Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος...

Θα έρθουν κάτι ξαδέρφια από Αυστραλία για έναν μήνα. Θα μπορέσουν να αγοράσουν Ελληνική κάρτα SIM και να γίνει ενεργοποίηση με τα χαρτιά που θα έχουν; Αυστραλιανά διαβατήρια/ταυτότητες.

Δημοσ.

Νομίζω πως θα μπορέσουν χωρίς πρόβλημα.

Στη τελική βγάζεις μια εσύ στο όνομά σου και τη χρησιμοποιούν για όσο μείνουν.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος...

Θα έρθουν κάτι ξαδέρφια από Αυστραλία για έναν μήνα. Θα μπορέσουν να αγοράσουν Ελληνική κάρτα SIM και να γίνει ενεργοποίηση με τα χαρτιά που θα έχουν; Αυστραλιανά διαβατήρια/ταυτότητες.

Ρώτα στην ομόνοια πως το κάνουν (και χωρίς χαρτιά!) :P

Δημοσ.

Επί της αφορμής θα μου λύσει κάποιος μία απορία που έχω;

Βλέπω κατά καιρούς αγγελίες ζήτησης για ενεργοποιημένες κάρτες SIM, τις ζητάνε για φάρσες / βρωμοδουλειές ή υπάρχει και άλλος λόγος;

Δημοσ.

Τόσο υποσχόμενος τίτλος...

Κρίμα, πραγματικά κρίμα

:devil:

Πραγματικά,μπήκα κι εγώ έτοιμη για ίντριγκα.

Δημοσ.

Ειχε προοπτικες για αστυνομικου τυπου πλοκη , αλλα με τους Αυστραλους τι συγκινηση να προσφερει το θεμα ?  :-D

Δημοσ.

Επί της αφορμής θα μου λύσει κάποιος μία απορία που έχω;

Βλέπω κατά καιρούς αγγελίες ζήτησης για ενεργοποιημένες κάρτες SIM, τις ζητάνε για φάρσες / βρωμοδουλειές ή υπάρχει και άλλος λόγος;

Αν τις ζητάνε, 99% για σκηνικά σε πρώην και φάρσες.

Οι για βρωμοδουλειές ξέρουν που να τις βρούνε, σχεδόν αποκλειστικά από γύφτους με κινητά του 20ευρου.

• Like 1
Δημοσ.

Με το διαβατησιο τους σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας για δηλωση στοιχειων και θα ναι ετοιμα τα παιδια

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτα στην ομόνοια πως το κάνουν (και χωρίς χαρτιά!) :P

Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι..! Ομως για να παει ομονοια πρεπει να φυλαχτει απο αλλου ειδους πραγματα 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει και κανείς κανα συμφέρον πακέτο του ενός μήνα για mobile internet; :D

Ναι και λέγεται "Γείτονας4ever"

Δημοσ.

100% γινετε με το διαβατηριο.

το θεμα ειναι το κινητο το θελουν για κλησεις μεταξυ φιλων τους που ειναι εδω  ή για να παιρνουν αυστραλια?

αν το 2ο να παρουν travel sim

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.piranha-mobile.com%2F&ei=BdOyU7DlHK2N4gTA5ICYAg&usg=AFQjCNGBPAOXBZomfblWzkJUgZHirACWGA&bvm=bv.69837884,bs.1,d.bGQ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...