sakisosf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδιά,έχω αυτό το σύστημα: CPU:Intel Celeron G1630 2.8Ghz RAM:4GB HDD:WD 1TB GPU:AMD 7790 1GB SCR:1440x900 Αξίζει να πάρω έναν i3 για gaming στην συγκεκριμένη ανάλυση;;Βασικά με κρατάει πίσω ο Celeron ή όχι;;
mclein7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 εξαρτάται ποιόν i3 θέλεις....θα έψαχνα κ κάποια νέα κάρτα γραφικών...
sakisosf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 εξαρτάται ποιόν i3 θέλεις....θα έψαχνα κ κάποια νέα κάρτα γραφικών... Για 1155 γενικά μιλάω,δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο.Κάρτα γραφικών δεν νομίζω,η 7790 είναι μια χαρά στα 900p.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για Gaming κοιτα σε used i5 3330 αν μπορεις να βρεις σε καλη τιμη. Αλλιως κοιτα σε Amd Fx μερια. Ειναι αμαρτια στο 2014 να κοιταμε ακομα σε 2πυρηνους. 6
wazzaa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πολύ καλά ανέφερε ο φίλος πιο πάνω....Η κάρτα είναι το Α και το Ω σε παιχνίδια (σίγουρα και ο επεξεργαστής παίζει ρόλο αλλά όχι τον 1ο). Αλλά πες μας ακριβώς πόσα λεφτά σκοπεύεις να δόσεις για να δούμε αν αξίζει i3.
sakisosf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πολύ καλά ανέφερε ο φίλος πιο πάνω.... Η κάρτα είναι το Α και το Ω σε παιχνίδια (σίγουρα και ο επεξεργαστής παίζει ρόλο αλλά όχι τον 1ο). Αλλά πες μας ακριβώς πόσα λεφτά σκοπεύεις να δόσεις για να δούμε αν αξίζει i3. Κάνα 70άρι για μεταχειρισμένο!Η κάρτα είναι καλή;;;
dimitrisOP Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 κοίταξε ο ι3 ειναι πολυ καλύτερος απο τον celeron...αλλα μια και καλή να πας σε ι5 3
sakisosf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 κοίταξε ο ι3 ειναι πολυ καλύτερος απο τον celeron...αλλα μια και καλή να πας σε ι5 Θα κοιτάξω πρώτα για used i5 αλλιώς i3.Από κάρτα είμαι οκ έτσι;;;
wazzaa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κοίταξε για pc gaming δεν είσαι ποτέ Ok με καρτά γραφικών..... (εκτός αν πάρεις μια 780 ti ή καλύτερα δύο)Anyway. Αυτή θα κάνει την δουλειά της αλλά άμα πας να παίξεις βαρύ παιχνίδι θα έχεις λίγο θέμα.... Το 1 gb σε κρατάει πολύ.....Πάρε τον επεξεργαστή και στο μέλλον το βλέπεις και μόνο σου άμα χρειαστείς κάτι καινούργιο.... 1
sakisosf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κοίταξε για pc gaming δεν είσαι ποτέ Ok με καρτά γραφικών..... (εκτός αν πάρεις μια 780 ti ή καλύτερα δύο) Anyway. Αυτή θα κάνει την δουλειά της αλλά άμα πας να παίξεις βαρύ παιχνίδι θα έχεις λίγο θέμα.... Το 1 gb σε κρατάει πολύ..... Πάρε τον επεξεργαστή και στο μέλλον το βλέπεις και μόνο σου άμα χρειαστείς κάτι καινούργιο.... Σε 1080p ναι θα 'χα θέμα αλλά σε 1440x900 σιγά τις απαιτήσεις που χρειάζονται από την κάρτα και την 7790 κιόλας!
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 με την 7790 μια χαρα θα εισαι σε αυτην την αναλυση για medium settings
sakisosf Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 με την 7790 μια χαρα θα εισαι σε αυτην την αναλυση για medium settings Βασικά δοκίμασα ήδη Crysis 2 και Far Cry 3 όλα full εκτός από ΑΑ και έχω περίπου 45-50fps στο Crysis 2 και 40fps στο FC3.Λογικά με έναν i3 θα φτάσουμε στα 60fps να φανταστώ!
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι θα εχεις λιγα fps παραπανω,εγω θα ελεγα να μην βιαστης να παρεις ι3 ο ι5 αξιζει πολυ καλητερα απο τον ι3 και θα τον εχεις για περισσοτερα χρονια 1
Donalhioy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Κοίταξε για pc gaming δεν είσαι ποτέ Ok με καρτά γραφικών..... (εκτός αν πάρεις μια 780 ti ή καλύτερα δύο) εχεις κανα κονε με το μελλον και θα παρεις τετραδιαστατα game και θελεις 2 780ti?? 1
wazzaa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μήπως κοιτάς στον καθρέφτη ???Το παιδί ανέφερε αν είναι οκ για gaming pc με κάρτα γραφικών.Του είπα ότι κατά την γνώμη μου δεν είσαι ποτέ οκ για κάρτα γραφικών μιας που για να παίξεις κάποιον καινούργιο "βαρύ" παιχνίδι σε 1080p με AA On και άλλα διάφορα features σε κολλημένα 60 fps πρέπει να έχεις υπερβολικά καλή κάρτα γραφικών!!!!! Αυτή την στιγμή ή πιο top είναι η 780 ti . Μέχρι τότε συνεχώς γίνεσαι καλύτερος.....Δεν μίλησα για Playable, playable θα είναι όλα τα παιχνίδια αν έχεις μια νορμαλ κάρτα γραφικών.Τα βάζεις στα low χωρίς AA και 720P και είσαι κομπλέ.... Ακόμα και με το σύστημα του παιδιού θα μπορεί να τα παίξει όλα έτσι για τα επόμενα 2 χρόνια.Αυτή ήτανε η γνώμη μου. Τώρα εσύ έγραψες στο άρθρο για να την πεις σε εμένα??? Δεν κοίταξες να βοηθήσεις το παιδί (τουλάχιστον εγώ του αναφέρω την γνώμη μου, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUM!!!!!).Για αυτό ξαναρωτάω, μήπω κοιτάς τον καθρέφτη??? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα