Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι σίγουρο αυτό για τη συνδρομή; Από που γίνεται η παραγγελία; Και μέχρι πότε ισχύει η προσφορά; Ξέρει κανείς;

Για τη συνδρομή το έχω διαβάσει από πολλές πηγές οπότε το θεωρώ σίγουρο. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει :-)

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να το ψάξεις δεν νομίζω να βρεις πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Φαντάζομαι η είδηση περί προπαραγγελίας/προσφοράς προέρχεται από την ίδια τη Microsoft αλλά τα ντόπια καταστήματα δεν αναφέρουν ακόμα τίποτα.

Αν δηλαδή κάποιος έτυχε να παραγγείλει το X1 πριν δύο μέρες, θα πάρει την προσφορά ή όχι; Οι κονσόλες που μπορούν να προπραγγελθούν εδώ και μήνες από τις αλυσίδες (Πλαίσια κλπ) φαντάζομαι ότι (θα) είναι επίσημες εισαγωγές και άρα αποκλείεται να παραδοθούν πριν τις 5/9. Άρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ισχύσει η προσφορά. Εννοείται δεν το συζητάω καν για όσους κάνουν παραεισαγωγές (πχ ebw) και ισχυρίζονται ότι φέρνουν κονσόλα μέσα σε 5-10 μέρες.

ps: όπως καταλαβαίνετε, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Fifa15/Forza5. Αν δεν υπήρχε το offer, οι περισσότεροι από μας δεν νομίζω να είχαμε καμια ιδιαίτερη καψούρα για την κονσόλα (τουλάχιστον όχι για preorder 2+ μηνών). Προσωπικά ίσως πήγαινα να την αγοράσω στην ίδια τιμή κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη, όταν και θα είχαν κυκλοφορήσει Fifa/NBA2k κλπ. Όσοι δεν πολυψήνονται για αυτά τα games (κυρίως λόγω... Μπρο), μάλλον θα πάνε πάσο.

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια απόπειρα δοκιμής για τα 2 games στα καταστήματα μπας και τα δίνουν σε προπαραγγελία; με ενδιαφέρει αρκετά αν μεταφέρεται η συνδρομή μου και επίσης αν δίνουν τα παιχνίδια χωρίς extra χρέωση.

Δημοσ.

Έχει σπάσει το ΧΒΟΧ One ?

Όχι και πολύ αμφιβάλλω αν κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα. Ούτως ή άλλως είναι πολύ νωρίς ακόμα και για τις δύο κονσόλες. Η εμπειρία μάς έχει δείξει ότι κάθε γενιά παιχνιδομηχανών γενικά σπάει δυσκολότερα από την προηγούμενη και εκεί που κάποτε περιμέναμε... μήνες, τώρα απαιτούνται συνήθως χρόνια. Ή κάποιο exploit που δουλεύει σήμερα, μπορεί να μην δουλεύει σε ένα χρόνο.

Προσωπικά αγοράζω την κονσόλα σκεπτόμενος ότι μπορεί να μη σπάσει και ποτέ. Αν όμως όντως γίνει κάτι τέτοιο, ακόμα καλύτερα. Το PS3 για παράδειγμα το αγόρασα μόνο και μόνο επειδή ήξερα ότι θα το σπάσω από την πρώτη μέρα (καλοκαίρι του '11 αν θυμάμαι καλά). Διαφορετικά δεν νομίζω να το είχα πάρει. Το 360 όμως το έσπασα κι αυτό την πρώτη μέρα που το αγόρασα, του έβγαλα τα... συκώτια (ακόμα και στο online), αλλά κάποια στιγμή έφαγα ban και στη συνέχεια χάλασε και η κονσόλα. Το δεύτερο 360 δεν το πείραξα καν. Μια χαρά τα έβγαλε τα λεφτά του όμως.

Δημοσ.

Πληρωνεις τιποτα οταν πηγαινεις να κανεις την προπαραγγελια?

Απλα τους αφηνεις τα στοιχεια σου κι οταν ερθει σε παιρνουν τηλ να πας να το παραλαβεις?

Οταν παρεις το μηχανημα θα μπεις στο ms store και απλα θα σε αφησει να κατεβασεις τα συγκεκριμενα 2 παιχνιδια?

Γενικως πολυ καλη κινηση γι αυτους που ειναι φαν του FIFA :)

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ αυτοί που θα δώσουν τα πολλά παίρνουν το χορό και το καλό το παιχνίδι πάει σε όσους δώσουν τα 399!

Το Fifa αδιάφορο και στα 2. 

Δημοσ.

Να μου επιτρέψετε να πω ότι το Fifa δεν είναι καθόλου αδιάφορο, παρά μόνο για όσους επιμένουν να παίζουν Pro (προσωπικά το έχω εγκαταλείψει από εποχής του εμετικού PES2008).

Από άποψης marketing καλά κάνει η MS και επιλέγει το Fifa από τα δύο ποδοσφαιράκια, αφού αυτό είναι που τραβάει τον περισσότερο κόσμο και κάνει τις (μακράν) περισσότερες πωλήσεις. Το ποιο απ' τα δύο είναι και καλύτερο σε θέμα gameplay είναι ίσως υποκειμενικό (αν και για μένα δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση, τουλάχιστον μέχρι και τη φετινή χρονιά).

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος του Σεπτέμβρη, οπότε θα μεσολαβήσει μια περίοδος σχεδόν 3 εβδομάδων από την αγορά της κονσόλας μέχρι να το κατεβάσουμε από το Live.

Όσο για το Dance Central Spotlight vs Forza5, νομίζω ότι είναι όντως μια περίεργη επιλογή. Ναι μεν η MS έχει προφανή λόγο να προσφέρει ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Kinect (και αν το gameplay είναι και καλό, σίγουρα θα ξετρελάνει τη γυναίκα μου...), όμως θα μπορούσαν ενδεχομένως να έδιναν δυνατότητα επιλογής στους αγοραστές του Limited edition bundle. Είτε να κατεβάσουν το ένα game, είτε το άλλο. Πολλά ζητάω μάλλον...

Απ' την άλλη όμως όσο η Logitech G25 δεν συνεργάζεται με το Xbox, έχω ένα πολύ σοβαρό επιχείρημα να μην ασχοληθώ με το Forza5. Συνεπώς δεν με χαλάει ιδιαίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Να μου επιτρέψετε να πω ότι το Fifa δεν είναι καθόλου αδιάφορο, παρά μόνο για όσους επιμένουν να παίζουν Pro (προσωπικά το έχω εγκαταλείψει από εποχής του εμετικού PES2008).

Αδιάφορο για μένα, όπως άλλωστε και το Pro, αφού δεν παίζω τέτοια παιχνίδια εδώ και χρόνια.

Προφανώς για όποιον παίζει είναι η σωστή επιλογή. 

Δημοσ.

Ε άρα μην προπαραγγείλεις :)

edit: Επιτέλους άρχισαν οι αναφορές στην προσφορά του preorder. Πχ για το Πλαίσιο:

Standard edition

Limited edition

Πλέον δεν υπάρχει πουθενά στο site δυνατότητα αγοράς του "απλού" X1. Άρα θα ακυρώσω την προηγούμενη παραγγελία και θα κάνω αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...