Spinfall Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αγόρια και κορίτσια καλησπέρα , Έχω την παραπάνω ψύκτρα και έχω λιγάκι μπερδευτεί με το άν θα χωρέσει στο επίσης παραπάνω κουτι. Σύμφωνα με τα official site και των 2 : Site: Cooler Master Hyper 412S Site: Aerocool Strike X Advance Χωράει αλλά με 3 χιλιοστά τζόγο. Επειδή δεν έχω το κουράγιο να παραγγείλω το κουτί να το δοκιμάσω και μετά να το αλλάξω , υπάρχει κάποιος που έχει σίγουρη πηγή του αν χωράει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Χωραει αν ειναι ακριβως 160mm. Στην χειροτερη περιπτωση θα χρειαστει να λυγισεις τις υποδοχες του πλαινου καλυμματος για ανεμιστηρα (ουτε δυσκολο ουτε χρειαζονται αφου με την ψυκτρα δεν θα μπορεις να βαλεις στο πανω μερος ανεμιστηρακι). Αν δεν εχεις το κουτι, θα σου προτεινα να δεις το (νομιζω νεοτερο) Aerocool Strike-X Xtreme οριακα ακριβοτερο βλεπω και ως κατοχος του Strike-x advance, πιστευω οτι εχει αρκετα προτερηματα. (χωραει coolers ανω των 160mm πραγμα που σου δινει σημαντικες επιλογες σε ψυκτρες, εχει μεγαλυτερο ανοιγμα για ευκολη αλλαγη του backplate της μητρικης, καλυτερη τοποθετηση δισκων και αφαιρουμενο φιλτρο για ευκολο καθαρισμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spinfall Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το ειδα και αυτο και ειναι και πιο οικονομικο απο το advance αλλα διαβασα οχι τοσο καλα reviews οσον αφορα το airflow σε σχεδη με το advance , που παρεπιπτοντως περνει 3 fan μπροστα και το flow ξεφευγει. Το συστημα ειναι ηδη με 5 skythe slipstream 110CFM 120mm που θα μεταναστευσουν στο επομενο κουτι. Παιζει καποια αλλη προταση για κουτι στο ιδιο στυλ και να χωραει 160mm ψυκτρα με αερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spinfall Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εχω καταληξει σε 3 εντελως διαφορετικα μεταξυ τους cases που μου αρεσουν οποτε χρειαζομαι μια βοηθεια στην επιλογη ανσμεσα τους: Zalman Z11 HF1 Aerocool Strike X Xtreme Corsair C70 Vengeance Military Green Ειμαι με αεροψυκτρα οποτε το flow με ενδιαφερει! Θα ηθελα ομως να προσεξω και το χρωματικο "θεμα" αλλα δεν ξερω πως θα συνδιασω την Asus Sabertooth 990fx με το στρατιωτικο θεμα και την κοκκινη Sapphire HD7970!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα