Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε, εκεί που έλεγα να πάω πάσο, νομίζω πως θα την κάνω κι εγώ την προπαραγγελία. Ο κυριότερος λόγος είναι τα δύο παιχνίδια που προσφέρονται. Αφού ούτως ή άλλως θα τα αγόραζα, τουλάχιστον έτσι θα γλυτώσω κάποια λεφτά.

Να φανταστώ ότι αν παραγγείλουμε σήμερα κονσόλα από τις γνωστές αλυσίδες (Πλαίσια, MediaMarket, Κωτσόβολους κλπ) δεν υπάρχει περίπτωση να μας φέρουν την κονσόλα πριν τις 5/9 (πχ. με παραεισαγωγή) οπότε σίγουρα θα ισχύει η προσφορά για τα 2 παιχνίδια...

• Like 4
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

......αν και κατοχος PC και PS4 θα κανω των συνήγορο του διαβόλου .....όταν αγορασα την κονσολα  ΗΞΕΡΑ σε τη δεινή οικονομική κατάσταση βρισκοταν και βρίσκετε η Sony....κλεινοντας καταστήματα και απολυοντας προσωπικο.....και ακομη γνωριζω (...κατι που πολλοι δεν θελουν να παραδεχτουν) ότι ΑΝ ....ΑΝ ποτε κλεσει το τσουναμι θα παρει μαζι του και το PS4 και ότι εχει σχεσει με αυτό......στον αντιποδα η Microsoft με πολλα κερδοι και σε πελαγοι ευτυχιας δεν την απασχολει αν θα πουλησει 3-5-10 εκατομμύρια κονσόλες ΤΩΡΑ....γιατι ξερει ότι καποια στιγμη η διαφορα θα....ισοσκελήσει Xbox One VS PS4....γιατι????Μα παιδια μου είναι ΠΟΛΥ απλο...οι κάτοχοι PC και Xbox360,Xbox one είναι κοντα στο........1δις εκ των οποιων 66 εκατ. κάτοχοι Xbox 360 και (προς το παρον) 5 εκατ. κάτοχοι Xbox One(...ΟΛΟΙ πελατες της Microsoft)....την στιγμη που ps3 και PS4 μαζι εχει κατοχους περι τα 77 εκατομμύρια(....70 εκατ. και 7 εκατομ. αντιστοιχα...επομένως τη να κλασει η Sony μπροστα της....τεσπα...εγω αγορασα το PS4(...ασχετα αν παιζω 1-10 σε αυτό....γιατι??? μηπως και εχει τιποτα να παιξω...εκτος από 3-4 τιτλους??....για 4-5 exlusives ......μιας και τα exlusives και γενικοτερα τα παιχνίδια του XBOX One (θα) τα  εχω  στο PC....ενώ ΑΝ δεν ειχα PC το σιγουρο είναι ότι θα αγοραζα Xbox One....και όχι PS$....

• Like 1
Δημοσ.

fail ,τι ενοεις φιλε?Το εχεις?Εγω φιλε ειχα ps4 και το πουλησα λογω ελειψης τιτλων.Και οι 2 κονσολες ειναι για τον Πεο αυτη την στιγμη.Απο 2015 και βλεπουμε.Παντως 2 παιχνιδια των 70 ευρω μεσα στην τιμη των 400 ευρω ειναι τσαμπα.

Tώρα δεν αξίζει να πάρεις κονσόλα,όταν βγουν σε κανα χρόνο τίτλοι και πέσουν οι τιμές κάτι θα γίνει.

Δημοσ.

Τελικά το (προ)παρήγγειλα. Τώρα αρχίζει η υπομονή. Τουλάχιστον να προλάβω επιτέλους να τελειώσω το GTA5 για να βάλω το 360 στην ντουλάπα. Ή μάλλον να το πάω μόνιμα στο χωριό, για να παίζω Guitar Hero και Rockband 3 με όλα τα συναφή κλαπατσίμπαλα.

