Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια μικρή αλλά χρήσιμη αναβάθμιση του OS X προχώρησε σήμερα η Apple κυκλοφορώντας την έκδοση 10.9.4 Mavericks και η οποία είναι διαθέσιμη για όλους προς κατέβασμα.Χωρίς έκπληξη, η νέα έκδοση έχει αρκετά bug fixes, βελτιώσεις και προσφέρει καλύτερη ασφάλεια σε κάθε Mac υπολογιστή όπου βρίσκεται εγκατεστημένη. Ένα από τα σημαντικότερα bugs που λύνει η έκδοση 10.9.4 είναι με την αδυναμία αρκετών Mac να συνδεθούν σε ασύρματα δίκτυα ενώ εξίσου σημαντική είναι και η διόρθωση ενός άλλου bug με το οποίο τπ background ή το λογότυπο της Apple εμφανιζόντουσαν "περίεργα" κατά την αρχική εκκίνηση του συστήματος.

Σύμφωνα με την Apple βελτιώνει τη σταθερότητα κάθε Mac όταν αυτό επιστρέφει από αδρανή κατάσταση και περιλαμβάνει την έκδοση 7.0.5 του Safari browser.

Όπως πάντα, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη προς εγκατάσταση από το Mac App Store μέσω του Software Update, με την Apple να ετοιμάζει πυρετωδώς την έκδοση 10.10 Yosemite, με την κυκλοφορία του να αναμένεται για το προσεχή Φθινόπωρο.

Posted Image

Link.png Site: 9to5Mac

Δημοσ.

Μια χαρα πολυ ωραια αλλα σε αυτο το update του safari θα βαλει επιτελους παλι την επιλογη η καθε σελιδα να εχει το δικο της zoom;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αντε να δουμε μου εχουν γονατισει το μινι  τα μαβερικς

Μνήμη κ SSD αν δεν έχεις,μην περιμένεις κάποιο update ότι θα σε συνεφέρει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

283ΜΒ το update, κατεβαίνει τώρα.

Και χτες ο MovieMaker καπου τοσα ειχε για update.

Με ριξανε, 93κατι mb ηταν το δικο μου, σε ενα mbpr.

• Like 2
Δημοσ.

Μνήμη κ SSD αν δεν έχεις,μην περιμένεις κάποιο update ότι θα σε συνεφέρει.

το χω σκεφτει δεν αξιζει να βαλω ssd θα παω για καινουργιο με fusion drive και αυτο θα παει για πουλημα

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα το Update, και πολύ άργησε.. το τελευταίο διάστημα (κανα μήνα) μου χε παρουσιαστεί αυτό το Bug που δεν εβρισκε ενα γνωστό Wi-Fi δίκτυο με τίποτα.. Με Restart μπορεί να το βρισκε, μπορεί και όχι. 

Προς το παρόν δε μου εμφανίστηκε οπότε κομπλέ! :)

Δημοσ.

Μια χαρα το Update, και πολύ άργησε.. το τελευταίο διάστημα (κανα μήνα) μου χε παρουσιαστεί αυτό το Bug που δεν εβρισκε ενα γνωστό Wi-Fi δίκτυο με τίποτα.. Με Restart μπορεί να το βρισκε, μπορεί και όχι. 

Προς το παρόν δε μου εμφανίστηκε οπότε κομπλέ! :)

Ε ναι αν έχεις το bug και στο λύνει,super είναι όχι απλά μια χαρά :)

Για να καταλάβεις η nVidia έβγαλε drivers γραφικών σε μισή μέρα,χαχαχα δηλαδή διόρθωσε μόνο το config.list να μπορούν να γίνονται install και στο 10.9.4 lol :-D

Δημοσ.

Και χτες ο MovieMaker καπου τοσα ειχε για update.

Με ριξανε, 93κατι mb ηταν το δικο μου, σε ενα mbpr.

Κι εμένα στον iMac.
Δημοσ.

Ε ναι αν έχεις το bug και στο λύνει,super είναι όχι απλά μια χαρά :)

Για να καταλάβεις η nVidia έβγαλε drivers γραφικών σε μισή μέρα,χαχαχα δηλαδή διόρθωσε μόνο το config.list να μπορούν να γίνονται install και στο 10.9.4 lol :-D

Χαχαχα κλασσική nVidia!! :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...