Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμαστε πριν 3-4 χρονια που ειχαμε τις 3αρες καρτες (cosmote); Παρελθον..

Θυμαστε πριν κατι  χρονια που στον Germano μπορουσες να βαλεις χρονο ομιλιας, οσα λεφτα ηθελες (1-4-7-32 ευρω κλπ, ευρω που θελαμε εμεις); Παρελθον..

Απο σημερα, και οι καρτες των 5 ευρω της cosmote θα ειναι συλλεκτικες/παρελθον!..

Στο ιντερνετ δεν βρηκα καποιο δελτιο τυπου. Απλως ολοι οι περιπτεραδες αυτο λενε. Ακομα και στο ηλεκτρονικο μηχανημα δεν βγαζουν επιλογη 5 ευρω καρτας..

Και μαλλον σε ολες τις εταιριες..! 

Δεν ξερω αν εχει καποιο θετικο η αρνητικο η ολη η υποθεση, αλλα μου αρεσε να παιρνω 5αρες καρτες για λογους οικονομιας. Πχ να θελω να βαλω υπολοιπο χρονου 15 ευρω, μαλλον τωρα δεν θα μπορω, θα πρεπει να βαλω 20.

Πληροφοριακα ανεβασα το θεμα..

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από Δευτέρα 16 Ιουνίου σταματούν οι κάρτες των 5ευρώ από όλες τις εταιρίες. Θα υπάρχουν αποθέματα κωδικών έως ότου εξαντληθούν. Αυτό πρακτικά θα επηρεάσει τα περίπτερα και τις ανανεώσεις μέσω ίντερνετ (viva, telesuite, winbank πειραιώς κλπ). Από καταστήματα θα γίνεται κανονικά ανανέωση 5ευρώ.

Edit

tyxaio?

που αρκετοι το γυρισαν σε καρτοκινητα γιατι ηταν πιο οικονομικα  και μετα απο κανα 2 χρονια εφτασαν να γεμιζεις με τουλ.10ε?

και στις 3 εταιρειες ταυτοχρονα και ενω τα περισσοτερα "πακετα" ειναι με 5ε...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Πάντως, η Wind έχει το χρόνο των 5 ευρώ στο f2g και αν ανανεώσεις οποιοδήποτε χρόνο μέσω PayPal έχεις bonus μερικά ευρώ.

Δημοσ.

τυχαιο?

που αρκετοι το γυρισαν σε καρτοκινητα γιατι ηταν πιο οικονομικα  και μετα απο κανα 2 χρονια εφτασαν να γεμιζεις με τουλ.10ε?

Σωστά,

επιτέλους το πανούργο σχέδιο των πολυεθνικών να παγιδευσουν τον κόσμο σε ένα τόσο δεσμευτικό πράγμα όσο η καρτοκινητή πέτυχε.

• Like 7
Δημοσ.

Εδώ και καιρό ανανεώνω το χρόνο μέσω του web banking της Πειραιώς. Μόλις το τσέκαρα και είδα ότι η επιλογή για κάρτα 5 ευρώ υπάρχει κανονικά για Cosmote, Wind και Q. Μόνο η Vodafone δεν έχει, η οποία δεν ξέρω αν είχε ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει καποιο θετικο η αρνητικο η ολη η υποθεση, αλλα μου αρεσε να παιρνω 5αρες καρτες για λογους οικονομιας. Πχ να θελω να βαλω υπολοιπο χρονου 15 ευρω, μαλλον τωρα δεν θα μπορω, θα πρεπει να βαλω 20.

Πληροφοριακα ανεβασα το θεμα..

αν βάλεις όμως 20€, στον επόμενο μήνα θα βάλεις 10€ αντι για 15€ μιας και θα έχεις υπόλοιπο το 5ρακι.

άρα πάλι στα ίδια έρχεσαι.  :P  με την προϋπόθεση ότι δεν άλλαξες την κατανάλωση.

το είχα διαβάσει κι εγώ αυτό πριν κάποιες μέρες, για τη vodafone.

μάλιστα έλεγε ότι όσοι κωδικοί των 5€ είναι στην αγορά και μετά τέλος.

πάντως μέσω νετ που κάνω ανανεώσεις, μου βγάζει επιλογή για 5€.

τώρα για πόσο ακόμα δε ξέρω.

εντάξει ρε παιδιά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

πλάκα έχουν κάτι καμένοι που πάνε και σκάνε 400+ για κινητό και μετα γκρινιάζουν γιατί ανέβηκε το sms κατα 0,001€, γιατί δε μπορούν να κάνουν ανανέωση 1€ όπως παλαιότερα (wind)....

όντως η πειραιώς δε μου βγάζει 5€ για vodafone, τον προηγούμενο μήνα είχα ανανεώσει με 5€.

στο site της vodafone όμως η επιλογη υπάρχει ακόμα.

κι εγώ ανανέωση των 5€ κάνω, απλά τώρα θα κάνω των 10€ ανα 2 μήνες.

Δημοσ.

Γενικά τα συμβόλαια πάνε για φούντο από τον μέσο πολίτη.

Απ την άλλη με τον τρόπο που λειτουργουν τα καρτοκινητά δε ξέρω τελικά τι συμφέρει περισσότερο.

Να βάζεις μια κάρτα των 5 ευρώ, η οποία να σου δίνει χρόνο για 4,30 (διορθωστε αν κάνω λάθος) και στις περισσότερες εταιρείες να εισαι υποχρεωμένος να βάλεις και άλλα 5 ευρω για να έχεις την προσφορά των 200 λεπτών λόγου χάρη + άλλα 5 για να έχεις μυνήματα και ιντερνετ ή να κάνεις ένα συμβολαιάκι των 15 ευρω το μηνα που σου προσφέρει και 5 πράμματα καλυτερα?
Δε ξέρω.

Δε νομιζω πάντως οτι χάνουν οι εταιρίες κινητής απ ότι έχει γινει.

Δημοσ.

Μου θυμίζετε κάτι γραφικούς που πάνε στο βενζινάδικο και βάζουν €5 αμόλυβδη. Αφού θα τα πληρώσετε που θα τα πληρώσετε, ποιό είναι το νόημα να βάζετε μονάδες με το σταγονόμετρο;

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει μη το λες.

είναι κάποιοι που όντως έχουν πρόβλημα και τα 5€ τους είναι πολλά.

τώρα αν το αναλύσουμε δε βγαίνει άκρη.

Δημοσ.

εγω απο περνω απο αυτοματα μηχανηματα και εχουν ακομα τα 5 ευρω.

ή τουλαχιστον τα ειχαν πριν κανα 2 βδομαδες που εβαλα καρτα :P

Δημοσ.

:whistle: Τι λετε ρε παιδια; Χθες πηγα σε περιπτερο στη Καλαμαρια και μου εβγαλε κανονικά κοσμοτέ 5αρα καρτα το μηχανημα....

Ναι, ορισμενοι λενε δεν εχω κλπ. Ε πηγαινε σε ενα γερμανο να βαλεις οσα θες.

Δημοσ.

εντάξει μη το λες.

είναι κάποιοι που όντως έχουν πρόβλημα και τα 5€ τους είναι πολλά.

τώρα αν το αναλύσουμε δε βγαίνει άκρη.

Χωρίς εξαίρεση, όσους γνωρίζω με καρτοκινητό που βάζουν 5ευρά ανανέωση με αυτή τη δικαιολογία, κάνουν τέτοια χρήση σε ένα μήνα που θα τους έβγαινε φθηνότερα ένα συμβόλαιο για... μικρές επιχειρήσεις :-(

ΙΜΗΟ τα παραπάνω άτομα έχουν κυρίως θέμα αυτοελέγχου και όχι οικονομικό.

Από την άλλη κάποιος που όντως δεν κάνει χρήση και το θέλει για μία ώρα ανάγκης, είτε βάλει €5 είτε €10 το δίμηνο το ίδιο δεν είναι αφού ούτως ή άλλως μένουν στην κάρτα; Αν είναι τόσο μεγάλο θέμα τα €2.5 το μήνα μήπως δεν θα έπρεπε να έχουν καθόλου κινητό;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...