Δημοσ.

Τελικά το (προ)παρήγγειλα. Τώρα αρχίζει η υπομονή. Τουλάχιστον να προλάβω επιτέλους να τελειώσω το GTA5 για να βάλω το 360 στην ντουλάπα. Ή μάλλον να το πάω μόνιμα στο χωριό, για να παίζω Guitar Hero και Rockband 3 με όλα τα συναφή κλαπατσίμπαλα.

Απο που φίλε?

Δημοσ.

Πλαίσιο, την έκδοση με Kinect (κάτι που σίγουρα θα μετανιώσω αλλά δε βαριέσαι...). Όχι ότι τους έχω καμια ιδιαίτερη συμπάθεια, απλώς με βολεύει να πάω ο ίδιος να το πάρω από το κοντινό κατάστημα.

Μ' αρέσει πάντως που στο site δεν αναφέρουν τίποτα περί προπαραγγελίας, παράδοσης στις αρχές Σεπτέμβρη, προσφοράς για Fifa κλπ. Απλώς λένε "αναμένεται σύντομα" και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση για το απλό πακέτο και... 1 για αυτό με το Kinect. Και όταν δηλώνεις ότι θέλεις να το παραλάβεις από το κατάστημα, δίνουν διορία μέχρι 10/7. Ό,τι να 'ναι.

Δημοσ.

too late

ας προσεχαν

οι περισσοτεροι παντως περνουν ps3 του περνανε το κολπο και λιωνουνε. nextgen με 720p και gpu 7850 QQ more

Δημοσ.

Δεν λένε τίποτα οι αναλύσεις. Κι εγώ παίζω τώρα τα πάντα στα 60fps@2560x1440 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρω και κονσόλα. Όταν θα πάω στο χωριό μου με παρέα και θα θέλω να παίξω Fifa, τι θα κάνω, θα κουβαλάω το tower-τέρας;

Δημοσ.

Δεν λένε τίποτα οι αναλύσεις. Κι εγώ παίζω τώρα τα πάντα στα 60fps@2560x1440 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρω και κονσόλα. Όταν θα πάω στο χωριό μου με παρέα και θα θέλω να παίξω Fifa, τι θα κάνω, θα κουβαλάω το tower-τέρας;

Δεν είπε κανεις να μην πάρεις κονσόλα. Και εγώ έχω xbox one, ps4 και δυνατό pc. Απλα το ps4 είναι μια φτηνια του κερ@τ@ και τίποτα άλλο. Οποίον να ρωτήσεις ps4 θα σου πει για το 1080p. Τώρα τι θα κανει ο κάθε ένας είναι δικιά του υποκειμενική άποψη. Εγώ μπορεί να θέλω να το πάρω στο κάμπινγκ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν ξέρω για εσάς αλλα τα ίδια λεφτά για υποδεέστερο hardware αρνούμαι να δώσω. 

Και για όλες τις TV μλκιες που θέλει να πλασάρει η MS πολύ που χέστηκα, σιγά μην πάρω κονσόλα για να βλέπω τηλεόραση. Αν και μπορώ να πω ότι το Halo collection και τα Forza 5/ Forza Horizon 2 φαίνονται πολύ ωραία, αλλα δεν θα έδινα 400 ευρώ για να τα παίξω.

Άμα ήταν backwards compatible ίσως το σκεφτόμουν αλλιώς μιας και έχω μεγάλη λίστα από παιχνίδια του 360.
Δημοσ.

Σε 6 μήνες πάντως θα έχει την μισή τιμή και λιγότερο..

Αποκλείεται να πέσει τόσο η τιμή του και τόσο νωρίς...

Δημοσ.

Η συνδρομή σου δεν ακυρώνεται, μπορεί να μεταφερθεί στο one

Είναι σίγουρο αυτό για τη συνδρομή; Από που γίνεται η παραγγελία; Και μέχρι πότε ισχύει η προσφορά; Ξέρει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...