Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βαζω μια φορα στο τοσο 10€ και μετα μονο 5€ γιατι βαζω προγραμμα με 5€..

Μεχρι να μην φτανει παλι το υπολοιπο να συμπληρωσει την 5€ ωστε να παρω το προγραμμα.

Απλα τωρα αντι για καθε μηνα θα βαζω ανα δυο μηνες καρτα..;)

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 μειονεκτημα που καταργησαν τις 5αρες καρτες ειναι οτι για καθε ανανεωση των 5 € σου δινει 1 κωδικο,οποτε με 10 € ειχες 2 κωδικους.Ενω τωρα με την 10 αρα καρτα σου δινει 1 κωδικο.

• Like 1
Δημοσ.

αν καταργηθηκαν οι 5αρες καρτες υποψιαζομαι οτι θα σταματησει η κοσμοκαρτα τα 200 λεπτα χρονο ομιλιας προς ολους με καθε ανανεωση απο 10ευρω και πανω. Γιατι πλεον αν ολοι αναγκαζονται να βαλουν το ελαχιστο 10ευρω και δεν υπαρχει αλλα επιλογη, ποιο το νοημα να σου δινει το κινητρο με την προσφορα.

Δημοσ.

Η καρτοκινητή συμφέρει. Με Cu ανανεώνω 10 ευρώ το μήνα και αγοράζω πακέτο 7 ευρώ και έχω 500 λεπτά + 500 sms προς Cu ( που έχει η κοπέλα μου) και 300 λεπτά + 100 sms προς ολα τα εθνικά δίκτυα και 810mb ίντερνετ. Δεν θέλετε να μάθετε τι είχα με συμβόλαιο των 30 ευρώ τόσα χρόνια. 

Τώρα αν τα 300 λεπτά + 100 μηνύματα προς όλους δεν σε φτάνουν ως άντρα για ένα μήνα αν δεν συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι, τότε τι να πω.  :P

• Like 1
Δημοσ.

τώρα που έρχεται η ανάπτυξη (την ακούω πλησιάζει) δεν θα ασχολούμαστε με 5 ψωρο €.

γι αυτό καταργούνται οι 5αρες

όπως είχα γράψει πάντως, έκανα ανανέωση 5€ σε vodafone  μέσω site χθες 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε βρίσκεις έναν φοιτητή και παίρνεις φοιτητικό και με 5 ευρώ τον μήνα 1200 λεπτά σε όλους και 1200 mb.Ποιος δεν έχει έναν γνωστό φοιτητή στον κύκλο του? 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά βάζω τον ένα μήνα 10 ευρώ, αγοράζω κάποιο πακετάκι των 5-7 ευρώ, μου περισσεύουν κάτι ψιλά, οπότε τον άλλο μήνα βάζω κάρτα των 5 ευρώ (μαζί με τα ψιλά που μου περίσεψαν τον προηγούμενο μήνα μου επαρκούν για να αγοράσω κάποιο πακέτο των 5-7 ευρώ). Δηλαδή κατά μέσο όρο χαλάω 15 ευρώ το 2μηνο. Δηλαδή 30 στο 4μηνο. Μάλλον τώρα θα βάζω 3 κάρτες των 10 ευρώ και θα περνάω 4 μήνες.

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει όλοι να κάνετε μποΪκοτάζ στην cosmote και στην vodafone. Δλδ γιατί στην Q με μια ανανέωση των 10€ να παίρνω δώρο 1000 λεπτά προς Q & 1GB Internet και με 2€ να παίρνω και 100 λεπτά προς όλους; (μου δίνεται η δυνατότητα για ανανέωση με 5€ φυσικά αλλά δεν παίρνω τα δώρα)

Με την Q δίνω 2€ και παίρνω 400MB Internet. Με την Cosmote γιατί παλιά έδινα 5€ για 200MB και τώρα 500MB ?

Ας μην ξεχάσω και το πακέτο (3g-only) 60MB για 3€

Και μην μου πείτε για το 4G. Κι η wind θα το ενεργοποιήσει κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά και με τις ταχύτητες του 4g για πότε τα 500mb (δλδ τα 5€) θα εξατμιστούν χαμπάρι δεν θα πάρετε. Και δεν ισχύει για ούτε καν το μισό μέρος της χώρας μας το 4g.

Εγώ απορώ ακόμη για τον κόσμο που μένει στην cosmote. Από καιρό έχω πάει στην Q κι έχω βρει την υγειά μου. 

Μιας και μιλούσα για το internet άλλη απατεωνιά το daily pass. Σου παίρνουν 1€,έχεις μόνο 3g ταχύτητες για τα πρώτα 60mb και μετά 2g. Α! πρέπει και να το απενεργοποιήσεις,αλλιώς θα σου ρουφάει 1€ κάθε μέρα. Στην q όσο μπεις τόσο σου καίνε απ'την κάρτα σου.

Δεν είμαι κανένας υπάλληλος,μάλιστα κι εγώ είχα πριν κανένα χρόνο what'sup,απλώς έχω τσατιστεί πολύ με την comsote,με τις παραπλανητικές διαφημίσεις της και που πήρε ΠΑΡΑ πολύ κόσμο με την προσφορά 1500 SMS + 1500 Λεπτά με 5€ ανανέωση και τώρα παίρνει τα λεφτά όλου του κοσμάκη. Ξυπνήστε ρεεεε

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε βρίσκεις έναν φοιτητή και παίρνεις φοιτητικό και με 5 ευρώ τον μήνα 1200 λεπτά σε όλους και 1200 mb.Ποιος δεν έχει έναν γνωστό φοιτητή στον κύκλο του? 

δεν γινεται αυτο

Δημοσ.

δεν γινεται αυτο

Γιατί δεν γίνεται αυτό? Εγώ πως το έχω κάνει δλδ?Το ελληνικό νούμερο που έχω στο κιν για όταν είμαι Ελλάδα έτσι το έχω.

Δημοσ.

Νομίζω ότι καταργήθηκαν γενικά οι 5άρες κάρτες, όχι μόνο για κινητά αλλά και οι paysafe

Η paysafe έχει ακόμα κάρτες τον 5 ευρώ και δεν νομίζω να καταργηθούν γιατί είναι μια εταιρία παντου
Δημοσ.

Η paysafe έχει ακόμα κάρτες τον 5 ευρώ και δεν νομίζω να καταργηθούν γιατί είναι μια εταιρία παντου

H paysafe δεν θυμάμαι ποτέ να είχε 5ευρες κάρτες...παλιά σαν φοιτητής που έπαιζα αρκετά στοίχημα από ίντερνετ και πόκερ 10άρες ήταν οι χαμηλότερες...το γράφει και στο site τους.

Κατά την αγορά paysafecard μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των αξιών 10, 25, 50 ή 100 EUR.

https://www.paysafecard.com/el-cy/products/paysafecard/

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...