Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρες και καλό μήνα σε όλους, θα ήθελα την βοήθεια σας..

Θέλω να πάρω ένα ταμπλετ και σχεδόν έχω καταλήξει μεταξύ των  Nexus 7 FHD 32GB και  LG G Pad 8.3

Ποτέ πριν δεν είχα κάποια εμπειρία  με ταμπλέτα ώστε να κάνω εκτενή χρήση και να μπορώ να κάνω συγκρίσεις για αυτό θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα  ώστε να μου λυθούν οι απορίες μου και να μην κάνω καμία ‘’πατάτα’’ αγορά, στο θέμα μας..

1. Αναβαθμίζονται στο τελευταίο Android Kit Kat; Αν όχι σε ποια έκδοση φτάνουν; Θα μπορέσουν να πάρουν κάποια άλλη μελλοντική έκδοση;
  2. Υπάρχει δυνατότητα Dual Boot;
  3. Από θέματα Custom Roms και Roots τι κερδίζει η συσκευή και τι μπορεί να χάνει;
  4. Τι γωνία θέασης έχουν;
  5.  Λειτουργούν ως GPS;  Θέλουν χάρτες ή έχουν ενσωματωμένους;
  6.  Υποστηρίζουν  Flash Player;  Παιχνίδια  και σαιτ που τον απαιτούν;
  7. Παιχνίδια του face book;
  8. Τι γωνία θέασης έχουν;
  9. Η Μπαταρία τους ποσό διαρκεί από την εμπειρία σας;
  10. Μπορώ να στριμαρω βίντεο, ταινίες και φωτογραφίες που έχω στον υπολογιστή μου  ώστε να τα βλέπω από το ταμπλετ;
  11. Μπορώ να προβάλω στην οθόνη του υπολογιστή μου ή στην τηλεόραση μου αυτά που βλέπω στο ταμπλετ;
  12. Από θέμα βίντεο και ταινιών τι τύπους αρχείων υποστηρίζουν;
  13. Μπορώ να δω ταινία με εξωτερικούς υποτίτλους ή πρέπει να τους ενσωματώνω κάθε φορά;
  14. Μπορώ να συνδέσω  κάποιο στικακι ώστε να έχω 3G;
  15. Μπορώ να συνδέσω κάποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο ώστε να μην γεμίζω τον δικό τους
  16. Φαντάζομαι ότι υποστηρίζουν πλήρως ελληνική γλώσσα και μενού καθώς και Google Play, Google store, Skype, Office,PDF
  17. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο ταμπλετ που να μην το έχω σκεφτεί στις ίδιες δυνατότητες και χρήματα;

ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και συγνωμη για το τοσο μεγαλο σε εκταση θεμα..

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.

Εαν εμπαινες στον κόπο να Googlareis έστω δεν θα χες απορίες του τύπου σε ποια έκδοση ειναι κτλ. 

Το ένα είναι μικρό. το άλλο έχει μέτρια οθόνη και μένει το tab pro καλή οθόνη αλλά μέτριο ui. αφού κάνεις έρευνα να επανέλθεις με συγκεκριμένες απορείες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή μ'αρεσουν τα quiz! :P

1.Ναι

2.Όχι

3'Τιποτα αξιολογο,για καποιο σαν εσενα.Όταν μαθεις το android,τοτε το κοιτα!

4.Παρα πολύ καλη.

5.Ναι.Υπαρχουν εφαρμογες δωρεαν ή να αγορασεις για χαρτες και navigation.

6.Oxi

7.Oχι,αλλα εχουν εν καρο παιχνίδια στο play store,πολύ καλυτερα του fb.

8.4

9.8-9ωρες για το nexus,αναλογα χρησης!

10.Ναι

11.Ναι

12.Σχεδων όλα

13.Ναι

14.Όχι

15.Ναι

16.Ναι

17.Nexus7 θα προτιμουσα στην περιπτωση σου!Με καθαρο android και συνεχεις αναβαθμησεις από την google,χωρις πολλα πειραγματα!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη το Γκουγκλ ΔΕΝ λεει παντα την αληθεια, ειπα να ρωτησω, αλλα μαλλον θεωρεις καλυτερο το να σχολιασεις απλα παρα να βοηθησεις

Επειδή μ'αρεσουν τα quiz! :P

1.Ναι

2.Όχι

3'Τιποτα αξιολογο,για καποιο σαν εσενα.Όταν μαθεις το android,τοτε το κοιτα!

4.Παρα πολύ καλη.

5.Ναι.Υπαρχουν εφαρμογες δωρεαν ή να αγορασεις για χαρτες και navigation.

6.Oxi

7.Oχι,αλλα εχουν εν καρο παιχνίδια στο play store,πολύ καλυτερα του fb.

8.4

9.8-9ωρες για το nexus,αναλογα χρησης!

10.Ναι

11.Ναι

12.Σχεδων όλα

13.Ναι

14.Όχι

15.Ναι

16.Ναι

17.Nexus7 θα προτιμουσα στην περιπτωση σου!Με καθαρο android και συνεχεις αναβαθμησεις από την google,χωρις πολλα πειραγματα!

σε ευχαριστω πολυ ησουν κατατοπιστικοτατος

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.

σε βοηθώ να ψάξεις.... και που ξερεις οτι θα σου πει καποιος την αλήθεια εδώ.... το nexus 7 δεν κρατα 8-9 ωρες και το λέω επειδη το έχω. κανονική χρήση ζήτημα η 7 ωρες. Συγγνώμη αλλά ρώτησες γωνία θέασης σε 7 αρι Tablet.... επίσης flash player παίζει με κάποιους Browser.... το google ψέμματα να πει σε ποιο θεμα; το αν υποστηρίζει flash ας πουμε..... που το αναφερει ο κατασκευαστης....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε βοηθώ να ψάξεις.... και που ξερεις οτι θα σου πει καποιος την αλήθεια εδώ.... το nexus 7 δεν κρατα 8-9 ωρες και το λέω επειδη το έχω. κανονική χρήση ζήτημα η 7 ωρες. Συγγνώμη αλλά ρώτησες γωνία θέασης σε 7 αρι Tablet.... επίσης flash player παίζει με κάποιους Browser.... το google ψέμματα να πει σε ποιο θεμα; το αν υποστηρίζει flash ας πουμε..... που το αναφερει ο κατασκευαστης....

Tα site που εχουν αυξημενη ασφαλεια και προσφερου καποιες υπηρεσίες παντα ζητουν ενημερομενο flash player και δε σ'αφηνουν με καποιο flashplayer,που εκτος του ότι είναι 3χρονων,εχει ληξει και η υποστηριξη του πριν ένα χρονο.Καλυτερα να ξερει ότι δεν εχει και ας βρει μετα τα μπαλοματα,παρα να είναι πεπισμενος ότι όλα κομπλε με τον flash player!

Για την αυτονομια,μιλησα με βαση περιπουν αυτά που αναφεραν πολλοι χρηστες(εγω δε το εχω για να πω προσωπικη γνωμη).Απλα οι περισσοτεροι αναφεραν περιπου 8ωρες και αναλογα με την χρηση παει πιο πανω ή πιο κατω!

Για τις γωνες αναφέρεται για το ips panel.Αν είναι ή όχι!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

μιας και το εχεις και εχεις την εμπειρια του, μπορεις να μου απαντησεις οπως περιπου και ο φιλος απο πανω στα ερωτηματα μου ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως έχω το Gpad 8.3 και

Συν η πολύ καλή οθονη, το ιδανικό για μένα μέγεθος, έχει την 4.4.2 , βρίσκω την ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, έχει επεκτασιμη μνήμη.

Πλην η μπαταρία που κυμαίνεται στον μέσο όρο, Δεν είναι 3G,να προσθέσω Επίσης ότι ο ήχος του δεν είναι ότι καλύτερο με τα ηχεία πίσω.

Επεξ/σία από HALF EVIL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...