Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

αντιμετωπίζω ξαφνικά ένα θέμα με τον σκληρό μου δίσκο, στον οποίο έχω μέσα προσωπικά αλλά και δουλειάς δεδομένα πολύ σημαντικά. 

Χθες άνοιξα ξαφνικά το Pc και σταμάτησα να έχω πρόσβαση στον 2ο σκληρό μου. 

Τον δίσκο τον διαβάζει, χωρίς από κάτω να μου δείχνει χωριτικότητες κτλ, μπορείς όμως να κάνεις defrag αλλά όχι check for errors. Όταν πάω να τον ανοίξω μου βγάζει το μήνυμα ''Ε:/ is not accessible. Access is denied.''

Το Pc δεν το πέιραξε κανένας από την στιγμή που τον έκλεισα και δούλευε κανονικά τότε.

Τι κάνω παιδιά, πια είναι η γνώμη σας? 

Έχω win 8.1.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

σε safe mode, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ;

επίσης, απ'το disk management τσέκαρε αν έχεις full permissions..

(start/search - diskmgmt.msc - [run as admin] - δεξί κλικ στο δισκο - properties - security)

Δημοσ.

σε safe mode, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ;

επίσης, απ'το disk management τσέκαρε αν έχεις full permissions..

(start/search - diskmgmt.msc - [run as admin] - δεξί κλικ στο δισκο - properties - security)

Να πω την αλήθεια σε safe mode δεν δοκίμασα πάντως τα Permissions τα τσέκαρα και έχω full permissions. Δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι.  

Αν μπαίνει μπαίνει σε safe mode ή όχι πως θα με βοηθήσει?

Εμένα το πρώτο που με νοιάζει είναι να τραβήξω τα δεδομένα και να μην έχω χάσει κάτι...

Μπορείς να μου πεις τι κινήσεις πρέπει να κάνω? Να bootaro με κανένα λινουξάκι ή παίζει κάτι άλλο? 

Δημοσ.

Να δεις πως εμφανίζεται στη διαχείριση δίσκων & ναι δοκίμασε με linux ή κάποιο live cd

με ποιο linuxaki να κάνω δουλειά? Εχετε δουλέψει κάποιο πιο φιλικό στον χρήστη???

Δημοσ.

αν δε μπορέσεις να βρεις άκρη με linux cd κτλ, βγάλε απλά το δίσκο και πήγαινέ τον σε κάποιον γνωστό σου, σύνδεσέ τον στο μηχάνημά του και πάρτα από εκεί..

• Like 1
Δημοσ.

όπως σου είπε και ο φίλος από πάνω δοκίμασε σε άλλο pc και πάρε τα αρχεία γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται.. μην τα χάσεις..

άκυρο: βλέπω revo για photo σε τι αμάξι αν επιτρέπεται!  :-D

Δημοσ.

όπως σου είπε και ο φίλος από πάνω δοκίμασε σε άλλο pc και πάρε τα αρχεία γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται.. μην τα χάσεις..

άκυρο: βλέπω revo για photo σε τι αμάξι αν επιτρέπεται!  :-D

Ο δίσκος αυτός δεν είναι αυτός που έχει το λειτουργικό. Οπότε δεν έχει νόημα να τον βάλω σε άλλο Pc. 

Μπορείτε να μου πείτε ένα Linouxaki που να είναι φιλικό στον χρήστη να χρησιμοποιήσω μπας και σώσω τίποτα? 

*φίλε Duck Dodgers, σε golf ήταν ...αλλά παλιά. 

Δημοσ.

Ε καλύτερα που δεν εχει το λειτουργικό απλα βάλε τον σαν 2ο σε καποιο αλλο pc και δες αν μπορείς να πάρεις τα πράγματα σου , τωρα για linux αν θέλεις κατέβασε το ubuntu

Δημοσ.

Ο δίσκος αυτός δεν είναι αυτός που έχει το λειτουργικό. Οπότε δεν έχει νόημα να τον βάλω σε άλλο Pc. 

Μπορείτε να μου πείτε ένα Linouxaki που να είναι φιλικό στον χρήστη να χρησιμοποιήσω μπας και σώσω τίποτα? 

*φίλε Duck Dodgers, σε golf ήταν ...αλλά παλιά. 

έτσι κι αλλιώς δεν είναι κακή ιδέα να τον δοκιμάσεις σε άλλο η/υ :)

αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και με κάποιο πρόγραμμα μέσα από τα windows, αφού μπαίνεις κανονικά κτλ, εγώ έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το GetDataBack for NTFS που μου είχε επαναφέρει τα περισσότερα αρχεία από κατεστραμμένο δίσκο που δε διαβαζόταν σε 2-3 υπολογιστές..  (διαβάζει raw data από την επιφάνεια του δίσκου, και θέλει και κάποια "χειροκίνητη" δουλειά, αλλά αν είναι δεδομένα που σε νοιάζουν αξίζει τον κόπο..)

Δημοσ.

έτσι κι αλλιώς δεν είναι κακή ιδέα να τον δοκιμάσεις σε άλλο η/υ :)

αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και με κάποιο πρόγραμμα μέσα από τα windows, αφού μπαίνεις κανονικά κτλ, εγώ έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το GetDataBack for NTFS που μου είχε επαναφέρει τα περισσότερα αρχεία από κατεστραμμένο δίσκο που δε διαβαζόταν σε 2-3 υπολογιστές..  (διαβάζει raw data από την επιφάνεια του δίσκου, και θέλει και κάποια "χειροκίνητη" δουλειά, αλλά αν είναι δεδομένα που σε νοιάζουν αξίζει τον κόπο..)

Παίδες όλα καλά. Το Linuxaki έκανε πάλι το θαύμα του. Τράβηξα τα πάντα από τον δίσκο χωρίς απώλειες. 

Τώρα η ερώτηση που έχω να σας κάνω είναι, ο δίσκος πάει για πέταμα? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να τον σώσω?Εξακολουθεί να τον διαβάζει χωρίς να μου δείνει πρόσβαση και εννοείται ούτε μπορώ να τον φορμάρω ούτε τίποτα. 

Καμιά ιδέα ή τον σουτάρω? 

Δημοσ.

Απο linux δεν μπορείς να τον κανεις format ; (σε ntfs)

Δεν βρήκα κάπου τέτοια επιλογή...όχι ότι το έψαξα και πολύ για να πω την αλήθεια. 

Το θέμα είναι ότι γιατί έγινε αυτό στον δίσκο.... Είναι σε φάση να λειτουργήσει ή θα μου κάνει το ίδιο και θα τρέχω πάλι...

Είναι και σχετικά καινούργιος...

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι πρόκεται για καποιο πρόβλημα του δίσκου με το format πιστεύω θα ειναι εντάξει , αν δεν βρίσκεις πως να το κανεις στο linux βάλε τον σαν 2ο σε ενα pc και κανε format

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι πρόκεται για καποιο πρόβλημα του δίσκου με το format πιστεύω θα ειναι εντάξει , αν δεν βρίσκεις πως να το κανεις στο linux βάλε τον σαν 2ο σε ενα pc και κανε format

Θα τον διαβάσει σε άλλο pc? Τότε γιατί εφόσον είναι 2ος και στο δικό μου δεν μου δίνει πρόσβαση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...