Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

έχω έναν εξωτερικό που έχει μέσα τον σκληρό που γράφει στην επικεφαλίδα, το οποίο είναι 2ΤΒ και USB3.0. Μετά από ένα μόλις χρόνο εντελώς στα ξαφνικά άρχισε να πηγαίνει ενοχλητικά αργά. Ακόμα και οι ταινίες κολλούσαν.

Έτσι αποφάσισα να τον κάνω φορματ. Φυσικά πρώτα έκανα μπακαπ ότι μπορούσα σε ενοχλητικά αργή ταχύτητα αρχικά και μετά από κάποια ώρα πήγαινε κανονικά(στην διάρκεια της αντιγραφής αναφέρομε). 

το φορματ δεν έκανε τπτ......

πλέον ο δίσκος διαβάζεται πολύ αργά από το πισι και κάνει αρκετή ώρα για να εντοπιστεί.....όπως επίσης και το γράψιμο

όταν πάω να τον κάνω eject, μου εμφανίζει μόνιμα ότι ο δίσκος είναι σε χρήση και δε μπορεί να αφαιρεθεί.......

δοκίμασα με HD Sentinel(όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα) και δεν μπορεί να δει τις πληροφορίες του....οι υπόλοιποι σκληροί μου είναι ΟΚ παρότι αγγίζουν 8ετία......

καμία ιδέα του τι τρέχει??

post-86200-0-02684200-1404262491_thumb.jpg

Δημοσ.

αν ο δίσκος είναι εκτος εγγύησης , ή βγαινει απο τη θήκη εύκολα , βγαλτον και βαλτον εσωτερικα στον υπολογιστη, για να δεις την καταστασή του.

Αν παλιοτερα σου εδειχνε το sentinel στοιχεια του δισκου και τωρα όχι ίσως εχει προβλημα η θήκη του δίσκου

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδια

αν ο δίσκος είναι εκτος εγγύησης , ή βγαινει απο τη θήκη εύκολα , βγαλτον και βαλτον εσωτερικα στον υπολογιστη, για να δεις την καταστασή του.

Αν παλιοτερα σου εδειχνε το sentinel στοιχεια του δισκου και τωρα όχι ίσως εχει προβλημα η θήκη του δίσκου

τον εβαλα μέσα και συμπεριφέρεται ακριβώς το ιδιο όπως και πριν..... το boot καθυστέρησε να γινει γιατι δεν τον εβρισκε....

το sentinel δεν το χρησιμοποιούσα παλιότερα...

Να αναφέρω ότι ο σκληρός έχει εγγύηση ακομα, αλλα όταν το πηγα σερβις ανακάλυψαν οτι το είχα ανοιξει και οποτε......ναι ξέρω μλκ μου....το είχα βγάλει το εβαλα σε ενα dock station και πάλι δεν.....

τσεκαρε στις ρυθμισεις του HDS μηπως και ειναι απενεργοποιημενη η ανιχνευση usb συσκευων!

HDS? μου το εξηγείς λίγο?

πάντως όλες οι USB συσκευές μου λειτουργούν κανονικά

Δημοσ.

για να καθυστερει το boot οταν τον βαζεις εσωτερικο, εχει προβλημα ο δίσκος. Το sentinel σαν εσωτερικο τι σου βγάζει? Αν δεν το βρισκει καν εχει προβλημα

Δημοσ.

για να καθυστερει το boot οταν τον βαζεις εσωτερικο, εχει προβλημα ο δίσκος. Το sentinel σαν εσωτερικο τι σου βγάζει? Αν δεν το βρισκει καν εχει προβλημα

τι προβλημα? στην πλακετα? 

να τον παρατησω δλδ, τζαμπα ο κοπος?

το sentinel βγαζει ακριβως τα ιδια και τωρα που τον εχω συνδεσει εσωτερικα

Να αναφέρω ότι μετά από μια ώρα λειτουργίας ο δίσκος "εξαφανίστηκε" από τον υπολογιστή πλέον....

κάπου έχω δει, αναφορές για BSY bug και κάτι άλλα προβλήματα στο firmware των seagate. και δε μπορώ να εντοπίσω μήπως φταίει τπτ τέτοιο.....

Δημοσ.

Δεν έχει σημασια αν είναι η πλακέτα ή κάτι άλλο, στους συγχρονους δίσκους δεν μπορεις να αλλάξεις πλακέτα και να συνεχίσει να δουλεύει όπως στους παλιότερους  Μάλλον πάπαλα ο δίσκος και δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο. Κανε μια τελευταια προσπάθεια αν θες με το seatools for dos της seagate μήπως τον βρει και σου πει τι προβλημα εχει αλλα δύσκολο το βλέπω. Ούτε στο bios τον βρίσκει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...