RoS23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Βλέπω οτι έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά και μια χαρά τιμουλα. Κοιταω να αντικαταστησω το galaxy ace 2 που εχω τώρα. Υπάρχει καλύτερη επιλογή στα ~200 ευρώ?
eddie1996 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτό που αναφέρεις είναι καλό αλλά υπάρχει στα ίδια χαρακτηριστικά το moto g στα 153 ευρώ η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η απουσία της sd στο moto.
RoS23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτό που αναφέρεις είναι καλό αλλά υπάρχει στα ίδια χαρακτηριστικά το moto g στα 153 ευρώ η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η απουσία της sd στο moto. Δεν ειναι ενα αρκετα μεγαλο θεμα αυτο με την sd? Δεν θα χωραει τπτ με ~4.5 gb που μενει ελευθερο. Σε αποδοση ειναι ιδια?
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω την χρήση που θα κάνεις αλλά 5,5 gb λόγω καθαρής εκδοσης αντροιντ είναι οκ. Εγώ στο πρότεινα από μεριά τιμής.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχει βγει και η lte εκδοση στα 200€ τα 16 που παιρνει και sd, απο Amazon. Moto G
RoS23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχει βγει και η lte εκδοση στα 200€ τα 16 που παιρνει και sd, απο Amazon. Moto G Απο σκρουτζ παιζει τπτ τετοιο ή μονο αμαζον? Θα προτιμουσα να αγορασω απο εδω για να πληρωσω και με αντικαταβολη.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Απο σκρουτζ παιζει τπτ τετοιο ή μονο αμαζον? Θα προτιμουσα να αγορασω απο εδω για να πληρωσω και με αντικαταβολη. οχι δυστυχως
gadg3takias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ήρθε και στο skroutz το Moto G 4G https://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html Θα μπορούσες να περιμένεις να βγει και σε άλλα μαγαζία ίσως με πιο μειωμένη τιμή
RoS23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αμα ειναι σε ιδια τιμη το 4g μοντελο σε κανα μηνα αξιζει να το προτιμησω? Τι παραπανω εχει απο το lg? Γενικοτερα κοιταω πιο πολυ το lg γιατι γενικα μου αρεσει σαν κινητο εμφανισιακα,το design του launcher,η καμερα και εξαλλου το τσιπ ειναι ιδιο απ'οτι εχω καταλαβει και ειναι μικρες διαφορες. Σε αποδοση πχ αμα ειναι ιδια ειμαι κομπλε με lg.
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αμα ειναι σε ιδια τιμη το 4g μοντελο σε κανα μηνα αξιζει να το προτιμησω? Τι παραπανω εχει απο το lg? Γενικοτερα κοιταω πιο πολυ το lg γιατι γενικα μου αρεσει σαν κινητο εμφανισιακα,το design του launcher,η καμερα και εξαλλου το τσιπ ειναι ιδιο απ'οτι εχω καταλαβει και ειναι μικρες διαφορες. Σε αποδοση πχ αμα ειναι ιδια ειμαι κομπλε με lg. το desing είναι γούστο καθενός. Το moto g είναι η έκδοση του adroind ελεύθερη και χάρη σε αυτό δεν θα έχεις lag καθόλου βέβαια να μην το υπερφωτόσεις και θα πηγαίνει πιο γρήγορο. 1
RoS23 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 το desing είναι γούστο καθενός. Το moto g είναι η έκδοση του adroind ελεύθερη και χάρη σε αυτό δεν θα έχεις lag καθόλου βέβαια να μην το υπερφωτόσεις και θα πηγαίνει πιο γρήγορο. Σαφως αφου ειναι aosp θα ειναι και καλυτερα σιγουρα αλλα το LG θα κολλαει? Φανταζομαι θα εχει τιποτα bloatware και γενικα θα ειναι πολυ μονταρισμενο απο lg,αλλα θα λαγκαρει? (θα επαιρνα το moto g 4g αλλα μεχρι να πεσει η τιμη..)
wind25 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδή και εγώ έχω το ίδιο κινητό με εσένα και σκέφτομαι να το αλλάξω, πραγματικά από τα 244 που έχει το moto στο skroutz που είπατε, καλύτερα να δώσεις 70 ευρώ παραπάνω και να πάρεις το G2 το κανονικό όχι το Mini.. Αν όμως το χρηματικό σου όριο είναι τα 200 τότε πάρε το mini και θα σαι μια χαρά!!! Εγώ σε λίγες μέρες θα πάρω το G2.... 1
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Προτεινω το moto g διοτι εχουν σχεδον τα ιδια χαρακτιριστικα και ειναι πιο φθηνο. Επισης λενε οτι το moto g θα παρει update για το android L το φθηνοπωρο. Εγω αυτο θα παρω σιγουρα. .
RoS23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τελικά πάω για g2 mini αφού το μόνο μειονέκτημα είναι η ανάλυση που δεν θα με ενοχλήσει τόσο αφού έχω κινητό με χαμηλότερο PPI αυτήν την στιγμη και σε μικρότερες ίντσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα