milenaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια... σημερα παρελαβα το Samsung Galaxy S4 που παρηγγειλα απο το Skroutz απο πολυ γνωστο μαγαζι... ηταν ευρωπαικων προδιαγραφων κατι που δεν φροντισα να ενημερωθω τι ρολο παιζει αυτο και ειναι δικο μου λαθος αυτο.... μου ηρθε ( σε ενα σημειο πισω ανοιχτο το καπακι, το κουτι ειχε διπλη προστατευτικη ταινια απο τα πλαγια κατι που γινοταν πολυ δυσκολα αντιληπτο με το ματι εβγαλα την πρωτη και η απο κατω ηταν κομενη δηλαδη ηταν ανοιγμενο) τελος παντων το βαζω την μπαταρια το ανοιγω ειχε κατι σουηδικες εφαρμογες τελος παντων μια παραξενη γλωσσα δεν γινεται να τις απεγκαταστησω... επανω στην οθονη στην ενδειξηη της μπαταριας δεν ειναι εγχρωμο.. επρεπε να ηταν πρασινη η ενδειξη της μπαταριας ενω ολα επανω εκει ειναι γκρι και αχρωμα... ξερει καποιος αν και πω μπορω να τα βαλω να εχουν χρωμα?? ευχαριστω....
mphxths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 το χρωμα των εικονιδιων αλλαξε με την τελευταια εκδοση του ανδροιδ...αν υπαρχει τροπος να αλλαξει δεν ξερω..δεν το χω ψαξει..δεν με απασχολει και τοσο οσο για τις σουηδικες εφαρμογες ή οποιαδηποτε εφαρμογη , συνηθως αφαιρουνται απο την διαχειριση εφαρμογων. Αν δεν ειναι αυτο εφικτο τοτε αρχιζεις να σκεφτεσαι την περιπτωση του rooting με ο,τι αυτο συνεπαγεται (μιας και η σαμσουνγκ εχει κατι κατι γυφτιες για να αποτρεψει τους κατοχους να το πειραζουν)
milenaki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 το χρωμα των εικονιδιων αλλαξε με την τελευταια εκδοση του ανδροιδ...αν υπαρχει τροπος να αλλαξει δεν ξερω..δεν το χω ψαξει..δεν με απασχολει και τοσο οσο για τις σουηδικες εφαρμογες ή οποιαδηποτε εφαρμογη , συνηθως αφαιρουνται απο την διαχειριση εφαρμογων. Αν δεν ειναι αυτο εφικτο τοτε αρχιζεις να σκεφτεσαι την περιπτωση του rooting με ο,τι αυτο συνεπαγεται (μιας και η σαμσουνγκ εχει κατι κατι γυφτιες για να αποτρεψει τους κατοχους να το πειραζουν) Σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα οτι ειναι αναβαθμιση αυτο με το χρωμα... απο την διαχειριση εφαρμογων δεν σβηνονται τωρα οσο για το rooting δεν καταλαβα τι εννοεις γιατι δεν ξερω πολλα απο κινητα...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν το εχεις παει πισω ακομα;;;;;;;; ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑ Σοβαρα τωρα σου ερχεται ανοιγμενο κινητο και μαλιστα τοσο ακριβο και δεν τους εχεις παρει τηλ/στειλει μειλ ακομα;
milenaki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν το εχεις παει πισω ακομα;;;;;;;; ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑ Σοβαρα τωρα σου ερχεται ανοιγμενο κινητο και μαλιστα τοσο ακριβο και δεν τους εχεις παρει τηλ/στειλει μειλ ακομα; Τους πηρα τηλ... του τα ειπα ολα αυτα και μου ειπε οτι αυτα επειδη ειναι stock απο 500.000 κοματια που στελνονται πισω επειδη δεν πουληθηκαν εε η εταιρια παιρνει καποια δειγματα ... δηλαδη ανοιγει καμια εκατοσταρια για να δουν αν τυχων ειναι ολα οκ αν εχουν χτυπηθει κ.λ.π. γιατι μια φορα που ηρθαν και μια που επιστρεφονται τοσο ταξιδι εκαναν.... μου ειπε ακομα οτι τωρα στο μαγαζι τους ηρθαν 8 κομματια google nexus κινητα τα οποια ειναι με διπλο αυτοκολλητο δηλαδη ανοιγμενα... λεει το ανοιγμα ειναι της εταιριας... τωρα δεν μπορουσα να τον πω κατι αλλο και ψεματα να μου ελεγε τι αλλο να τον πω?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τους πηρα τηλ... του τα ειπα ολα αυτα και μου ειπε οτι αυτα επειδη ειναι stock απο 500.000 κοματια που στελνονται πισω επειδη δεν πουληθηκαν εε η εταιρια παιρνει καποια δειγματα ... δηλαδη ανοιγει καμια εκατοσταρια για να δουν αν τυχων ειναι ολα οκ αν εχουν χτυπηθει κ.λ.π. γιατι μια φορα που ηρθαν και μια που επιστρεφονται τοσο ταξιδι εκαναν.... μου ειπε ακομα οτι τωρα στο μαγαζι τους ηρθαν 8 κομματια google nexus κινητα τα οποια ειναι με διπλο αυτοκολλητο δηλαδη ανοιγμενα... λεει το ανοιγμα ειναι της εταιριας... τωρα δεν μπορουσα να τον πω κατι αλλο και ψεματα να μου ελεγε τι αλλο να τον πω? Απλα το πας πισω και του λες δε με καλυψε και θελω τα χρηματα μου πισω. Ουτως η αλλως η διπλη ταινια θα γινει τριπλη αν τους το πας πισω οποτε πολυ που τους ενοιαξε
mphxths Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι αν θελεις να φας τον χρονο σου φατον για μενα αν δεν εχει προβλημα το κινητο..λειτουργικο , εμφανισιακο κλπ...τα κανεις γαργαρα ολα αυτα και απλα απολαμβανεις το κινητο σου. οσο για τις σουηδικες κινεζικες μαλαισιανες σουαχιλι εφαρμογες που δεν βγαινουν , αν δεν πιανουν ΠΟΛΥ χωρο..μην ασχοληθεις..αστες να υπαρχουν. Στο ΝΟΤΕ που ειχα και ηταν παραεισαγωγης..ειχε κατι γερμανικες εφαρμογες...μερικες βγαινανε και μερικες οχι...οσες εβγαζα, στο επομενο update , επειδη ηταν "γερμανικο update"..τις ξαναπερνουσε απο την αρχη παλι. Ε οποτε ειπα ας πανε να μαμηθουν , αστες να υπαρχουν 2-3 εικονιδια παραπανω στην λιστα με τα προγραμματα...χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Απο κει και περα αν εχεις ελευθερο χρονο και θες να κανεις μανουρα ετσι μονο και μονο για να μην παιρνουν αερα εκει στα σκρουτζομαγαζα...και γω μαζι σου...
shodan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα συμφωνήσω με τον φίλο mphxth όσο αφορά τις επιπλέον εφαρμογές, απλά αγνόησε τες. Άλλωστε αυτό είναι το τίμημα της χαμηλής τιμής (πλήρωσες ~350 αντί για ~500 που ζητάνε οι μεγάλες αλυσίδες-επίσημοι εισαγωγείς). Επίσης όσο αφορά τα αυτοκόλλητα, αν είναι της εταιρείας δεν αποκλείεται να είχαν ανοιχτεί από την επίσημη αντιπροσωπεία της χώρας για την οποία αρχικά προοριζόταν για κάποιο λόγο.
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μου είχε τύχει και εμένα διπλό αυτοκόλλητο σε μια αγορά αλλά η συσκευή ήταν άψογη με ζαλατινες κτλ κανονικά οπότε δεν έδωσα σημασία και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα