benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Απορω τοσα χρονια δεν εχουν παρει χαμπαρι εκει στο Πλαισιο οτι ολα τα προιοντα turbo-x εχουν χαμηλη εκτιμηση στον κοσμο?Δεν θα μπορουσαν να στησουν ενα αξιοπρεπες μηχανηματακι ωστε να ακουν επαινους και καλα λογια με τα ιδια χρηματα? Για αυτο εχουν χασει τοσο κοσμο απο αλλα καταστηματα που προσεχουν περισσοτερο τον καταναλωτη.
AMD Expert Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δείτε λίγο το σχόλιό μου και ειδικά την απάντησή μου προς αυτούς...φυσικά δεν απάντησαν,αλλά ήταν κύριοι και δεν το'σβησανΕγώ : Και να φανταστώ τροφοδοτικό Τούβλο-X :3Χρήστος : Πω ρε φίλε τι άλλες μ@@@@ες θα σκεφτεί το πλαίσιο για να πάρει το χαρτζιλίκι από τα καημένα τα 9χρονα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε ο Θεός ξέρει!Plaisio : +Χρήστος Φασούλας Έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας; Αν είναι να το δούμε άμεσα! Εγώ : +Plaisio Η ερώτηση αυτή καν δεν ταιριάζει σ'αυτά που είπαμε.Αυτό που είπα εγώ κι ο +Χρήστος Φασούλας είναι πως το προϊόν δεν αξίζει καθόλου τα λεφτά του. Είναι δυνατόν ένα μηχάνημα με φθηνή am3+ μητρική,fx 6300,κινέζικο κουτί & τροφοδοτικό με στάμπα turbo-x,500gb σκληρό (εν έτος 2014) και φθηνά κινέζικα περιφερειακά (gamepad,keypad,καλώδιο) turbo-x να κοστίζουν 679€? Και μην μου πείτε για την άδεια των windows 8 γιατί στους oem το πολύ 30€ να την δίνει η Microsoft. Κι επίσης έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση,όπου και μετά από τα 2 χρόνια θα βρομίσει το δωμάτιο από τον καπνό του τροφοδοτικού του.Τέτοιο μηχάνημα,με μάπα τροφοδοτικό,μητρική κτλπ βγαίνει κάτω από το 500άρικο άνετα,χωρίς windows,από άλλο κατάστημα. Κι επίσης..για μισό λεπτό..μνήμη 10GB :D ? Σου λέει τι να βγούμε για να κοντράρουμε ps4/xbox (8GB GDDR5) αχα! 2gb GDDR5 + 8GB DDR3 = 10GB! Στο μόνο που θα σας πω μπράβο,είναι στην επιλογή επεξεργαστή και κάρτας γραφικών. Πχ στο Turbo-X Minotaur,αν εξαιρέσουμε την επιλογή PSU/Case/Mobo/HDD, έχετε συνδιάσει i5 4430 με r7 260x. Επεξεργαστή των 160€ με κάρτα γραφικών των 100€! Γιατί όπως όλοι ξέρουμε σ'ένα game μετράει ο επεξεργαστής φυσικά. Θυμάμαι κάποτε πρέπει να'χα δει i7 + gtx 650 και να μου'χε ανέβει το αίμα στο κεφάλι,δεν είμαι σίγουρος. Κι όσον αφορά την δική σας ερώτηση,αν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα: Προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο insomnia.gr,thelab.gr και άλλα forums και να διαβάσετε παράπονα. Υπάρχουν παράπονα για τα μελάνια σας (@Work)που έχουν φρακάρει κεφαλές από άπειρους εκτυπωτές, παράπονα για το service σας, laptop Turbo-X (CLEVO) που έχουν πάει στο service δεκάδες φορές απ'τον πρώτο χρόνο, σταθεροί turbo-x λόγω μάπα τροφοδοτικών κλπ,κλπ. Εγώ θα προτείνω δυο-τρια πράγματα,κι αν θέλετε μ'ακούτε,και κερδίζετε μεγαλύτερο ποσοστό στους πελάτες : 1) Βάλτε καλά τροφοδοτικά,επώνυμα στα μηχανήματά σας,όπως τα Corsair (όχι την σειρά VS που είναι οριακά μάπα) ή όπως τα XFX (Core Series/Black Series κλπ) 2) Να κάνετε πάντα σωστή επιλογή επεξεργαστή-κάρτας γραφικών (όπως και στο sting) 3) Αλλάξτε τους κινέζους προμηθευτές των turbo-x προϊόντων,έχω ακούσει ακουστικά να σπαν στην μέση κλπ κλπ 4) Πείτε στους υπαλλήλους να μην προτείνουν τα μελάνια@Workμε το καλημέρα σας 5) στα pc σας βάζετε πάντα 1tb σκληρό κι όχι 500gb,η διαφορά είναι 10€ 6) Να βάζετε καμιά καλή μητρικούλα,όχι μόνο αυτές του 50άρικου (Intel H81/amd 760g) 7) Στο service οι υπάλληλοι ας είναι λιγότερο εχθρικοί κι ας τα ρίχνουν λιγότερο στον πελάτη για τα τούβλο-x (πχ πλαίσιο καλλιθέας) 8) Καλό το marketing,αλλά αγοράζοντας το sting ξέρω πολύ καλά πως ούτε 8gb μνήμης έχει ούτε πρόκειται να παίξω με κάτι παραπάνω από 30fps το watch dogs σε ultra preset και 1920x1080 όπως είπε κι ο Vladimir. Δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύετε τόσο πολύ τον κοσμάκη. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας κράζει πάλι στους φίλους του ή σε κάποιο από τα πασίγνωστα forum. Κάντε τα όλα αυτά και είναι 100% σίγουρο πως θα αυξηθεί η πελατεία σας καθώς τα προϊόντα σας πλέον θα ελκύουν και ανθρώπους που ξέρουν τι αγοράζουν.
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 γενικά τα τουρμπο χ είναι τρελά σαπάκια.μια φορά έκανα τη μαλακία και πήρα ένα ποντίκι, μου επεσε απο ύψος 15 εκατοστών (σαν να το κοπάναγες απο τα νευρα σου δλδ) και σταμάτησε να δουλεύει! πολύ ψεφτιά ότι έχει τη σφραγίδα πάνω τουρπο χ. με ημερομηνία λήξης. κρίμα γι αυτους που αγοράζουν λαπτοπ και τετοια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα