Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc ολοκληρο δε το εστησες προφανως για gaming..!!

Το οποιο ειναι βεβαια σχετικο διότι και εγώ με celeron g530+6850 παιζω σε 1080p...!!

Σε παιχνιδια bf4 επεφτε αρκετη φαπα αλλα επαιζα αξιοπρεπως σε full hd αναλυσεις με καποιες παραχωρήσες σε φιλτρα!!

Τωρα ας πουμε το μονο παιχνιδι π παιζω ειναι Counter Strike 1,6&GO....

Κανενα προβλημα σε κανενα απο τα δυο!!

Που θελω να καταλήξω....Εαν θες να παιζεις παιχνιδια..οτι παιχνιδι σου κατεβει..!!Θες οπωςδηποτε cpu-vga και προφανως οθονη για να το απολαυσεις αυτό που θελει να φτιαξεις..!!

Οπότε σίγουρα θα ξεπερασεις το 300αρη!!!Απο κει και περα ειναι θεμα δικο σου!!

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το pc ολοκληρο δε το εστησες προφανως για gaming..!!

Το οποιο ειναι βεβαια σχετικο διότι και εγώ με celeron g530+6850 παιζω σε 1080p...!!

Σε παιχνιδια bf4 επεφτε αρκετη φαπα αλλα επαιζα αξιοπρεπως σε full hd αναλυσεις με καποιες παραχωρήσες σε φιλτρα!!

Τωρα ας πουμε το μονο παιχνιδι π παιζω ειναι Counter Strike 1,6&GO....

Κανενα προβλημα σε κανενα απο τα δυο!!

Που θελω να καταλήξω....Εαν θες να παιζεις παιχνιδια..οτι παιχνιδι σου κατεβει..!!Θες οπωςδηποτε cpu-vga και προφανως οθονη για να το απολαυσεις αυτό που θελει να φτιαξεις..!!

Οπότε σίγουρα θα ξεπερασεις το 300αρη!!!Απο κει και περα ειναι θεμα δικο σου!!

Στην αρχή πήγαινε για office pc αλλά με την προοπτική ότι θα μπει μια καρτούλα της προκοπής και θα κάνει και για gaming.Τελικά,αν και η 7790 (λογικά είναι πάνω από την 6850 σου :P) είναι μια χαρά ο επεξεργαστής με κρατάει πολύ πιο πίσω από όσο πίστευα.

Υ.Γ.Την οθόνη φυσικά και δεν την είχα διαλέξει!Την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια για ένα P4 σύστημα,άρε εποχές!

Δημοσ.

Στην αρχή πήγαινε για office pc αλλά με την προοπτική ότι θα μπει μια καρτούλα της προκοπής και θα κάνει και για gaming.Τελικά,αν και η 7790 (λογικά είναι πάνω από την 6850 σου :P) είναι μια χαρά ο επεξεργαστής με κρατάει πολύ πιο πίσω από όσο πίστευα.

Υ.Γ.Την οθόνη φυσικά και δεν την είχα διαλέξει!Την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια για ένα P4 σύστημα,άρε εποχές!

Πλέον εχω παρατήσει το άθλημα με τις συγκρίσεις και την καταναλωτική μανία.!!

Αφού τωρα με καλύπτει απλά δε το αλλάζω..!!

Δοκίμασε να παιξεις τα παιχνίδια που θες..Εαν μπορεις να παιξεις μεινε ως εχει....Εαν δε μπορείς...

1)αλλάζεις cpu (non K,γιατί αλλιώς αλλάζεις και μητρική)

2)Οθόνη (Εγω πρώτα οθόνη θα άλλαζα,κύρια προτεραιότητα τα μάτια μας,καποια με IPS PANEL)

3)Και αφού δω οτι κάτι με κόβει,που θα ειναι σιγουρα πλεον η vga παίρνω και μια καρτούλα και ειμαι GG..!!

Αυτά απο μένα!!

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον εχω παρατήσει το άθλημα με τις συγκρίσεις και την καταναλωτική μανία.!!

Αφού τωρα με καλύπτει απλά δε το αλλάζω..!!

Δοκίμασε να παιξεις τα παιχνίδια που θες..Εαν μπορεις να παιξεις μεινε ως εχει....Εαν δε μπορείς...

1)αλλάζεις cpu (non K,γιατί αλλιώς αλλάζεις και μητρική)

2)Οθόνη (Εγω πρώτα οθόνη θα άλλαζα,κύρια προτεραιότητα τα μάτια μας,καποια με IPS PANEL)

3)Και αφού δω οτι κάτι με κόβει,που θα ειναι σιγουρα πλεον η vga παίρνω και μια καρτούλα και ειμαι GG..!!

Αυτά απο μένα!!

Ευχαριστώ φίλος :D Θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα!

Δημοσ.

εγω απλα θα ελεγα κρατα το pc εως εχει και φτιαξε ενα gaming εξ αρχης

Φοβάμαι θα χρειαστεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο δεν υπάρχει.Ούτως ή άλλος με έναν i3/i5 θα έχω αρκετή διαφορά και θα είμαι υπερικανοποιημένος σε αυτή την ανάλυση γιατί για 1080p χρειάζονται και άλλα λεφτά πέρα από την οθόνη!

Δημοσ.

αρα εχεις την 7790 παιρνεις ενα used i5 και αργοτερα μια 1080p οθονη

και εισαι κομπλε

Θα αντέξει η 7790 σε 1080p;;

Δημοσ.

ναι για medium-low settings μια χαρα ειναι

Άρα μάλλον έτσι θα γίνει.Θα τσιμπήσω έναν i5 και αργότερα και μια οθόνη και θα είμαι κομπλέ!Από RAM βέβαια είμαι λίγο περιορισμένος,σωστά;;Κάπου εδώ άκουσα,ότι όταν βγουν οι DDR4 θα ακριβύνουν οι DDR3,ισχύει;;

Δημοσ.

Άρα μάλλον έτσι θα γίνει.Θα τσιμπήσω έναν i5 και αργότερα και μια οθόνη και θα είμαι κομπλέ!Από RAM βέβαια είμαι λίγο περιορισμένος,σωστά;;Κάπου εδώ άκουσα,ότι όταν βγουν οι DDR4 θα ακριβύνουν οι DDR3,ισχύει;;

δεν γινεται κατι τετοιο εκτος και αν εννοεις μακροχρονια οπως παντα με το που βγουν το πρωτο καιρο θα πεσουν πολυ οι τιμες των ddr3 (για να φυγει το μεγαλο stock),και αργοτερα οταν θα χρησιμοποιουν ολες οι νεες μητρικες ddr4 θα αναιβουν οι τιμες τους οχι οτι θα ειναι ακριβες αλλα θα πλησιαζουν τις τιμες των φτηνων ddr4.Η λογικη και η ιστορια αυτο δειχνει.Τωρα αν υπαρχει καποια αλλη λογικη που υποστηριζει αντιθετη αποψη ας την πει καποιος

• Like 2
Δημοσ.

ακριβως φιλε σε τετοιο δοιλημα ειμαι και εγω αν αξιζει ενας ι3 μονο που εμενα δεν με ενδιαφερει να παιζω σε τερμα και αα και αλλα πολλα μιας και δεν ξερω ουτε τι ειναι απλα θελω να μην κολλαει το pc !θα με ενδιεφερε και εμενα οι γνωμες των παιδιων.

το συστημα που εχω αποτελειτε απο

celeron g530

1155 asus

7770

350w

1280*1024

4 ραμ

αυτη τη στιγμη παιζω dark souls 2 χωρις κανενα προβλημα μονο στο batllefield 4 μου εκανε νερα !

Δημοσ.

Αξίζει να πάρω έναν i3 για gaming στην συγκεκριμένη ανάλυση;;Βασικά με κρατάει πίσω ο Celeron ή όχι;;

Εγκατέστησε αυτό http://openhardwaremonitor.org/

Τρέξε κάποιο παιχνίδι που υποψιάζεσαι ότι παίζει bottleneck του cpu.

Αν δείς το cpu στο 100% και την κάρτα πιο κάτω έχεις θέμα με cpu bottleneck

Αν δεις την gpu 100% και το cpu εκεί στο 70% ας πούμε σημαίνει ότι μπορείς να δώσεις τα λεφτά σου σε καλύτερη gpu.

Βεβαια σε λογικά πλαίσια πάντα γιατί αν πάρεις μια 290x ε ναι τοτε ο celeron ο καημένος δεν φτουράει μία

• Like 2
Δημοσ.

αυτη τη στιγμη παιζω dark souls 2 χωρις κανενα προβλημα μονο στο batllefield 4 μου εκανε νερα !

Λογικό είναι.Εκεί μπορεί να σου κάνει και με άλλο combo cpu+vga.

Δημοσ.

Εγκατέστησε αυτό http://openhardwaremonitor.org/

Τρέξε κάποιο παιχνίδι που υποψιάζεσαι ότι παίζει bottleneck του cpu.

Αν δείς το cpu στο 100% και την κάρτα πιο κάτω έχεις θέμα με cpu bottleneck

Αν δεις την gpu 100% και το cpu εκεί στο 70% ας πούμε σημαίνει ότι μπορείς να δώσεις τα λεφτά σου σε καλύτερη gpu.

Βεβαια σε λογικά πλαίσια πάντα γιατί αν πάρεις μια 290x ε ναι τοτε ο celeron ο καημένος δεν φτουράει μία

O CPU ήταν σταθερός στα 100% και η κάρτα δύσκολα πέρασε το 60-65%.Οπότε είμαστε 100% τώρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...