε και στην σελίδα της), αλλά όμως εγώ προσωπικά σε όσα περίπτερα είχα πάει δεν είχα δει να την πουλάνε. Τώρα δεν ξέρω αν καταργήθηκε.

Και γω αυτό θυμάμαι...ποτέ πουθενά δεν μου είχαν δώσει paysafe των πέντε ευρώ...δεν είχα κοιτάξει τότε στην σελίδα τους και αν είχα κοιτάξει σιγά μην θυμάμαι αν έγραφε ότι είχε :P.

Εμπειρικά ποτέ δεν μου έδωσαν και είχα ζητήσει αρκετές φορές σε διάφορα περίπτερα ή μινι-μαρκετ σε περιόδους αφραγκίας.

Τώρα που μπήκα και είδα λόγω του τόπικ δεν γράφει για πεντάευρη...φίλος παραπάνω βέβαια λέει ότι παίρνει κάθε μέρα...τι να πω. 

Δημοσ.

Και γω αυτό θυμάμαι...ποτέ πουθενά δεν μου είχαν δώσει paysafe των πέντε ευρώ...δεν είχα κοιτάξει τότε στην σελίδα τους και αν είχα κοιτάξει σιγά μην θυμάμαι αν έγραφε ότι είχε :P.

Εμπειρικά ποτέ δεν μου έδωσαν και είχα ζητήσει αρκετές φορές σε διάφορα περίπτερα ή μινι-μαρκετ σε περιόδους αφραγκίας.

Τώρα που μπήκα και είδα λόγω του τόπικ δεν γράφει για πεντάευρη...φίλος παραπάνω βέβαια λέει ότι παίρνει κάθε μέρα...τι να πω.

Φιλε για την ώρα υπάρχουν κανονικά κάρτες τον 5 ευρώ πριν 2 μέρες πήρα τώρα στο site φαίνεται να λένε για αξιας άνω το 10 ευρώ δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει την κατάργηση τις αλλα για την ώρα πωλούνται κανονικά.
Δημοσ.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στην paysafecard!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η paysafecard των 5 ευρώ είναι ακόμα διαθέσιμη προς πώληση.

Επίσης, να σας ενημερώσουμε, ότι μερικοί προμηθευτές επιλέγουν να μην προμηθεύουν paysafecard των 5 ευρώ.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Φιλικά,

Η ομάδα της paysafecard

Δημοσ.

Νομίζω εξαφανίστηκε το μήνυμά μου ή απλά δεν το έγραψα ποτέ, δεν ξέρω! :P  Λοιπόν, 5άρες paysafe έβρισκα κανονικά μέχρι πριν λίγο καιρό. Πλέον δεν βρίσκω 5άρα σε κανένα είδος κάρτας, 10 και πάνω όλες (εκτός σε κάτι περίπτερα που δεν έχουν μηχανάκι και τους έχουν ξεμείνει κάποιες από τις παλιές)

Και ξαναρωτάω γιατί το έχω πραγματικά απορία αν ξέρει κάποιος. Πως βγάζει λεφτά η paysafe??

Δημοσ.

Γεια σας..μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο site προσφορών που να υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω paysafe?

Δημοσ.

Νομίζω εξαφανίστηκε το μήνυμά μου ή απλά δεν το έγραψα ποτέ, δεν ξέρω! :P  Λοιπόν, 5άρες paysafe έβρισκα κανονικά μέχρι πριν λίγο καιρό. Πλέον δεν βρίσκω 5άρα σε κανένα είδος κάρτας, 10 και πάνω όλες (εκτός σε κάτι περίπτερα που δεν έχουν μηχανάκι και τους έχουν ξεμείνει κάποιες από τις παλιές)

Και ξαναρωτάω γιατί το έχω πραγματικά απορία αν ξέρει κάποιος. Πως βγάζει λεφτά η paysafe??

Νομίζω κρατάει κάποια προμήθεια κατά την πληρωμή,πχ κάποιες εταιρίες στοιχήματος δεν είχαν δωρεάν κατάθεση με paysafe και όταν έκανες κατάθεση 10 μπαίνανε στον λογαριασμό 9,88 περίπου αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Η πιο ουσιαστική αλλαγή που παρατήρησα, τουλάχιστον στο What's up που έχω, είναι ότι πλέον το ποσό που αγοράζεις, έχει πλέον διάρκεια 6μήνες αντί για 12 που ήταν πριν. Αν δεν βάλεις κι άλλη κάρτα σε αυτό το διάστημα, το υπόλοιπό σου μηδενίζεται.

Το ξέρω ότι ελάχιστους τους ενδιαφέρει αυτό, καθώς σίγουρα βάζουν μια φορά το μήνα κάρτα, αλλά εγώ που το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, έβγαζα ένα χρόνο με 10€....  :-D   :X

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω κρατάει κάποια προμήθεια κατά την πληρωμή,πχ κάποιες εταιρίες στοιχήματος δεν είχαν δωρεάν κατάθεση με paysafe και όταν έκανες κατάθεση 10 μπαίνανε στον λογαριασμό 9,88 περίπου αν θυμάμαι καλά.

Κι όμως δεν κρατάει προμήθεια! ! η κάρτα λέει 10€, ο περιπτεράς παίρνει 10€ και συ έχεις ακριβώς 10€ διαθέσιμα!

Δημοσ.

Κι όμως δεν κρατάει προμήθεια! ! η κάρτα λέει 10€, ο περιπτεράς παίρνει 10€ και συ έχεις ακριβώς 10€ διαθέσιμα!

όπως σου είπα μερικές εταιρίες κρατάγανε προμήθεια όταν έκανες κατάθεση τα έξοδα όπως έλεγαν εσύ αγόραζες κάρτα τον 10 ευρώ αλλα μόλις εγγραφες το ποσο στο πλαίσιο τις κατάθεσης σου έλεγε προμήθεια πχ 20 λεπτά και στο λογαριασμό σου θα μπούν 9.80 αυτό που σου λέω ισχύει δεν θυμάμαι όμως το ποσό ακριβώς, κάπως έτσι κερδίζει μέσο προμήθειας ,και o περιπτεράς τι προμήθεια νομίζεις ότι θα παίρνει

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...