Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι αλλά εξαρτάται από την χρήση που θα κάνει. Ναι υπάρχει αλλά από αγορά κίνας( lenovo,xiaomi zte etc)  εκτός εάν θες στα 153 ευρώ υπάρχει το moto g από ελλάδα που είναι τέλειο αλλά κάνεις υπέρβαση του ποσού.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση άλλα θέλω οπωσδήποτε dual sim και εκεί είναι η δυσκολία. λογικά θα πάρω το LG τις το έδειξα τις άρεσε και η χρήση που θα κάνει θα είναι κυρίως για κλήσεις, viber και facebook. Πιστεύω ο μονοπύρηνος επεξεργαστής να μην κολάι σε αυτές της εφαρμογές.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση άλλα θέλω οπωσδήποτε dual sim και εκεί είναι η δυσκολία. λογικά θα πάρω το LG τις το έδειξα τις άρεσε και η χρήση που θα κάνει θα είναι κυρίως για κλήσεις, viber και facebook. Πιστεύω ο μονοπύρηνος επεξεργαστής να μην κολάι σε αυτές της εφαρμογές.

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ 512 Mb ram κινητό, μετά από λίγο καιρό ακόμα και σε υπερβολικά απλή χρήση θα ΚΟΛΛΆΕΙ,χωρίς υπερβολή.

Δες αυτό : http://www.skroutz.gr/s/3803538/Huawei-Ascend-G525.html

Τετραπυρηνο, 1gb ram και μεγαλύτερη οθόνη.

Δημοσ.

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕ 512 Mb ram κινητό, μετά από λίγο καιρό ακόμα και σε υπερβολικά απλή χρήση θα ΚΟΛΛΆΕΙ,χωρίς υπερβολή.

Δες αυτό : http://www.skroutz.gr/s/3803538/Huawei-Ascend-G525.html

Τετραπυρηνο, 1gb ram και μεγαλύτερη οθόνη.

Δεν ήξερα ότι είχε 512 ραμ. Τότε μακριά από αυτό πάρε αυτό που σου πρότεινε ο φίλος

Δημοσ.

παιδια εγω ειμαι αναμεσα στο moto g και lumia 630....τι προτεινετε?μπορει καποιος να μου πει αν το gps στα android λειτουργουν με ιντερνετ?

Δημοσ.

προτείνω το moto g για ελευθερία λογισμικού-γρηγορότητα. Της google ναι αλλά μπορείς να βάλεις και δικό σου gps πχ navigon sygic etc από το ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...