Stavros_G Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Όποιος δίνει λεφτά για την mini σειρά της Sammy είναι κορόιδο τέλος ! Γι αυτήν την συσκευή η Sammy θα ζητήσει σχεδόν 500€ όπως και με το S4mini Είμαι ένα απ' τα κορόιδα (S4mini - με 280€ και όχι 500€) που δεν μ' ενδιαφέρουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά μιας και δεν παίζω παιχνίδια (άντε κανα σκάκι που και που) , δεν θέλω οθόνη μεγαλύτερη από 4,5'' κι' ας το βαφτίζει το marketing όπως θέλει, θέλω NFC, Wi-Fi, Bluetooth, υπέρυθρες, ραδιόφωνο που δεν έχει το S5mini, δεν θέλω να είναι βαρύτερο από 120gr κλπ. Να μην το κουράσω άλλο, θέλω ένα αξιοπρεπές smartphone μέχρι 300€ για να κάνω την δουλεία μου χωρίς πρόβλημα και τα βρήκα όλα στο S4mini. Περίμενα από το S5mini να έχει καλλίτερα χαρακτηριστικά, άλλα τις ίδιες τουλάχιστον δυνατότητες με το S4mini. Αλλά βλέπω οτι δεν έχει ραδιόφωνο, πιθανών υπέρυθρες, έχει όμως ότι προστάζει το marketing. Αισθητήρα Αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, Μετρητής Καρδιακών Παλμών. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. 3
epicouros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μπορει η Samsung να ξαναβάλει ραδιοφωνο στα κινητα της; Ολες οι εταιρίες εχουν ραδιοφωνο στης ναυαρχιδες τους αλλα η Samsung "καινοτομεί" αφαιρώντας το, ετσι και εγω πηγα απο το S3 οχι στο S4 η το S5 αλλα στο Ζ1.
geo99rge Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 συνηθης τακτική το s3 mini μου ιδια σπεκς με το πρωτο s? τυχαιο? ξεστοκάρισμα παλιού hardware μηπως?
sokinfragoul Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οτι και να λεμε το φθινοπωρο τα σκρουτζομαγαζα θα το χουν ριξει 150€ και θα το τιμησουν δεοντως ολα ταβλυκειοπαιδα και οι φοιτητριουλες.και θα γινει το best seller παλι.οποιος το αγορασει τωρα το φθινοπωρο θα κλαιει τα λεφτα του. Ξαναζεσταμενο φαγητο απο την σαμμυ για την ακριβεια ξαναζεσταμενες ατατες
Hetfield Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μια χαρα ειναι το S4 mini για τα λεφτα του, ειδικα για εμας που δεν το θελουμε για παντοφλα στην παραλια. Αλλα υποθετω ειμαι κι εγω κοροϊδο που εδωσα 220€ κι οχι 300€ για διαστημοπλοιο.
damoclesword Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μπορει η Samsung να ξαναβάλει ραδιοφωνο στα κινητα της; Ολες οι εταιρίες εχουν ραδιοφωνο στης ναυαρχιδες τους αλλα η Samsung "καινοτομεί" αφαιρώντας το, ετσι και εγω πηγα απο το S3 οχι στο S4 η το S5 αλλα στο Ζ1. της έμεινε από τις εποχές που αντέγραφε την Apple!
Twoface Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Είμαι ένα απ' τα κορόιδα (S4mini - με 280€ και όχι 500€) που δεν μ' ενδιαφέρουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά μιας και δεν παίζω παιχνίδια (άντε κανα σκάκι που και που) , δεν θέλω οθόνη μεγαλύτερη από 4,5'' κι' ας το βαφτίζει το marketing όπως θέλει, θέλω NFC, Wi-Fi, Bluetooth, υπέρυθρες, ραδιόφωνο που δεν έχει το S5mini, δεν θέλω να είναι βαρύτερο από 120gr κλπ. Να μην το κουράσω άλλο, θέλω ένα αξιοπρεπές smartphone μέχρι 300€ για να κάνω την δουλεία μου χωρίς πρόβλημα και τα βρήκα όλα στο S4mini. Περίμενα από το S5mini να έχει καλλίτερα χαρακτηριστικά, άλλα τις ίδιες τουλάχιστον δυνατότητες με το S4mini. Αλλά βλέπω οτι δεν έχει ραδιόφωνο, πιθανών υπέρυθρες, έχει όμως ότι προστάζει το marketing. Αισθητήρα Αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, Μετρητής Καρδιακών Παλμών. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να αναφέρουμε τις τιμές απο τα Skroutzomagaza και όχι απο την επίσημη ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία ! 480€ ζητούσε η Sammy για το S4 mini όταν βγήκε και για 480€ ναι είναι ντροπή να ζητάς τόσα για μια τέτοια συσκευή ! Τις τιμές των συσκευών σε Γερμανό - Πλαίσιο - Public δεν τις διαμορφώνουν τα μαγαζιά αλλά οι εταιρίες ! Να δω πιες τιμές θα αναφέρετε μετά όταν στην περίπτωση που η sammy κόψει την εγγύηση σε περίπτωση παραεισαγωγής (βλέπε κάμερες gopro )
kostasfalcon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να αναφέρουμε τις τιμές απο τα Skroutzomagaza και όχι απο την επίσημη ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία ! 480€ ζητούσε η Sammy για το S4 mini όταν βγήκε και για 480€ ναι είναι ντροπή να ζητάς τόσα για μια τέτοια συσκευή ! Τις τιμές των συσκευών σε Γερμανό - Πλαίσιο - Public δεν τις διαμορφώνουν τα μαγαζιά αλλά οι εταιρίες ! Να δω πιες τιμές θα αναφέρετε μετά όταν στην περίπτωση που η sammy κόψει την εγγύηση σε περίπτωση παραεισαγωγής (βλέπε κάμερες gopro ) Για να θυμιζουμε τα τεραστια κερδη που υπαρχουν από την κατασκευαστρια εταιρεια μεχρι και του πωλητη στην λιανικη... Εσυ φυσικα εχεις κάθε δικαιωμα να κλεινεις τα ματια μπροστα στα σκρουτζομαγαζα και να ταιζεις ολους τους αλλους! για να το λες θα το φυσας το παραδακι....μπραβο σου και καλη συνεχεια! Ασε εμας τους υπολοιπους να αγοράζουμε τα παραεισαγωγης "φτου κακα" smartphones, που ακομη και τωρα σε αγγελιες και εδώ και σε αλλα site λενε πολλοι για να πουλησουν τα ελληνικα τους που τα χρυχοπληρωσαν - πως δεν εχουν και εγγυηση τα σκρουτζοκινητα..... Ειλκρινα ημαρτον..... 3
ramarg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ως apple user και τεος android, γνωρίζοντας πλήρως τις επιλογές μου είναι γνωστό θα έλεγα οτι σε κατηγορίες smartphone android δεν μπορείς να κάνεις τσιγκουνιές.Οσο μεγαλύτερη οικονομία αποφασίσεις να κάνεις είναι εις βάρος σου. Καλή και designάτη επιλογή θεωρείς το νέο XPERIA Z2 το οποίο είναι εντυπωσιακό αλλά και με τα lg γενικότερα. Από εκεί και πέρα ένα μόνο μπορώ να σχολιάσω.Πρέπει οι εταιρίες που δουλεύουν με android να έχουν εξαιρετικό marketing. Η διαφημιζόμενη εμπειρία χρήστης στο σύνολο της φαντάζει τόσο ελκυστική,κάτι που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.. Ακόμα και σήμερα μπορείς να ξεγελαστείς άνετα από το marketing των android κινητών..Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η μεγαλύτερη μερίδα της αγοράς έχει σιχαθεί τα κινητά αφής βασιζόμενη στην άθλια εμπειρία χρήσης android.. Πού να βρεθεί άλλωστε κάποιος να τους εξηγήσει ό,τι είναι θέμα os....Tέλος πάντων..Ως προς το gs5mini θα μιλήσω ξεκάθαρα όπως το Siri.I am really excited about the new samsung.Not the phone.The refrigerator. Συνοψίζω λοιπόν εστιάζοντας στο καλό της υπόθεσης..Πολύ αξιοθαύμαστα-αξιέπαινα βήματα sony και lg.
Sp1.r0s Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω τη χολή που βγαίνει για την samsung και παρότι και γω είμαι κάτοχος s4 mini ούτε fanboy είμαι ούτε τίποτα.Συνειδητά διάλεξα το s4 mini (μάλλον είμαι και γω απο τα κορόιδα) στα 280€ γιατί έχει μια χαρά χαρακτηριστικά,δεν είναι θεριό σε μέγεθος και έχει ραδιόφωνο.Το να λένε το S5 mini με τέτοια οθόνη σίγουρα δεν κολλάει πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει πάντα να αναφέρουμε τις τιμές απο τα Skroutzomagaza και όχι απο την επίσημη ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία ! 480€ ζητούσε η Sammy για το S4 mini όταν βγήκε και για 480€ ναι είναι ντροπή να ζητάς τόσα για μια τέτοια συσκευή ! Τις τιμές των συσκευών σε Γερμανό - Πλαίσιο - Public δεν τις διαμορφώνουν τα μαγαζιά αλλά οι εταιρίες ! Να δω πιες τιμές θα αναφέρετε μετά όταν στην περίπτωση που η sammy κόψει την εγγύηση σε περίπτωση παραεισαγωγής (βλέπε κάμερες gopro ) Δεν μπορεί να κόψει καμία εγγύηση η samsung απο την στιγμή που τα κινητά φτιάχτηκαν εντός Ευρωπαικής Ένωσης,οπότε τα περι "παραεισαγωγής" δεν ισχύουν. Τις πωλήσεις των κινητών όμως τις διαμορφώνουν οι τιμές πώλησεις στην αγορά,αυτοί που θέλουν αγοράζουν το ίδιο προϊόν στα 500€ και άλλοι στα 250,ο καθένας το γούστο του. 1
immunity Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Η τιμες της αντιπροσωπειας ειναι επίτηδες τοσο υψηλες . Ποιος ο λογος να πω οτι το παιρνω 450 οταν το αγορασα 260?? Αν ειναι τοτε κοψε τη βλακεια και πες lg G2 κανει 800 αρα παλι δεν εχει συγκριση. Οι gopro καμερες εχουν εγγυηση απο την μαμα στην σμερικη ανεξαρτητως τοπου αγορας (και πιστεψε με μερικες φορες εχεις καινουργια καμερα πιο γρηγορα απο να απευθυνοσουνα στην ελληνικη αντιπροσωπεια) Εγω παλι το s5 mini δεν θα το επαιρνα γιατι 4,5" ειναι αρκετα μεγαλο
Twoface Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για να θυμιζουμε τα τεραστια κερδη που υπαρχουν από την κατασκευαστρια εταιρεια μεχρι και του πωλητη στην λιανικη... Εσυ φυσικα εχεις κάθε δικαιωμα να κλεινεις τα ματια μπροστα στα σκρουτζομαγαζα και να ταιζεις ολους τους αλλους! για να το λες θα το φυσας το παραδακι....μπραβο σου και καλη συνεχεια! Ασε εμας τους υπολοιπους να αγοράζουμε τα παραεισαγωγης "φτου κακα" smartphones, που ακομη και τωρα σε αγγελιες και εδώ και σε αλλα site λενε πολλοι για να πουλησουν τα ελληνικα τους που τα χρυχοπληρωσαν - πως δεν εχουν και εγγυηση τα σκρουτζοκινητα..... Ειλκρινα ημαρτον..... Επειδή μάλλον μιλάς σαν ένας καταναλωτής που " ζηλεύει " τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να σε ενημερώσω ότι αυτά τα καταστήματα λοιπόν αγοράζουν χονδρική περισσότερο απ ότι πουλάνε τα σκρουτζομαγαζα λιανική ! Το ποσοστό κέρδους που βγάζουν δεν είναι μεγάλο ! Μαγκιά σας να αγοράζεται συσκευές που έρχονται σε κοντέινερ και αφορολόγητα απο μαγαζιά πακιστανών που μέσα σε 3 μήνες αλλάζουν σημείο ! Όταν σας έρχεται το ραβασάκι απο την εφορία μην κλαίτε σαν παρθένες μετά ! Φαντάζομαι είσαι απο αυτούς που στηρίζουν και τους Κινέζους στο εμπόριο ρούχων !! Όσο για την εγγύηση ένα ακουστικό ή μικρόφωνο θα στο αλλάξουν , μία πλακέτα όμως που έχει πάνω και το IMEI όταν θα δουν ότι είναι απο Ιταλία με Ελληνική απόδειξη εκεί θα πέσει κλάμα !!!! Sp1.rOs Κορόιδο είναι αυτός που δίνει 480-500€ για S4 mini ! Όχι αυτός που έδωσε 250-300. Immunity Οι Gopro κάμερες είναι ΜΗ επισκευάσιμες ,αυτό σημαίνει ότι άμα σου χαλάσει και είσαι μέσα στα 2 χρόνια της εγγύησης τότε κάνουν αντικατάσταση. Όταν λοιπόν σου χαλάσει και την έχεις πάρει απο το εξωτερικό τότε την ξανά στέλνεις πάλι πίσω !!! Όποια Ελληνική gopro πουληθεί το κατάστημα είναι υποχρεωμένο πάνω στην απόδειξη να γράφει και τον κωδικό της κάθε κάμερας ώστε όταν χαλάσει να πάει στον Δράκο ( επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα) για να στην αντικαταστήσει. Σαν εταιρία η Gopro δεν έχει έρθει στην Ελλάδα , τις φέρνει ο Δράκος engineering και δεν είναι μ@λ@κ@ς να δέχεται να κάνει αντικατάσταση κάμερες παρα εισαγωγής και να μπαίνει μέσα !! Το γνωρίζω πολύ καλά γιατί δούλευα πωλητής σε κατάστημα που δίναμε κάμερες και πήγαινα εγώ στις αποθήκες όποτε γνωρίζω ακριβώς όλη την διαδικασία !
cpgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδή μάλλον μιλάς σαν ένας καταναλωτής που " ζηλεύει " τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να σε ενημερώσω ότι αυτά τα καταστήματα λοιπόν αγοράζουν χονδρική περισσότερο απ ότι πουλάνε τα σκρουτζομαγαζα λιανική ! Το ποσοστό κέρδους που βγάζουν δεν είναι μεγάλο ! Μαγκιά σας να αγοράζεται συσκευές που έρχονται σε κοντέινερ και αφορολόγητα απο μαγαζιά πακιστανών που μέσα σε 3 μήνες αλλάζουν σημείο ! Όταν σας έρχεται το ραβασάκι απο την εφορία μην κλαίτε σαν παρθένες μετά ! Φαντάζομαι είσαι απο αυτούς που στηρίζουν και τους Κινέζους στο εμπόριο ρούχων !! Όσο για την εγγύηση ένα ακουστικό ή μικρόφωνο θα στο αλλάξουν , μία πλακέτα όμως που έχει πάνω και το IMEI όταν θα δουν ότι είναι απο Ιταλία με Ελληνική απόδειξη εκεί θα πέσει κλάμα !!!! Sp1.rOs Κορόιδο είναι αυτός που δίνει 480-500€ για S4 mini ! Όχι αυτός που έδωσε 250-300. Το θεμα δεν είναι τι κερδος και πόσο βγάζουν οι ελληνικές αντιπροσωπίες το θέμα ειναι οτι ο αγοραστής πάντα θα επιλέγει το ποιο φθηνό συμφέρον προς τη τσέπη του...τωρα αυτα που λες περι εφοριών δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι...
kostasfalcon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδή μάλλον μιλάς σαν ένας καταναλωτής που " ζηλεύει " τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να σε ενημερώσω ότι αυτά τα καταστήματα λοιπόν αγοράζουν χονδρική περισσότερο απ ότι πουλάνε τα σκρουτζομαγαζα λιανική ! Το ποσοστό κέρδους που βγάζουν δεν είναι μεγάλο ! Μαγκιά σας να αγοράζεται συσκευές που έρχονται σε κοντέινερ και αφορολόγητα απο μαγαζιά πακιστανών που μέσα σε 3 μήνες αλλάζουν σημείο ! Όταν σας έρχεται το ραβασάκι απο την εφορία μην κλαίτε σαν παρθένες μετά ! Φαντάζομαι είσαι απο αυτούς που στηρίζουν και τους Κινέζους στο εμπόριο ρούχων !! Όσο για την εγγύηση ένα ακουστικό ή μικρόφωνο θα στο αλλάξουν , μία πλακέτα όμως που έχει πάνω και το IMEI όταν θα δουν ότι είναι απο Ιταλία με Ελληνική απόδειξη εκεί θα πέσει κλάμα !!!! Sp1.rOs Κορόιδο είναι αυτός που δίνει 480-500€ για S4 mini ! Όχι αυτός που έδωσε 250-300. Immunity Οι Gopro κάμερες είναι ΜΗ επισκευάσιμες ,αυτό σημαίνει ότι άμα σου χαλάσει και είσαι μέσα στα 2 χρόνια της εγγύησης τότε κάνουν αντικατάσταση. Όταν λοιπόν σου χαλάσει και την έχεις πάρει απο το εξωτερικό τότε την ξανά στέλνεις πάλι πίσω !!! Όποια Ελληνική gopro πουληθεί το κατάστημα είναι υποχρεωμένο πάνω στην απόδειξη να γράφει και τον κωδικό της κάθε κάμερας ώστε όταν χαλάσει να πάει στον Δράκο ( επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα) για να στην αντικαταστήσει. Σαν εταιρία η Gopro δεν έχει έρθει στην Ελλάδα , τις φέρνει ο Δράκος engineering και δεν είναι μ@λ@κ@ς να δέχεται να κάνει αντικατάσταση κάμερες παρα εισαγωγής και να μπαίνει μέσα !! Το γνωρίζω πολύ καλά γιατί δούλευα πωλητής σε κατάστημα που δίναμε κάμερες και πήγαινα εγώ στις αποθήκες όποτε γνωρίζω ακριβώς όλη την διαδικασία ! Ειλικρινα τωρα, αντιλαμβάνεσαι τι γραφεις ή από τον πανικο σου δωσεις μια απαντηση εγραψες ότι σου κατεβηκε? Τι να ζηλεψω ανθρωπε μου? εχω κανενα μπακαλικο και χανω γιατι ο κοσμος παει και αγοραζει από σουπερ μαρκετ? Φυσικα και θα μιλησω σαν καταναλωτης σαν τι θελεις να μιλησω σαν κανενας μεγαλομέτοχος ή ιδιοκτητης μεγαλης εταιρειας πωλήσεων? Ειλικρινα Ελεος..... 1
ChimairaX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Επειδή μάλλον μιλάς σαν ένας καταναλωτής που " ζηλεύει " τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να σε ενημερώσω ότι αυτά τα καταστήματα λοιπόν αγοράζουν χονδρική περισσότερο απ ότι πουλάνε τα σκρουτζομαγαζα λιανική ! Το ποσοστό κέρδους που βγάζουν δεν είναι μεγάλο ! Μαγκιά σας να αγοράζεται συσκευές που έρχονται σε κοντέινερ και αφορολόγητα απο μαγαζιά πακιστανών που μέσα σε 3 μήνες αλλάζουν σημείο ! Όταν σας έρχεται το ραβασάκι απο την εφορία μην κλαίτε σαν παρθένες μετά ! Φαντάζομαι είσαι απο αυτούς που στηρίζουν και τους Κινέζους στο εμπόριο ρούχων !! Καλα σαν πωλητης δεν ντρεπεσαι λιγο να λες τετοιες μαλακιες; Τι κοντεινερ; Τι ειν αυτα που γραφεις, Χριστε μου; Το οτι ο καθε Πακιστανος μπορει να το κανει αυτο φταιει το κρατος σου, οχι ο καταναλωτης. Ναι υπαρχει κι αυτο που λες. Σκεψου οτι υπαρχουν ομως και καταστηματα στον σκρουτζ που τα οδηγανε ανθρωποι με οικογενεια, πληρωνουν τους φορους τους, και ξερουν την αγορα πιο ζωντανα απο οποιονδηποτε καριολη μεγαλοκαρχαρια. Μην τα βαζεις ολα στο ιδιο σακι και μην αποσυντονιζεις τον κοσμο. Να σε ενημερωσω λοιπον οτι οντως καποια μοντελα και παρτιδες τα αγοραζουν χονδρικη περισσοτερο απο λιανικη σκρουζ, αλλα δεν εχεις ιδεα τι παιζει, οποτε κακως το συζητας. Φιλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα