Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μπερδευτεί λίγο όσο αφορά την κατηγορία Α1.

Έχω βγάλει το δίπλωμα 09/12/1999 Α1 μπορώ να το Κάνο ανεξάρτητο μόνο με παράβολο η πρέπει να δώσω εξετάσεις από την αρχή. Αν όχι πόσα ΚW είναι τελικά το δίπλωμα που έχω 11 η 25 …. το Δίπλωμα α1

Το Beverly 350i το καλύπτει.. αυτά τα ολίγα …

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα έχω μπερδευτεί λίγο όσο αφορά την κατηγορία Α1.</p>

<p>Έχω βγάλει το δίπλωμα 09/12/1999 Α1 μπορώ να το Κάνο ανεξάρτητο μόνο με παράβολο η πρέπει να δώσω εξετάσεις από την αρχή. Αν όχι πόσα ΚW είναι τελικά το δίπλωμα που έχω 11 η 25 …. το Δίπλωμα α1</p>

<p>Το Beverly 350i το καλύπτει.. αυτά τα ολίγα …</p>

Κοίτα να δεις. Κανονικά όσοι είχαν συμπληρώσει 2 χρόνια με το μικρό Α( μέχρι 25kw ) μέχρι τις 19/1/2011 μπορούν με παράβολο να το ανανεώσουν στο απεριόριστο Α. Τώρα εσυ το έχεις βγάλει και 14 χρόνια πριν, δεν ξέρω αν σε πιάνει κανένας πιο παλιός νόμος. :-P. Τώρα για το Beverly παλιά που το είχα ψάξει για το 300ρι το κάλυπτε. Για το 350 που λες δε ξέρω. Ψαξε να δεις πόσους ίππους βγάζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μπερδευτεί λίγο όσο αφορά την κατηγορία Α1.

Έχω βγάλει το δίπλωμα 09/12/1999 Α1 μπορώ να το Κάνο ανεξάρτητο μόνο με παράβολο η πρέπει να δώσω εξετάσεις από την αρχή. Αν όχι πόσα ΚW είναι τελικά το δίπλωμα που έχω 11 η 25 …. το Δίπλωμα α1

Το Beverly 350i το καλύπτει.. αυτά τα ολίγα …

οταν εχεις Α μικρο δεν μπορεις να οδηγας κατι πανω απο 25 kw αλλα ακομα και αν ειναι κατω απο 25 kw δεν μπορεις να το οδηγας αν η σχεση kw/kgr ειναι πανω απο 0,16

α2 βγαζεις.επρεπε να κανεις την ανανεωση με ενα απλο παραβολη πριν τον Ιανουαριο του 2013.Αν πας τωρα θα βγαλεις Α2[νομιζω οτι πρεπει να δωσεις κιολας].

Αν εισαι 24 τραβα βγαλε το απεριοριστο[δινεις ]να τελειωνεις.

Δημοσ.

Το δίπλωμα σου αφου βγήκε το 1999 είναι έως 125 και εως 11kw. Και τα δυο πρέπει να ισχύουν. Άρα δεν οδηγάς ούτε 135cc. Είναι το Α1 το παλιό. Μετά το 2002 άλλαξε το σύστημα και το Α1 έγινε εως 25kw.Και άλλαξε πάλι το 2013. Για να το μεγαλώσεις θες πρακτικά μαθήματα σε σχολή οδηγών και εξετάσεις.

Δημοσ.

Άρα αν πάω στα κεπ και τους πω να μου το αλλάξουν με το καινούργιο που είναι η ροζ κάρτα πάλι στην θέση Α1 θα γράφει  11 KW

Δημοσ.

οταν εχεις Α μικρο δεν μπορεις να οδηγας κατι πανω απο 25 kw αλλα ακομα και αν ειναι κατω απο 25 kw δεν μπορεις να το οδηγας αν η σχεση kw/kgr ειναι πανω απο 0,16

α2 βγαζεις.επρεπε να κανεις την ανανεωση με ενα απλο παραβολη πριν τον Ιανουαριο του 2013.Αν πας τωρα θα βγαλεις Α2[νομιζω οτι πρεπει να δωσεις κιολας].

Αν εισαι 24 τραβα βγαλε το απεριοριστο[δινεις ]να τελειωνεις.

2 λάθη :

Στο παλιό Α η συνθήκη ήταν Ή μέχρι 25kw Ή μέχρι την αναλογια που είπες. Οπότε δεν χρειάζεται να ισχύουν και τα 2. ΚΑΙ τα 2 χρειάζονται στο καινούργιο δίπλωμα, το Α2.

Επίσης δεν χρειαζόταν να κάνει την ανανέωση πριν τον ιανουάριο. Πρέπει μέχρι και ΠΡΙΝ τις 19/1/2013 να έκλεινε 2 χρονια με το Α μικρό. Οποτεδήποτε και να πήγαινε για την ανανέωση το έκανε απεριόριστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...