madblue Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδια ηθελα να ρωτησω για καπιο βιβλιο που να σε ξεκιναει απο απλα κυκλωματα [χωρις να θελει προηγουμενες γνωσεις ] και να σε πηγενει σε μικροεπεξεργαστες .. ειτε αυτο ειναι ενα η πολλα βιβλια... γλωσσα προτεινεται ελληνικα αλλα και αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα επειδη παντα μου αρεσανε τα ηλεκρονικα απο μικρο παιδι αλλα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να παω λιγο πιο κατω..... ευχαριστω εκ των προτερων!
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τι κυκλώματα; Αναλογικά; Ψηφιακά; Τι μικροεπεξεργαστές; 8-bit για παράδειγμα; Ηλεκτροτεχνία γνωρίζεις; 1
Silverage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδια ηθελα να ρωτησω για καπιο βιβλιο που να σε ξεκιναει απο απλα κυκλωματα [χωρις να θελει προηγουμενες γνωσεις ] και να σε πηγενει σε μικροεπεξεργαστες .. ειτε αυτο ειναι ενα η πολλα βιβλια... γλωσσα προτεινεται ελληνικα αλλα και αγγλικα δεν υπαρχει προβλημα επειδη παντα μου αρεσανε τα ηλεκρονικα απο μικρο παιδι αλλα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να παω λιγο πιο κατω..... ευχαριστω εκ των προτερων! Μην το κάνεις. Ειλικρινά δεν αξίζει. 1
madblue Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 οχι ! το γνωσιακο μου επιπεδο ειναι αρχες ηλεκρολογιας 1ης λυκειου .. πολυ απλα βασικα πραγματα! υπολογισμος αμπερ βολτ νομος του ωμ και απλα παραλληλα και σειριακα κυκλωματα ...τιποτα παραπανωειδα μερικα βιντεακια στο internet με τυπους που[σπουδαγμενοι βεβαια] φιαχνανε ολοκληρους υπολογιστες απο breadboards και σκευτομαι να το ακολουθησω σε χομπυστικο στυλ! επισης τα παω πολυ καλα με προγραμματισμο αν βοηθαει κατι σε αυτογενικα θελω να σπουδασω προγραμματισμο...αλλα παντα με τρελεναν και τα ηλεκρονικα! σκευτομαι λοιπον να τα συνδιασω αλλα ποτε δεν τα πηγενα καλα με τα ηλεκρονικα...υπαρχει καπιο βιβλιο που μπορει να με παρει απο την αχριστιλα μου με δερνει και να με ανεβασει σε ενα καλο γνωσιακο επιπεδο? Υ.Σ1 = Silverage! γιατι το λες αυτο! τα ηλεκρονικα και ο low level προγραμματισμος ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα! Υ,.Σ2 = firewalker! ναι! απο απλα κυκλωματα με <<λαμπακι>> αν καταλαβαινεις μεχρι περιπου εκει! ειναι δυνατον? και 1000 σελιδες να διαβασω δεν εχω προβλημαευχαριστω για την αμεση απαντηση
Silverage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Υ.Σ1 = Silverage! γιατι το λες αυτο! τα ηλεκρονικα και ο low level προγραμματισμος ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα! Αυτό σπουδάζω και δεν μου αρέσει καθόλου. Τσίμπα μερικές βλακείες ως παράδειγμα απο μια εργασία ενος φίλου, Α΄εξάμηνο. 1
madblue Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Silverage ειναι αναλογα σε πιανου τα ματια το δειχνεις....εγω το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον! αν και το γνωσιακο μου επιπεδο ειναι μηδεν και οι στοχοι μου τρελοι...υπαρχει κανενα βιβλιο [ελληνικα/αγγλικα] που χωρις να προαπαιτει γνωσεις να σε φτασει σε καλο γνωσιακο επιπεδο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα