hackman_gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλημέρα, Δυστυχώς το αυτοκίνητο μου δεν υποστηρίζει την αλλαγή radio/usb/cd λόγω κονσόλας.. εδώ και καιρό έψαχνα λύση πατέντας αλλά δεν μου βγήκε, τώρα βρήκα αυτό το gadget http://www.themrgadget.gr/gadgets/fm-transmitter-gia-smartphone-oem όπου το συνδέεις με το κινητό σου και αυτό μεταδίδει σε μία καθαρή μπάντα των FM.. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή ίδιο ? Ευχαριστώ
iobelika Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ναι κάνει δουλειά , αλλά πρέπει να είσαι τυχερός ή να είναι έστω και λίγο καλό για να μην κάνει παράσιτα.Μου είχαν στείλει δώρο ένα μαζί με έτα tablet απο κίνα. το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και στο σπίτι απλά ήθελε να του βρώ μια καλή θέση και να μην το μετακινώ για να πιάνει στην άλλη μεριά του δωματίου που είναι το stereo ...
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εξαρτάται από την περιοχή που μένεις. Για παράδειγμα, στην Αθήνα που οι μπάντα των FM είναι γεμάτη σταθμούς, δεν θα δουλέψει καλά. Δύσκολα βρίσκεις ελεύθερη συχνότητα FM. Είχα δοκιμάσει ένα Griffin iTrip Auto πριν από 4 χρόνια. Δούλευε καλά μόνο σε υπόγειο γκαράζ. Ακόμα κι αν έβρισκα μια συχνότητα χωρίς πολλές παρεμβολές, μόλις ξεκινούσα να οδηγώ (και άλλαζε θέση η κεραία του αυτοκινήτου), όλο και κάποιος διπλανός σταθμός θα έκανε παράσιτα. Μάλιστα, στο Griffin που είχα μπορούσες να ψάξεις σε όλη την μπάντα των FM για ελεύθερη συχνότητα ενώ στον transmitter στο link που δίνεις πρέπει να επιλέξεις υποχρεωτικά μια από 7 προκαθορισμένες συχνότητες: 76.8, 79.5, 87.5, 87.9, 100.0, 107.5, 107.9 (ουσιαστκά 5 συχνότητες: στην Ευρώπη η μπάντα των FM ξεκινάει από τους 87.5 άρα δε νομίζω το ραδιόφωνο σου να μπορεί να συντονιστεί στις 2 πρώτες συχνότητες του Transmitter). Άνοιξε το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου και κοίτα αν πιάνεις κανένα σταθμό σε αυτές τις συγκεκριμένες συχνότητες. Αν ναι, θα σου κάνει παράσιτα.
Papakaliati Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Tο αυτοκινητο σου δεν εχει aux in θηρα καθολου?
georgeadams Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Σε παρόμοια περίπτωση (αυτοκίνητο με ενσωματωμένο ράδιο-CD χωρίς aux-in) κατέληξα σε μονάδα Bluetooth της Parrot. Εκτός απο την προφανή χρήση ως handsfree, παίζει και μουσική απο το κινητό (είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω aux-in) ή απο USB stick. Παρεμβάλλεται μεταξύ του ραδιο-CD και των ηχείων, οπότε όταν ειναι ενεργό απλώς "κόβει" τον ήχο του ραδιοφώνου και παίζει το δικό του. Το μειονέκτημα ειναι πως δεν είναι απλή η εγκατασταση του (θέλει ξεβιδωμα η κεντρική κονσόλα).
βιλλ29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 καλησπερα..μπορεις να αγορασεις ενα fm transmiter που συνδεεται στον φορτιστη του αυτοκινητου κ παιρνει κ στικακι κ καρτα μνημης κ καλωδιο aux
hackman_gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 οκ, σήμερα το πρωί με ήρθε, παίζει μια χαρά μέχρι τώρα δεν έχω προβλήματα .. Δυστυχώς το αυτοκίνητο δεν είχε aux-in Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα