Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι και γείτονες ! 

Τις τελευταίες 4-5 μέρες αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα. Δεν μπορώ να κάνω install ή uninstall τίποτα στο laptop. Η διαδικασία πάντα κολλάει όταν ξεκινάει να "γεμίζει" η μπάρα της εγκατάστασης (ή διαγραφής) και δεν προχωράει ποτέ. Είτε μένει εκεί αιώνια, ή, στην καλύτερη, μετά από άπειρη ώρα λαμβάνω ένα μήνυμα ότι η διαδικασία απέτυχε. Έκανα ένα system restore (το οποίο κόλλαγε με τον ίδιο τρόπο και αναγκάστηκα να το κάνω από safe mode) αλλά αποτέλεσμα 0. Αν κλείσω τον windows installer απ τον task manager, μετά δεν μπορώ να κάνω άλλο install γιατί λαμβάνω το σφάλμα, ότι τρέχει άλλη εγκατάσταση. Σκανάρισμα έκανα και είμαι κομπλε. 

Ελπίζω να μου δώσετε κάποια ιδέα γιατί βαριέμαι (πάλι) format. 

Windows 7 x64 σε laptop με Intel T4300 dual core.

Αυτααααααααααα

Δημοσ.

Τελικά βρήκα τι έφταιγε και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. 

To DSU (Disk Space Usage) των Windows, που καθορίζει τι ποσοστό του δίσκου θα καταλαμβάνουν τα restore points (σημεία επαναφοράς συστήματος) ήταν ρυθμισμένο σε πολύ μικρή αξία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει, και να μην μπορούν τα windows να φτιάξουν καινούριο σημείο επαναφοράς, κάτι που γίνεται αυτόματα σε κάθε install/uninstall. 

http://www.sevenforums.com/tutorials/335-system-protection-change-disk-space-usage.html

Τις ευλογίες μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...