Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θελω να φτιαξω ενα συστηματακι φτηνο για να παιζω παιχνιδια <<bioshock series,resident evil,need for speed most wanted-rivals>> και βρηκα εναν intel core i7 920 σε πολυ καλη τιμη.θα κανει δουλεια η να παω σε κατι παραπανω;δεν εχω και τρελλες απαιτησεις.απλα να παιζει σε λιγο καλυτερα γραφικα απο xbox 360-ps3

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θελω να φτιαξω ενα συστηματακι φτηνο για να παιζω παιχνιδια <<bioshock series,resident evil,need for speed most wanted-rivals>> και βρηκα εναν intel core i7 920 σε πολυ καλη τιμη.θα κανει δουλεια η να παω σε κατι παραπανω;δεν εχω και τρελλες απαιτησεις.απλα να παιζει σε λιγο καλυτερα γραφικα απο xbox 360-ps3

Πες πρωτα απο τι αποτελειται το υπολοιπο σου συστημα και ποσα χρηματα μπορεις να δωσεις σε επεξεργαστη και μητρικη. 

Δημοσ.

φιλε λεω να δωσω γυρω στα 400 συνολικα.σκεψου πως τον επεξεργαστη τον βρηκα στα 70 με εγγυηση.λεω να δωσω κανενα 100ρικο για καρτα γραφικων και καπου στα 70-80 για μητρικη

να ξεκαθαρισω επισης πως ειμαι σχετικα αμπαλος απο υπολογιστες

Δημοσ.

ο ι7 920 ειναι αρκετά δυνατός επεξεργαστής αλλα επειδή ειναι 4 ετών δύσκολα βρίσκεις μητρικες ,καλητερα να πας σε κατι καινούργιο όπως fx 6300

• Like 1
Δημοσ.

δεν 8α εχω καποιο θεμα με τον amd για αυτες τις απαιτησεις που θελω;γιατι δυστυχως δεν γνωριζω και πολλα με αποτελεσμα να πεφτω θυμα σε οτι λενε τα περιοδικα του ειδους

Δημοσ.

φιλε λεω να δωσω γυρω στα 400 συνολικα.σκεψου πως τον επεξεργαστη τον βρηκα στα 70 με εγγυηση.λεω να δωσω κανενα 100ρικο για καρτα γραφικων και καπου στα 70-80 για μητρικη

να ξεκαθαρισω επισης πως ειμαι σχετικα αμπαλος απο υπολογιστες

400ευρω για Cpu,Mobo,Gpu και Ram?? Τι τροφοδοτικο εχεις??

Δημοσ.

αμα δεν θεσ να πασ σε amd που και εγω αυτο θα προτεινα παρε εναν intel pentium μια χαρα ειναι για ελαφρο gaming

Δημοσ.

Παιδια μην λετε οτι ναναι.

Καταρχας διαθετει λιγα λεφτα, και θελει για χαλαρα παιχνιδια, τι να τον κανει τον 8350?

Επισης ΑΝ βρεις μητρικη τοτε παρε τον 920 αν και να ξερεις ειναι ζεστος.

Αν δεν βρεις μητρικη τοτε παρε κατι σε pendiumG η σε fm2+

Καρτα γραφικων κοιτα σε r7 265 η ανω, οχι παρακατω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...