Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως από την κάρτα είμαι υπερικανοποιημένος.Αν και τελικά ο Celeron την κρατάει πολύ πίσω γιατί στο FC3 ακόμα και σε medium ήταν κολλημένος στο 100% usage και στο Crysis 2 στα hardcore (max) ήταν 100% και πάλι.Όταν έριξα τα settings στα advanced (medium) τα FPS ήταν σχεδόν σταθερά στα 60fps και ο CPU ενώ ήταν πάλι στο 100% ψιλοκατέβαινε στα 70-80% για κλάσματα δευτερολέπτου και ξανά στα 100%.

Δημοσ.

εχεις κανα κονε με το μελλον και θα παρεις τετραδιαστατα game και θελεις 2 780ti??

καλα σου λεει ρε μαστορα στην τελικη οταν θα ειναι απαραιτητη η δευτερη κατα πασα πιθανοτητα θα την παιρνεις σχεδον τζαμπα σε σχεση με την σημερινη τιμη.

Επισης μπορεις να μου πεις ενα παιχνιδι που δεν θα παιζει τερμα με αυτην εδω που εχει το ενα τριτο της τιμης?

(Σαν παραδειγμα πειρα μια καρτα αρκετα φθηνοτερη και καλη μην αρχισετε οχι αυτην την αλλη, εκεινη ειναι καλυτερη κτλ)

http://www.skroutz.gr/s/4905251/Sapphire-Radeon-R9-270X-4GB-with-Boost-OC-11217-04-10G.html

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως από την κάρτα είμαι υπερικανοποιημένος.Αν και τελικά ο Celeron την κρατάει πολύ πίσω γιατί στο FC3 ακόμα και σε medium ήταν κολλημένος στο 100% usage και στο Crysis 2 στα hardcore (max) ήταν 100% και πάλι.Όταν έριξα τα settings στα advanced (medium) τα FPS ήταν σχεδόν σταθερά στα 60fps και ο CPU ενώ ήταν πάλι στο 100% ψιλοκατέβαινε στα 70-80% για κλάσματα δευτερολέπτου και ξανά στα 100%.

αρα ο celeron σε κραταει πισω το γνωστο "bottleneck" με ι3 θα εχεις ελαχιστο εως καθολου με ι5 καθολου(εξαρταται απο τα παιχνιδια παντα)

εαν μπορεις λιγο γραψε και ποια μητρικη εχεις

• Like 1
Δημοσ.

αρα ο celeron σε κραταει πισω το γνωστο "bottleneck" με ι3 θα εχεις ελαχιστο εως καθολου με ι5 καθολου(εξαρταται απο τα παιχνιδια παντα)

Βαζοντας δυνατο επεξεργαστη δε σημαινει οτι σταματαει και το bottleneck...Μετα θα αρχισει η καρτα να φαινεται αδυναμη σε εναν δυνατο επεξεργαστη...Αν σκεφτεσαι να μεινεις με την 7790, πηγαινε σε i3, ειναι το καλυτερο setup που μπορεις να εχεις...

Αν μιλησουμε για i5, για να εχεις σωστο αποτελεσμα κοιτας σε 7870+. :)

Δημοσ.

Ναι σωστα μετα θα ειναι το αναποδο,θα τον κραταει πισω η 7790 αλλα και παλι θα κερδισει παντου οχι μονο στο gaming και αργοτερα βαζει καλητερη καρτα χωρις να αλλαξει παλι cpu

δυο προτασεις 

ι3 http://www.e-shop.gr/intel-core-i3-3240-340ghz-lga1155-box-p-PER.558360

ι5 http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-3330-30ghz-lga1155-box-p-PER.558374

για μενα αξιζει να δωσει 60 ευρω παραπανω για ι5

• Like 1
Δημοσ.

Βαζοντας δυνατο επεξεργαστη δε σημαινει οτι σταματαει και το bottleneck...Μετα θα αρχισει η καρτα να φαινεται αδυναμη σε εναν δυνατο επεξεργαστη...Αν σκεφτεσαι να μεινεις με την 7790, πηγαινε σε i3, ειναι το καλυτερο setup που μπορεις να εχεις...

Αν μιλησουμε για i5, για να εχεις σωστο αποτελεσμα κοιτας σε 7870+. :)

7870 για 1440x900;;Λίγο υπερβολή δεν είναι;;Δεν σκοπεύω να αλλάξω οθόνη πάντως :P

Δημοσ.

Δεν ειπα να βαλεις 7870 για 900p...Το μονο που θελω να πω ειναι οτι με εναν i3 θα εισαι κομπλε..

Αν πας σε i5 η 7790 θα ειναι λιγη...Αν αλλαξεις και gpu, η οθονη θελει αλλαγη...Θελω να δειξω το τι σημαινει συνειδητοποιημενη και οχι παραλογη αναβαθμιση..:P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα κοιτούσα και για άλλη οθόνη.

Φίλε millennium για νέα οθόνη θα χρειαστώ καινούργια κάρτα γραφικών + CPU + οθόνη οπότε θα μου βγει κάνα 300άρι!

Δημοσ.

Ναι αλλά θα αναβαθμιστείς σημαντικά σε κάτι που δεν το αλλάζεις συχνά.

Ναι το ξέρω αλλά 300 ευρώ δύσκολα να βρω!Δεν είναι και οι κατάλληλες εποχές ;) Έτσι κι αλλιώς είμαι αρκετά ευχαριστημένος στα 1440x900 οπότε είμαι οκ σε αυτό το θέμα!!

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να δώσεις 300 με τη μια.Μια φτηνή 23'' θα πάρεις και έναν μεταχειρισμένο επεξεργαστή αρχικά.Εγώ τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα σκεφτόμουν.Ποιά είναι η οθόνη;

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να δώσεις 300 με τη μια.Μια φτηνή 23'' θα πάρεις και έναν μεταχειρισμένο επεξεργαστή αρχικά.Εγώ τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα σκεφτόμουν.Ποιά είναι η οθόνη;

Samsung SyncMaster240NW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...