micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα αφού με τρώγομαι να κάνω αυτόν τον συνδυασμό των 2 καρτών και αφού το sli με τις 260 δεν το έκανα λόγο μητρικής, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στο crossfire οπού στις προδιαγραφές της μητρικής υποστηρίζετε άλλα δεν ξέρω σε τι βαθμό και επιδώσεις.Έχω μια sapphire HD6950 1gb, δεν λέω μια χαρά κάρτα είναι άλλα σε κάποια παιχνίδια και κύριος στο watchdogs τα βρήκε σκούρα, σε med settings.ηταν κάπου στα 40fps και έπεφτε αρκετές φορές κάτω από 30για αρχή έκανα κάποια test με τις θύρες pci x16 και x4.τα αποτελέσματα εδώ: και όχι δεν έχω κάνει λάθος με τις εικόνεςστην x4 θυρα έκανε καλύτερο σκορ από ότι στην x16. τα τεστ που βλέπετε έγιναν στις ίδιες συνθήκες.διάβασα αρκετά ελληνικά και ξένα θέματα σε φόρουμ και όλοι λένε ότι το cf δεν προτείνετε σε x16 με x4 όμως βρήκα αυτά τα τεστ όπου η διάφορα μετάξι x8/x8 και x16/x4 φτάνει έως τα 10fps --- υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει στην όλη κατάσταση? και στα αποτελεσματα του bench που εκανα? --- η υποψήφια προς αγορά είναι μια sapphire 6950 άλλα η έκδοση των 2gbΣύνολο 3gb με την δικιά μου --- το hardware όπου θα μπει είναι αυτό τις υπογραφείς μου Ευχαριστώ
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτο που δεν εψαξες ειναι οτι οταν θα βαλεις την 6950 2gb η Vram σου θα ειναι 1gb και οχι 3gb...cf οποτε το ξεχνας. Την πουλας αυτην και πας για καμια των 200€ λογικα. Για πες τώρα λοιπον μέχρι ποσα διαθετεις για αναβάθμιση? 1
micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 really? wtf, αν βαλω την 2gb ως κυρια και την 1gb ως δευτερευουσα? το ιδιο? δεν θελω αναβαθμηση αν ειναι θα κατσω οπως ειμαι, με βγαζει ακομα. για καποιο λογο δεν μπορουν να βγουν απο την τσεπη μου 200 ολοκληρα ευρώ
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ναι οτι και να κανεις 1gb θα εχεις αμα κανεις cf.. Αμα θεωρεις οτιβσε ικανοποιεί η 6950 ειδικα η 1gb(!) τοτε καλώς. Εγω απλα ελεγα να την εβαζες 80Ε και συν κανα 100ευρω και θα ησουν πολυ καλύτερα μετα.
johnmt2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 γιατι καθεσαι και παιδευεις το μυαλο σου με τις 6950 και με τα cf..? απλα πουλα την 6950 βαλε και μερικα εσυ και παρε μια τουμπανιαρα απο εδω απο τις αγγελιες.. (τωρα τελευτεα τσιμπησα μια sapphire 7870 oc edition με 120 ευρω και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος..)
micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 να την βαλω 80 να παρω την αλλη με τα 2gb αλλα θα φιγει η δικια μου 6950? θελω μια φορα να το κανω αυτο με τις 2 καρτες τωρα sli θα ειναι cf θα ειναι θα δουμε. εχει περασει πολλα το pc μου με αλλαγες καρτων οποτε λεω να κατσω αρκετο καιρο ετσι αν δεν κανω το cf
Prospector8 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οχι δεν αξιζει να το κανεις, κατσε οπως εισαι λοιπον και μελλοντικα βλεπεις.. Παντως οταν κανεις τα cf/sli μην απορεις οταν μερικες φορες θα δουλεύει μονο η μια καρτα..
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πάντως παίζουν πολύ καλές κάρτες γραφικών στις αγγελίες και σε πολύ καλές τιμές! και εγώ είμαι της άποψης να τις δώσεις και να πάρεις μια 280χ κτλπ, βέβαια εσυ ξέρεις καλύτερα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα