Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέτα τη στη θάλασσα!!!!!

Δε μπορείς να μας πεις ακριβώς το μήνυμα; Το σύστημα σου από τι αποτελείται; Τι windows τρέχεις; Δοκίμασε να κάνεις ένα repair μέσω Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Εργαλεία διαχείρισης και εκεί θα βρεις το Διαγνωστικά μνήμης των Windows.

Αν τρέχεις παραπάνω από 1 RAM δες αν οι χρονισμοί στο BIOS είναι ίδιοι (MHz,timings).

• Like 1
Δημοσ.

Πέτα τη στη θάλασσα!!!!!

Δε μπορείς να μας πεις ακριβώς το μήνυμα; Το σύστημα σου από τι αποτελείται; Τι windows τρέχεις; Δοκίμασε να κάνεις ένα repair μέσω Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Εργαλεία διαχείρισης και εκεί θα βρεις το Διαγνωστικά μνήμης των Windows.

Αν τρέχεις παραπάνω από 1 RAM δες αν οι χρονισμοί στο BIOS είναι ίδιοι (MHz,timings).

Απλα θεος :D

Δημοσ.

φιλε  εκανα δοκιμη της μνημης κατα τη διαρκεια εβγαλε απο κατω εντοπιστηκε προβλημα υλικου μολις τελειωσε εβγαλε προσπαθει αυτοματης επιδιορθωσης αλλα απετυχε και μου εβγαλε οτι το προβλημα ειναι 0xc0000023 νομιζω΄.εχω windows8 64 bit.Μια ram εχω 4 gb!

Δημοσ.

Ποιο απο ολα κατεβαζω ?

εκεινο που λεει την λεξουλα NEW .. 

καρφωνεις στικακι , φορμαρεις στικακι

κατεβαζεις το αρχειο που σου ειπανε..το αποσυμπιεζεις..τρεχεις το εκτελεσιμο.

θα βρει ποιο ειναι το στικακι σου (επιβεβαιωσε οτι εχει βρει το σωστο γραμμα) και τελειωσε την εγκατασταση..θα περασει το μεμετεστ στο στικακι

τραβας shutdown.

γνωμη μου αν εχεις 2 στικς μνημης να βγαλεις το ενα και να αφησεις ενα πανω μονο.

Ανοιγεις φορητο και boot-αρεις απο το στικ..θα ξεκινησει το μεμτεστ να τσεκαρει την ραμ

Αστο να τρεξει μερικα passes (θα τα λεει καπου στο μεσο δεξια)...αν βρει λαθη , κλεινεις , βγαζεις την μνημη και βαζεις την αλλη.

Επαναλαμβανεις το μεμτεστ...

Αναλογως αν βρεθουν λαθη σε καποια απο τις μνημες..την σουταρεις και την αντικαθιστας με καινουργια.

JOB DONE.

Δημοσ.

Το laptop ειναι καινούργιο ; αν ναι πήγαινε το για έλεγχο αφου θα εισαι εντος εγγύησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...