mastoras007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Εχω έναν παλιό υπολογιστή σπίτι και εχθές άλλαξα μητρική-επεξεργαστή-ράμ. Πήγα να τόν ξεκινήσω αλλά τίποτα η οθόνη δέν δέχετε κανένα σήμα,το φωτακι της είναι μόνιμα αναμένο πορτοκαλί. Τα λαμπάκια που έχει επάνο απο τής ράμ ανάβουν τα 2 κάτω πράσινα το τρίτο πορτοκαλί και το επάνω κόκκινο τό ι διο σέτακι πρίν το βάλω σε αυτόν τον υπολογιστή σε αυτόν που το είχα πριν όλλα τα λαμπάκια ανάβαν πράσινα.Δέν ξέρω άν παίζει κάποιο ρόλο αυτό η άν μάς δίνει κάποιο μηνυμα.. Το περίεργο τής υπόθεσης είναι οτι ξαναέβαλα ΄την παλιά μητρική και έκανε το ίδιο.. Η παλιά μητρική είχε κάποια καλωδιάκια 2 power 2 GND και 2d-,2D+,3D-,3D+ παίζει κάτι μέ αυτά?
WannaCry Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Είχες κανένα beeb code από την καινούργια μητρική ?
terry308 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μηπως βαζεις αναποδα τα καλωδια του front panel ; Εχεις συνδεσει τα καλωδια τροφοδοσιας του επεξεργαστη;
mastoras007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τα καλώδια του front panel τα βάζω σωστά πιστευώ. άν ηταν κάτι λαθος δέν θα ξεκινούσε τίποτα πατώντασ το start. Tα καλώδια είναι όλα συνδεδεμένα σωστά τα έχω τσεκάρει 100 φορές. Τι ενοείς beeb code? Αυτή είναι η μητρική μου http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2964#ov Επήσησ να πώ οτι έχει και κάποια καλωδιάκια μικρά που γράφουν επάνω mic.Lspeak,Rspeak,Power τα οποία δέν τα συνδέω δέν νωμίζω οτι αυτά φταίνε. Αν είχε πρόβλημα ο σκληρός τουλάχιστον στο bios δέν θα έμπαινε? Να τονίσω οτι τα φωτάκια σε άλο pc που έχω τήν ίδια μητρική δέν ανάβουν καθόλου(πρίν ανέφερα οτι ανάβαν όλα πράσινα-λάθος μου).Κάπου εκεί είναι το πρόβλημα. Ηχος απο το ηχειάκι δέν ακούγετε αλλα παίζει να είναι χαλασμένο. Η μητρική που έβαλα πρίν μία εβδομάδα τουλάχιστον δούλευε κανονικά..
Nikdev Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βγάλτα όλα, βάλε ένα dimmaki μόνο και ξεκίνα τη να δεις αν είναι όλα καλά. Μετά άρχισε να βάζεις ένα ενα dimm
mastoras007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλημέρα. Το πρόβλημα διορθώθηκε.. Είχε πέσει λίγο παστούλα στήν κάτω μεριά του επεξεργαστη.. Τόν είχα βγάλει πρίν λίγες μέρες και απ'οτι φαίνεταί τόν λέρωσα απο τήν κάτω μεριά με πάστα εκεί που κάνει επαφή με την μητρικη.. Καθαρίστικε με χαρτάκι και είναι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα