manou_35 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ και 1,5 χρόνο το 4s(δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα θέμα) και χθες το "έλυσα" βγάζοντας και την μπαταρία του για να δω πως είναι μέσα.Και όταν το ξανασυναρμολόγησα δεν μου βρίσκει σήμα!ανοίγει κανονικά το κινητό αλλα γράφει "Αναζήτηση" πάνω αριστερά και μένει εκεί... Το έκανα reset,έβγαλα την sim αλλά πάλι το ίδιο..Δείχνει σαν να ψάχνει να βρει την sim και δεν βρίσκει τίποτα! Έχει κανείς καμμιά ιδεά??Δεν πείραξα κάτι μέσα στο κινητό..έβγαλα απλά τις 2 βίδες για να βγάλω την μπαταρία..Μετά το ξανασυναρμολόγησα!!
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ και 1,5 χρόνο το 4s(δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα θέμα) και χθες το "έλυσα" βγάζοντας και την μπαταρία του για να δω πως είναι μέσα.Και όταν το ξανασυναρμολόγησα δεν μου βρίσκει σήμα!ανοίγει κανονικά το κινητό αλλα γράφει "Αναζήτηση" πάνω αριστερά και μένει εκεί... Το έκανα reset,έβγαλα την sim αλλά πάλι το ίδιο..Δείχνει σαν να ψάχνει να βρει την sim και δεν βρίσκει τίποτα! Έχει κανείς καμμιά ιδεά??Δεν πείραξα κάτι μέσα στο κινητό..έβγαλα απλά τις 2 βίδες για να βγάλω την μπαταρία..Μετά το ξανασυναρμολόγησα!! Πρέπει να βάλεις σωστή ώρα και ημερομηνία. Βάλτα χειροκίνητα, συνδέσου στο wifi ή βάλτο στον υπολογιστή 1
manou_35 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πρέπει να βάλεις σωστή ώρα και ημερομηνία. Βάλτα χειροκίνητα, συνδέσου στο wifi ή βάλτο στον υπολογιστή Ευχαριστώ αδερφέ!Όλα good! 1
ramarg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Έχω εδώ και 1,5 χρόνο το 4s(δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα θέμα) και χθες το "έλυσα" βγάζοντας και την μπαταρία του για να δω πως είναι μέσα.Και όταν το ξανασυναρμολόγησα δεν μου βρίσκει σήμα!ανοίγει κανονικά το κινητό αλλα γράφει "Αναζήτηση" πάνω αριστερά και μένει εκεί...Το έκανα reset,έβγαλα την sim αλλά πάλι το ίδιο..Δείχνει σαν να ψάχνει να βρει την sim και δεν βρίσκει τίποτα!Έχει κανείς καμμιά ιδεά??Δεν πείραξα κάτι μέσα στο κινητό..έβγαλα απλά τις 2 βίδες για να βγάλω την μπαταρία..Μετά το ξανασυναρμολόγησα!! Και το δικο μου τα ίδια κάνει χωρίς λόγο..Δεν πρεπει να επηρεαζει που το ανοιξες για μπαταρια.. Κατι συμβαινει με τα 4S ή κάνουν αλλαγές στα δίκτυα οι πάροχοι εν oψει 4g και θα έχουμε προβληματα εμείς οι 3g-δες ! Eγώ υπέθεσα 2 πιθανά προβλήματα.Είτε η κομμένη σιμ που έκανα τη βλακία να δεχτώ όταν το αγόρασα,είτε το ios8 που ειναι beta.. Θα δείξει
nikos7690 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 υπαρχει καποιος αλλος τροποσ περα απο αυτουσ? τους δοκιμασα και δεν γινεται τιποτα. μονιμα κανει αναζητηση, ειτε εχω την σιμ μεσα, ειτε οχι. εφτιαξα και την ωρα, εκανα και ρεσετ τις ρυθμισεις δικτυου αλλα τιποτα. Κανεις καμια προταση? Εγω αλλαξα μηχανησμο δονησης και μπαταρια. ολα τα εκανα προσεκτικα. και το συνεδεσα παλι σωστα παρ ολα αυτα εχω ακομα προβλημα
Shadow Vortex Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πρώτα σε συμβουλεύω να κάνης τηλέφωνο στην εταιρία που είσαι, και να ρωτήσεις άμα υπάρχει πρόβλημα με το 3G στην περιοχή σου. Είτε η κομμένη σιμ που έκανα τη βλακία να δεχτώ όταν το αγόρασα Μπορείς να πας σε κατάστημα στον φορέα που είσαι και να αλλάξεις την SIM κρατώντας τον αριθμό σου. Αλλά μια γδαρμένη SIM δεν επηρεάζει το σήμα επειδή είναι απλός κλειδί για να μπεις στο δίκτυο. Links: Does trimmed SIM card affect iPhone 4S's signal strength? http://apple.stackexchange.com/questions/32659/does-trimmed-sim-card-affect-iphone-4ss-signal-strength
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα