black66.gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μετά από αναβάθμιση του υπολογιστή μου στο παρακάτω σύστημα (νέα mobo,νέα cpu ,νέες ram ,και νέος m.2 ssd) παρατήρησα το εξής παράδοξο.Ο υπολόγιστής έχει ανάψει μόνος του τουλάχιστον δύο φορές. Την πρώτη αφού έλειπα για Σαββατοκύριακο από το σπίτι,γύρισα και τον βρήκα σε λειτουργία και τότε μάλιστα δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί υπέθεσα ότι ίσως να είχα ξεχάσει να τον σβήσω.Την δεύτερη σήμερα και αφού γύρισα από απουσία τεσσάρων ημερών από το σπίτι και αφού είχα σιγουρευτεί ότι τον είχα σβήσει (διπλοτσεκαρισμένο) τον βρήκα πάλι σε λειτουργία.Τι μπορεί να συμβαίνει;Μήπως είναι θέμα bios της μητρικής και με καμμία διακοπή ρεύματος ή πτώση τάσης κάνει restart; Το σύστημά μου: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit Cpu Intel Core i5-4670k Ram 2X4GB Corsair Dominator GT @1866Mhz PC3-15000 CL 9-10-9-27 Motherboard Asrock Fatal1ty Z97X Killer Graphics Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC (Rev 2.0) Storage 120GB OCZ-Agility3 (SSD) & Crucial M500 M.2 SSD 240 GB & 1TB Seagate Barracuda Optical Drives Optiarc BD RW BD-5300S Psu Τt Toughpower XT 750W Case Hiper Osiris Cooling Corsair H80i
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 αρχικα κοιταζεις στο bios για wake on lan μηπως και προσπαθει το ρουτερακι σου να δει τι συσκευες ειναι πανω και τον ξυπναει δευτερον, πηγαινεις στη διαχεριση ενεργειας και απενεργοποιεις το παρακατω. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επίσης κατεβάζεις αρχικά το Malwarebytes Anti-Malware και τσεκάρεις για κανένα trojan ειδικά αν έχεις Win από τον θείο. Δεύτερο μπαίνεις bios και απενεργοποιήσεις όλα τα Wake-up και κυρίως από το network που σου είπαν παραπάνω. 1
kataramenos32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επίσης δες να απενεργοποιήσεις το αυτόματο maintenance από τον πίνακα ελέγχου γιατί πολλές φορές είναι ρυθμισμένο να ξυπνάει το pc για να γίνεται 1
black66.gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επίσης κατεβάζεις αρχικά το Malwarebytes Anti-Malware και τσεκάρεις για κανένα trojan ειδικά αν έχεις Win από τον θείο. Δεύτερο μπαίνεις bios και απενεργοποιήσεις όλα τα Wake-up και κυρίως από το network που σου είπαν παραπάνω. 1)Ναι τα win μου είναι θειούχα . 2)Έχω Νόρτονα γνήσιο δεν θα έχει πρόβλημα με το Malwarebytes Anti-Malware ;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Συνήθως όχι,δεν κάνει δυσανεξίες από την άλλη δεν το έχω δοκιμάσει με Norton που τα θεωρώ βαριά κ απαράδεκτα για να κατοικούν στον υπολογιστή μου. Sorry mate δεν θέλω να σ'απογοητευσω απλά αυτή είναι η εμπειρία μου. 1
black66.gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τον Νόρτονα 2014 τον πήρα γιατί είχα διαβάσει καλά reviews και ήταν μαζι με το Norton Utilities προσφορά στα 30 euro.Στο laptop έχω Bitdefender Antivirus free και Zonealarm free firewall.(είμαι πολύ του free βλέπεις ) 1
Nikdev Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συνήθως όχι,δεν κάνει δυσανεξίες από την άλλη δεν το έχω δοκιμάσει με Norton που τα θεωρώ βαριά κ απαράδεκτα για να κατοικούν στον υπολογιστή μου. Sorry mate δεν θέλω να σ'απογοητευσω απλά αυτή είναι η εμπειρία μου. Αυτό ίσχυε παλιά (και έχει μείνει ως εντύπωση) όντως οι νέες εκδόσεις δούλεψαν πάνω σαυτό και βελτιώθηκε αρκετά η πλατφόρμα.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μπορεί μιας και όπως είπα αρνούμαι και να το δοκιμάσω,ο άλλος λογος ειναι οτι έναν συνδυασμό Microsoft Security Essentials που είναι ενσωματωμένο στα Win 8 και Malwarebytes και τα δυο Δωρεάν (σημαντικό) την θεωρώ την καλύτερη συνταγή κ την πιο ελαφριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα