me3ikan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Γεια σας μου εφερε ενας φιλος ολοκαινουριο λαπτοπ με 8.1 Ειχε χαλασμενο δισκο και του εβαλα εναν αλλον προσωρινα. πρσπαθησα να βαλω τα 8.1 και απο φλας και απο DVD και η εγκατασταση θελει 10 λεπτα για να προχωρησει 1% Φταιει ο δισκος? Βλεπω οτι το DVD ακουγεται για 5 δευτερολεπτα καθε 1 λεπτο και μετα σταματαει! το ιδιο και με το led απο το φλασακι. Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο εκτος απο τον δισκο που του εβαλα? 160GB ειναι μονο αλλα ειναι του 2011. Δεν ειναι και αρχαιος, απο ενα lenovo ηταν ενος φιλου που εβαλε 500GB.
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μπορεί να είναι και από την μνήμη μπορεί και από τροφοδοσία μπορεί και απλά το δισκάκι να μην είναι καλό.
me3ikan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 δοκιμασα και απο dvd και apo usb και τα ιδια. Ρε παιδια ομως τοση γκατεμια. Ο δισκος του χαλασε σε λιγοτερο απο 2 χρονια (κανει θορυβο και δν τον αναγνωριζουν τα windows) και χαλασε ταυτοχρονα και η μνημη? Εχω εναν universal φορτιστη. Να δοκιμασω να αφαιρεσω την μπαταρια και να τροφοδοτησω το λαπτοπ απο αυτον? Ram να δοκιμασω απο το δικο μου λαπτοπ? Λες να φταινε τα win που κατεβασα? αλλα 462 σχολεια εχει το (tor... γκουχου γκουχου) που κατεβασα, κανεις δεν αναφερει τετοιο σχολιο. Επισης εχω γραψει 3 DVD και εχω δοκιμασει 2 φλασακια! Edit: Ξεχασα να αναφερω οτι επειδη δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω το δισκο (μου εβγαζε ενα error οταν τον επελεγα για εγκατασταση, κατι για MBR και GPT?!) αναγκαστηκα να αλλαξω το boot mode απο UEFI σε Legacy.
da-vinci Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 να καψεις το δισκακι σε ταχυτητα χαμηλη,ποση ραμ εχει ο υπολογιστης;αν μιλαμε για ραμ 1-2 gb ε τοτε καλυτερα κατι σε λινουξ,επισης ενας δισκος μπορει να χτυπησει σε μια μερα αλλα μπορει και σε 4 -6 χρονια,οι μηχανικοι δισκοι δεν μπορουν να αντεξουν τους κραδασμους!
me3ikan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το λάπτοπ είναι μια χαρά. 4gb ram i3 ivy bridge ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και ο δίσκος που είχε ηταν 750gb. Η εγκατάσταση τελικά πήρε 7 ώρες και όταν πήγα πριν λίγο να τον ανοιξω βάζω τον κωδικό του wifi και μόλις παταω συνέχεια μου λέει οτι πρεπει να ξανακανω το setup απο την αρχη γτ κάτι πήγε στραβά. Οσον αφορα αυτό που ειπες με το δισκάκι να το γραψω αργά δεν νομιζω να βοηθησει γτ και απο φλασακι παλι τα ίδια έκανε. Επίσης σοβαρά τώρα πιστεύετε οτι μπορεί να φταιει η τροφοδοσία? Να δοκιμασω να βάλω την 2αρα ραμ που έχω στο netbook?
zvarthangalos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Κι εγω προσπαθώ με USB σε σταθερό και αργεί πολύ η εγκατάσταση τι λετε να φταίει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα