sogocou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα.Ενω ο σκληρος δισκος είναι εντελως αδειος και σε hdd docking τον βλεπει κανονικα το bios δεν τον βλεπει για να εγκαταστησω τα windows 7 που θελω..Υπαρχει λυση;εκανα διαμορφωση αλλα και παλι τιποτα.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πάρε τα πράγματα από την αρχή όταν λες bios εννοείς ότι μπαίνεις με το πλήκτρο del (ή όποιο είναι σε εσένα) και δεν το εμφανίζει εκεί;; Ή λες στην καρτέλα που βγάζει η εγκατάσταση και κανονικά πρέπει να δείχνει τους δίσκους σου;;;
sogocou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ναι εχεισ δικιο το δευτερο.εκει που πρεπει να δειχνει τους δισκους δεν φαινεται τιποτα..
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πρέπει να δεις στην σελίδα της μητρικής αν έχουν ξεχωριστούς driver για sata/raid/storage δεν είναι στάνταρ η ονομασία τους,αν θες πες την μητρική να δούμε ποια είναι τα driver που θες. Αυτά μετά τα αποσυμπιέζεις και τα γράφεις σε ένα usb,πατάς το load driver που έχει σε εκείνη την οθόνη και έτσι θα φανεί ο δίσκος. Μπορείς να μπεις και στο bios και να αλλάξεις την επιλογή ahci σε legacy,έτσι πάλι θα φανεί ο δίσκος.
sogocou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 το δοκιμαζω και σου λεω.αν δεν βρω ακρη θα ανεβασω το απογευμα την μητρικη.ευχαριστω παρα μα παρα πλυ...
sogocou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 τελικα δεν εχω καταφερει κατι.το μοντελο της μητρικης ειναι DA0HK5MB6F0,ο υπολογιστης sony sve151d11m και δεν μου μπαινει καθολου στο bios για να κανω την αλλαγη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα