Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει 2 πράγματα της ASUS και δεν έμεινα ικανοποιημένος με κανένα απ' τα δύο λόγο προβλημάτων που εμφανίστηκαν.

Αυτή τη στιγμή έχω και 2 προιόντα Gigabyte,αλλά επειδή τα πήρα σχετικά πρόσφατα θα ήταν άδικο να πω πως η Gigabyte είναι καλύτερη προς το παρόν,γιατί είναι μικρό το χρονικό διάστημα κατοχής και δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει μετά από 1 βδομάδα,μήνα,χρόνο.

Από Asus είχα πάρει το πρώτο μου pc case,και αργότερα μια motherboard.

Το pc case μου έσπασε τα νεύρα γιατί 1ον είχε ανεμιστήρα σε σημείο που δεν ήταν προσβάσιμο και έτσι δεν μπορούσα να τον φτάσω για να ξεκουμπώσω π.χ. τις βίδες και να τον αλλάξω,και εκτός αυτού οι βίδες που είχε το case ήταν γτπ,και καθώς προσπαθούσα να τις βιδώσω με το κατσαβίδι,αντί να γυρνά η βίδα κοβόντουσαν κομμάτια από το υλικό της,λες και ήταν από πλαστελίνη με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κουμπώσω / ξεκουμπώσω εξαρτήματα σε αυτό...  :eek:

Η mobo που χα πάρει από νωρίς (2-3 μήνες απ την αγορά) έβγαλε πρόβλημα στη κάρτα ήχου και σταμάτησε να βγάζει ήχους. Ήμουν λίγο χαζούλης τότε και είπα πως μιας και ούτως ή άλλως είχα εξωτερική επαγγελματική κάρτα ήχου να μην επιστρέψω τη motherboard όσο ακόμα είχα εγγύηση... Αργότερα σταμάτησαν να λειτουργούν και 2 usb θύρες,και εν τέλη στο τρίτο χρόνο ψόφησε τελείως.

Υπ' όψιν πως στον υπολογιστή που είχα φτιάξει πριν από αυτόν με την Asus motherboard είχα βάλει μια που 'χα βρει σε πρσφορά (μισά λεφτά από όσο έκανε η Asus που πήρα αργότερα) σχεδόν άγνωστης εταιρίας "Afox" η οποία εκείνη την εποχή δεν είχε καν δικό της website να φανταστείς,και η Afox mobo παρά του ότι την πήρα και 3 χρόνια νωρίτερα από την Asus,επιβιώνει ακόμα (7 χρόνια) και δεν της έχει καεί τίποτα.

Όπως είπα ανωτέρω,την Gigabyte motherboard δεν την έχω ούτε ένα χρόνο,και ακόμα πάντως δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να ξέρω αν κάτι θα εμφανιστεί στη συνέχεια,αλλά στο ίδιο χρονικό διάστημα της Asus της είχε κοπεί ο ήχος.

Εκεί που μπορώ να σχολιάσω όμως είναι όσων αφορά τα PC cases. Εκεί μπορώ να πω με σιγουριά: Το Coolermaster κουτί μου είναι κλάσσεις ανώτερο από αυτό της Asus,από όποια οπτική γωνία και αν το κοιτάξεις. Εργονομία,ποιότητα υλικών,design...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...