Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κακό ειναι οτι δεν ειναι D0 θελει παραπάνω ρεύμα και ανεβαίνει ποιο δύσκολα,βέβαια πρεπει να δοκιμασεις μεχρι που φτάνει χωρις να πας πανω απο 1.35v,μην σε ανησυχεί που σε στοκ συχνότητα εχει τόσο ρεύμα ,το δίνει αυτόματα η μητρική

Δημοσ.

Θα πάρω καλύτερη ψύκτρα και θα το προσπαθήσω. θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που μου δώσατε απαντήσεις

Δημοσ.

c0 ανεβαίνει πιο εύκολα πάνω από 4 αρκεί να δώσεις ρεύμα -> πολύ ζεστός 

d0 ανεβαίνει πιο δροσερά αλλά μπορεί με αρκετό ρεύμα να σου κάνει χαζομάρες. 

σίγουρα ο c0 ανεβαίνει ΑΡΚΕΙ να τον δροσίζεις ΚΑΛΑ (δυνατή αερόψυκτρα / νεράκι)  (4 - 4.2 ) 

σίγουρα ο d0 είναι πιο δροσερός σε μικρές ταχύτητες. (3.5 πχ) 

Δημοσ.

Μου έδωσε ένας φίλος μια ψήκτρα καλή που είχε και την έβαλα επάνω. Έκανα oc μέχρι τα 4 και η θερμοκρασία είναι η ίδια που ήταν με την στοκ ψήκτρα αλλά η ταχύτητα βελτιώθηκε τουλάχιστον  35-40 %. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους που μου δώσατε λύσεις.

post-71601-0-03341400-1404842531_thumb.jpg

Δημοσ.

αν είναι c0 και τα 1.4 καλά είναι. αλλά όχι πολύ παραπάνω. όχι τίποτα άλλο, αλλά ακόμα και με τέλεια ψύξη του επεξεργαστή (καλό νεράκι + push - pull) τα ρεύματα θα στον φάνε σε 1-2 χρόνια

Δημοσ.

Καλά ηρεμήστε δεν πήγε και στο 1.5V, μέχρι εκεί που είσαι τώρα, παραπάνω ρεύμα εννοείται μην βάλεις. Το ρεύμα το έχεις καρφώσει ή είναι auto απο τη μητρική;

Επίσης δεν νομίζω σε 2 χρονια να τον κλαίει τον επεξεργαστή, θα έλεγα πολύ παραπάνω.

Δημοσ.

edit: τώρα κατάλαβα.... Είσαι στο όριο, μην πας παραπάνω, τα παιδιά πιο πάνω σωστά σου λένε να το προσπαθήσεις για max 1.35

Δημοσ.

είναι c0, για να πάει 4-4.2-4.4-4.5 και πάνω τόσο ρεύμα θέλει. και όπως σε έγραψα και 1.4 και 1.41 είναι καλά. αλλά όχι παραπάνω. εγώ με c0 με 1.41 παίζω 4.2 , 24/7 εδώ και 3 χρόνια με νερό. αυτά...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...