Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Χωρίς εξαίρεση, όσους γνωρίζω με καρτοκινητό που βάζουν 5ευρά ανανέωση με αυτή τη δικαιολογία, κάνουν τέτοια χρήση σε ένα μήνα που θα τους έβγαινε φθηνότερα ένα συμβόλαιο για... μικρές επιχειρήσεις ^^ Αυτό βασικά. Δεν μπορώ να βρω με ποιόν τρόπο συμφέρει το μέσο καταναλωτή η καρτοκινητή. Εταιρικά/οικογενειακά προγράμματα συμφέρουν απείρως περισσότερο. Και βασικά βρίσκω ελαφρώς εκνευριστικό να ακούω από άτομα άνω των 18 ετών αυτό το αστείο «δεν έχω κάρτα».
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 E μη το παρατραβαμε κιόλας Αν ο καθένας μπορουσε να πληρώσει μηνιαία λογαριασμούς και να έχει δεσμεύσεις πιθανόν και να το έκανε. Εγω ξέρω πολύ κόσμο που με το ζόρι βάζει 5 ευρώ το μήνα για να στέλνει κανα μνμ ή να κάνει αναπάντητες σε φάση call me back. Εχει διαφορά ο αυτοέλεγχος με το "δεν έχω χρηματα". Καλός η κακός το κινητό ειναι απαραίτητο και δεσμεύσεις σε εταιρίες κινητής δε μπορουν να έχουν όλοι ακόμα και αν ειναι μόλις 10 ευρω ο λογαριασμός. Ναι καταλαβαίνω αυτο που λέτε, εγω πρωτος λέω οτι το συμβόλαιο συμφέρει περισσότερο, αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ για συμβόλαιο. Το κινητο παρεμπιπτόντως δεν ειναι είδος πολυτελείας πλέον. Ειναι απαραίτητο αγαθό και μάλιστα πρώτης ανάγκης ειδικά αν ψάχνεις για εργασία. 3
_chris_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ^^ Αυτό βασικά. Δεν μπορώ να βρω με ποιόν τρόπο συμφέρει το μέσο καταναλωτή η καρτοκινητή. Εταιρικά/οικογενειακά προγράμματα συμφέρουν απείρως περισσότερο. Και βασικά βρίσκω ελαφρώς εκνευριστικό να ακούω από άτομα άνω των 18 ετών αυτό το αστείο «δεν έχω κάρτα». εννοείται ότι συμφέρει η καρτοκινητή. θες να σου πω τι δίνουμε οικογενειακώς σε καρτοκινητά να μου βρεις με τα ίδια χρήματα συμβόλαιο; θα σου κάνω δώρο και τα κινητά μας αν το καταφέρεις. ξεκίνα με το να μου βρεις 300 λεπτά προς όλους (έστω 3λεπτα) με 10€ και τα λεφτα στην κάρτα. μη μιλήσουμε για φοιτητικά με 5€ 1000 λεπτά προς όλους... εξαιρέσεις θα υπάρχουν αλλα μιλάμε για τον κανόνα και τον μέσο καταναλωτή όπως είπες. το συμβόλαιο δε συμφέρει
rezoma Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ^^ Αυτό βασικά. Δεν μπορώ να βρω με ποιόν τρόπο συμφέρει το μέσο καταναλωτή η καρτοκινητή. Εταιρικά/οικογενειακά προγράμματα συμφέρουν απείρως περισσότερο. Και βασικά βρίσκω ελαφρώς εκνευριστικό να ακούω από άτομα άνω των 18 ετών αυτό το αστείο «δεν έχω κάρτα». Εγω με καρτα ειμαι και ξοδευω 10ευρω το μηνα. Εχω 1000 λεπτα προς ολα τα δικτυα, 600 λεπτα προς το δικτυο μου και 600mb. Γιατι να παω σε συμβολαιο, οταν εχω ολα αυτα και χωρις δεσμευση με μια απλη καρτουλα των 10ευρω? Αν ψαξεις κανεις τις προσφορες που εχουν οι καρτες, συμφερει και παρασυμφερει! Απλα θελει ψαξιμο....
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 E μη το παρατραβαμε κιόλας Αν ο καθένας μπορουσε να πληρώσει μηνιαία λογαριασμούς και να έχει δεσμεύσεις πιθανόν και να το έκανε. Εγω ξέρω πολύ κόσμο που με το ζόρι βάζει 5 ευρώ το μήνα για να στέλνει κανα μνμ ή να κάνει αναπάντητες σε φάση call me back. Εχει διαφορά ο αυτοέλεγχος με το "δεν έχω χρηματα". Καλός η κακός το κινητό ειναι απαραίτητο και δεσμεύσεις σε εταιρίες κινητής δε μπορουν να έχουν όλοι ακόμα και αν ειναι μόλις 10 ευρω ο λογαριασμός. Ναι καταλαβαίνω αυτο που λέτε, εγω πρωτος λέω οτι το συμβόλαιο συμφέρει περισσότερο, αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ για συμβόλαιο. Το κινητο παρεμπιπτόντως δεν ειναι είδος πολυτελείας πλέον. Ειναι απαραίτητο αγαθό και μάλιστα πρώτης ανάγκης ειδικά αν ψάχνεις για εργασία. Συμφωνώ. Προφανώς αν κάποιος δεν έχει για συμβόλαιο, να έχει καρτοκινητή. Αυτό όμως δεν κάνει την καρτοκινητή πιο συμφέρουσα. Πιο φθηνή την κάνει. Το ότι κάτι είναι φθηνό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι και vfm. Αυτό με την εργασία δεν το έπιασα. Θα καλέσεις ας πούμε για συνέντευξη και θα τους πεις «πάρτε με πίσω γιατί δεν έχω κάρτα»; ξεκίνα με το να μου βρεις 300 λεπτά προς όλους (έστω 3λεπτα) με 10€ και τα λεφτα στην κάρτα. μη μιλήσουμε για φοιτητικά με 5€ 1000 λεπτά προς όλους... Το μόνο που θα σχολιάσω είναι αυτό. Με αυτό που λες για τα 3λεπτα καταστρέφεις το οποιοδήποτε vfm μπορεί να έχουν τα 300 λεπτά με 10€. Βάλτο κάτω με χαρτί και μολύβι και σύγκρινέ το με βήμα χρέωσης στα 60 δευτερόλεπτα να δεις αν συμφέρει. Και δεν σου βάζω καν μέσα τις περαιτέρω εκπτώσεις από επιδοτήσεις κλπ. Δεν θα ψάξω να σου βρω προγράμματα, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Επίσης, μίλησα για εταιρικά/οικογενειακά προγράμματα. 1
_chris_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και να ψάξεις δε πρόκειται να βρεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. σου απάντησε και ο rezoma ποιο πάνω. μάλλον εσύ δε τα έχεις υπολογίσει σωστά μπες στο myphone Που το έχουν αναλύσει μέχρι αηδίας οι άνθρωποι και γράψε ότι τα καρτοκινητά δε συμφέρουν να δεις πόσοι θα συμφωνήσουν. φιλικά
Narayan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 E μη το παρατραβαμε κιόλας Αν ο καθένας μπορουσε να πληρώσει μηνιαία λογαριασμούς και να έχει δεσμεύσεις πιθανόν και να το έκανε. Εγω ξέρω πολύ κόσμο που με το ζόρι βάζει 5 ευρώ το μήνα για να στέλνει κανα μνμ ή να κάνει αναπάντητες σε φάση call me back. Εχει διαφορά ο αυτοέλεγχος με το "δεν έχω χρηματα". Καλός η κακός το κινητό ειναι απαραίτητο και δεσμεύσεις σε εταιρίες κινητής δε μπορουν να έχουν όλοι ακόμα και αν ειναι μόλις 10 ευρω ο λογαριασμός. Ναι καταλαβαίνω αυτο που λέτε, εγω πρωτος λέω οτι το συμβόλαιο συμφέρει περισσότερο, αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ για συμβόλαιο. Το κινητο παρεμπιπτόντως δεν ειναι είδος πολυτελείας πλέον. Ειναι απαραίτητο αγαθό και μάλιστα πρώτης ανάγκης ειδικά αν ψάχνεις για εργασία. Σίγουρα υπάρχουν και άτομα που δεν έχουν πάνω από €5 να διαθέσουν για κινητό το μήνα. Προσωπικά πιστεύω πως ακόμα και αυτά τα άτομο δεν τα επιρρεάζει η κατάργηση της ανανέωσης των €5, αφού αντί να δίνουν €5 το μήνα θα δίνουν τώρα €10 για ένα δίμηνο. Επαναλαμβάνω αν δεν περισσέυει σε κάποιον να δώσει ένα 5ευρώ επιπλέον σήμερα για τους επόμενους 2 μήνες τότε θα έπρεπε να κόψει το κινητό (ή κατά προτίμηση κάποια άλλη περιττή συνήθεια) καθώς υπάρχει ΙΜΗΟ βαθύτερο πρόβλημα.
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αυτό με την εργασία δεν το έπιασα. Θα καλέσεις ας πούμε για συνέντευξη και θα τους πεις «πάρτε με πίσω γιατί δεν έχω κάρτα»; Ε δε καλείς εσυ βρε...σε καλούνε
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και να ψάξεις δε πρόκειται να βρεις γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. σου απάντησε και ο rezoma ποιο πάνω. μάλλον εσύ δε τα έχεις υπολογίσει σωστά μπες στο myphone Που το έχουν αναλύσει μέχρι αηδίας οι άνθρωποι και γράψε ότι τα καρτοκινητά δε συμφέρουν να δεις πόσοι θα συμφωνήσουν. φιλικά Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο εταιρικό μου πρόγραμμα «τρέχει» νούμερο με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς τα άλλα νούμερα του πακέτου, 200 mb και 200 λεπτά προς τρίτους με 60" βήμα χρέωσης (που συμφέρει περισσότερο από τα 300 λεπτά με ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά). Μαζί με πάγια/τέλη και μαζί με τις εκπτώσεις/επιδοτήσεις για αυτό το νούμερο δίνω περίπου 5,5 ευρώ το μήνα. Και δεν αναφέρω καν ότι όταν ξεπερνιέται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας η χρέωση είναι φθηνότερη απ' ότι στην καρτοκινητή. Τι να πω μπορεί και να έχεις δίκιο, ίσως να πρέπει να καταργήσω τις συνδέσεις και να το γυρίσω σε καρτοκινητά.
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Γενικά τα συμβόλαια πάνε για φούντο από τον μέσο πολίτη. Απ την άλλη με τον τρόπο που λειτουργουν τα καρτοκινητά δε ξέρω τελικά τι συμφέρει περισσότερο. Να βάζεις μια κάρτα των 5 ευρώ, η οποία να σου δίνει χρόνο για 4,30 (διορθωστε αν κάνω λάθος) και στις περισσότερες εταιρείες να εισαι υποχρεωμένος να βάλεις και άλλα 5 ευρω για να έχεις την προσφορά των 200 λεπτών λόγου χάρη + άλλα 5 για να έχεις μυνήματα και ιντερνετ ή να κάνεις ένα συμβολαιάκι των 15 ευρω το μηνα που σου προσφέρει και 5 πράμματα καλυτερα? Δε ξέρω. Δε νομιζω πάντως οτι χάνουν οι εταιρίες κινητής απ ότι έχει γινει. Απλα με την καρτα δεν παιζει δεσμευση. Εγω παντως πλεον το κινητο το εχω για να με παιρνουν 1
mgs4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μου θυμίζετε κάτι γραφικούς που πάνε στο βενζινάδικο και βάζουν €5 αμόλυβδη. Αφού θα τα πληρώσετε που θα τα πληρώσετε, ποιό είναι το νόημα να βάζετε μονάδες με το σταγονόμετρο; καλά δεν ισχύει αυτό όπως το λες ειδικά για τη βενζίνη... Αν ο άλλος δεν έχει θα βάζει αναγκαστικά με το σταγονόμετρο δλδ ίσα για να πάει στη δουλειά του και μετά σπίτι... Εκτός και αν νομίζεις ότι ο κόσμος έχει γεμάτες τσέπες για να βάζει 50ευρα στις βενζίνες όπως παλιά...
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο εταιρικό μου πρόγραμμα «τρέχει» νούμερο με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς τα άλλα νούμερα του πακέτου, 200 mb και 200 λεπτά προς τρίτους με 60" βήμα χρέωσης (που συμφέρει περισσότερο από τα 300 λεπτά με ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά). Μαζί με πάγια/τέλη και μαζί με τις εκπτώσεις/επιδοτήσεις για αυτό το νούμερο δίνω περίπου 5,5 ευρώ το μήνα. Και δεν αναφέρω καν ότι όταν ξεπερνιέται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας η χρέωση είναι φθηνότερη απ' ότι στην καρτοκινητή. Τι να πω μπορεί και να έχεις δίκιο, ίσως να πρέπει να καταργήσω τις συνδέσεις και να το γυρίσω σε καρτοκινητά. Αν κάποιος θέλει να κάνει τώρα νέο πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητής συμφέρει το καρτοκινητό. Αν είχες από παλιά σύνδεση και σου κάνουν εκπτώσεις ή τους "εκβιάζεις" ότι θα πας σε άλλη εταιρεία και για να μη σε χάσουν σου ρίχνουν την τιμή, ή έχεις πολλά νούμερα και μεγάλους λογαριασμούς και μπορείς να διαπραγματευτείς είναι άλλο θέμα.
Narayan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 καλά δεν ισχύει αυτό όπως το λες ειδικά για τη βενζίνη... Αν ο άλλος δεν έχει θα βάζει αναγκαστικά με το σταγονόμετρο δλδ ίσα για να πάει στη δουλειά του και μετά σπίτι... Εκτός και αν νομίζεις ότι ο κόσμος έχει γεμάτες τσέπες για να βάζει 50ευρα στις βενζίνες όπως παλιά... [offtopic] Εκτός κι αν μιλάμε και ακραίες περιπτώσεις που ο "κόσμος" πληρώνεται μεροκάματο στο τέλος της εργάσιμης και όχι μηνιάτικο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζει κάποιος μόνο €5 βενζίνη κάθε φορά. Οι μετακινήσεις του καθενός με το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι πάνω κάτω γνωστές. Γνωρίζω π.χ. πως κάθε μήνα για την απόσταση που θα κάνω σπίτι - δουλειά - σπίτι καθημερινά καθώς και για τη σπίτι - σουπερ μάρκετ - σπίτι το Σ/Κ χρειάζομαι συνολικά €200 σε βενζίνες, άντε να υπάρχει διακύμανση €20 πάνω-κάτω από μήνα σε μήνα. Ποιό είναι λοιπόν το νόημα να μην γεμίσω το ντεπόζιτο μια κι έξω όταν πέσει το μηνιάτικο και αντ' αυτού να βάζω €5-€10-€20 σε κάθε επίσκεψη στο βενζινάδικο; Περισσότερα χάνω έτσι από το πήγαινε-έλα στο βενζινά και δίνω και περισσότερο δικαίωμα να με "κλέψουν" στην αντλία. [/offtopic] 2
black_rabBiT Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν και τα πακέτα ομιλίας. Αν δεν σας ικανοποιούν, πείτε τα από κοντά.
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Σωστά, επιτέλους το πανούργο σχέδιο των πολυεθνικών να παγιδευσουν τον κόσμο σε ένα τόσο δεσμευτικό πράγμα όσο η καρτοκινητή πέτυχε. well done μεχρι εκει μπορουσες να καταλαβεις εκανα εντιτ για σενα και οποιον δεν καταλαβε... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2014 από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα