NiaUu Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Θελω να δω online ταινιες απο το Note 3.. Εχω εγαταστησει - απεγκαταστησει - επανεγκαταστησει το flash player Eχω κατεβασει Browsers που υποστηριζουν flash.. όπως Flash fox o οποιος ήταν ο καλύτερος για μενα πριν το τελευταιο update επαιζε τα πάντα στο Αlcatel OT-995 μου Στο note 3 δεν παιζει τπτ. Μου βγαζει ενα μπλε κυβακι ή λεει οτι το περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο η οτι δεν μπορει να φορτωσει ή σφαλμα και τετοια.. Μονο youtube μπορω να δω.. Βιντεακια οπως αυτα εδω πχ που δεν υπαρχουν στο youtube και online ταινιες δεν μπορω δω http://www.mtvgreece.gr/ex-on-the-beach/item/28524-ex-on-the-beach-ep-07 Εχετε να προτεινετε κατι ?
Greek13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε τον dolphin μαζί με flash player και dolphin jetpack... Αυτά τα τρία μαζί παίζουν τα πάντα... Υπάρχει οδηγός στο dolphin για το πως θα βάλεις το flash player...
NiaUu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τα δοκιμασα και τα 2 και μου κανει τα ιδια Δεν ειναι available for my device leei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα