firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Όπως λέει και ο τίτλος... Θα έρθουν κάτι ξαδέρφια από Αυστραλία για έναν μήνα. Θα μπορέσουν να αγοράσουν Ελληνική κάρτα SIM και να γίνει ενεργοποίηση με τα χαρτιά που θα έχουν; Αυστραλιανά διαβατήρια/ταυτότητες.
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Νομίζω πως θα μπορέσουν χωρίς πρόβλημα. Στη τελική βγάζεις μια εσύ στο όνομά σου και τη χρησιμοποιούν για όσο μείνουν.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Όπως λέει και ο τίτλος... Θα έρθουν κάτι ξαδέρφια από Αυστραλία για έναν μήνα. Θα μπορέσουν να αγοράσουν Ελληνική κάρτα SIM και να γίνει ενεργοποίηση με τα χαρτιά που θα έχουν; Αυστραλιανά διαβατήρια/ταυτότητες. Ρώτα στην ομόνοια πως το κάνουν (και χωρίς χαρτιά!)
gamanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τόσο υποσχόμενος τίτλος... Κρίμα, πραγματικά κρίμα 12
Narayan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επί της αφορμής θα μου λύσει κάποιος μία απορία που έχω; Βλέπω κατά καιρούς αγγελίες ζήτησης για ενεργοποιημένες κάρτες SIM, τις ζητάνε για φάρσες / βρωμοδουλειές ή υπάρχει και άλλος λόγος;
Galatea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τόσο υποσχόμενος τίτλος... Κρίμα, πραγματικά κρίμα Πραγματικά,μπήκα κι εγώ έτοιμη για ίντριγκα.
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ειχε προοπτικες για αστυνομικου τυπου πλοκη , αλλα με τους Αυστραλους τι συγκινηση να προσφερει το θεμα ?
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επί της αφορμής θα μου λύσει κάποιος μία απορία που έχω; Βλέπω κατά καιρούς αγγελίες ζήτησης για ενεργοποιημένες κάρτες SIM, τις ζητάνε για φάρσες / βρωμοδουλειές ή υπάρχει και άλλος λόγος; Αν τις ζητάνε, 99% για σκηνικά σε πρώην και φάρσες. Οι για βρωμοδουλειές ξέρουν που να τις βρούνε, σχεδόν αποκλειστικά από γύφτους με κινητά του 20ευρου. 1
manzana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Με το διαβατησιο τους σε ενα καταστημα κινητης τηλεφωνιας για δηλωση στοιχειων και θα ναι ετοιμα τα παιδια 1
firewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ξέρει και κανείς κανα συμφέρον πακέτο του ενός μήνα για mobile internet;
onty Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ρώτα στην ομόνοια πως το κάνουν (και χωρίς χαρτιά!) Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι..! Ομως για να παει ομονοια πρεπει να φυλαχτει απο αλλου ειδους πραγματα 1
bilakos10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ξέρει και κανείς κανα συμφέρον πακέτο του ενός μήνα για mobile internet; Ναι και λέγεται "Γείτονας4ever"
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 100% γινετε με το διαβατηριο. το θεμα ειναι το κινητο το θελουν για κλησεις μεταξυ φιλων τους που ειναι εδω ή για να παιρνουν αυστραλια? αν το 2ο να παρουν travel sim http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.piranha-mobile.com%2F&ei=BdOyU7DlHK2N4gTA5ICYAg&usg=AFQjCNGBPAOXBZomfblWzkJUgZHirACWGA&bvm=bv.69837884,bs.1,d.bGQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα