delpiero7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 γεια σας και παλι θα ηθελα μια γνωμη για αγορα μητρικης εχω επεξεργαστη 1090 t μνημες corsair vegeance 2400 και τροφοδοτικο corsair gs 600 mexri 160 ευρω διαθετω και βεβαια να εχει uefi bios ελεγα να παρω η την asus sabertooth h gigabyte 990fxa ud3 h ud 5 το τελευταιο revision.επισης αργοτερα ισως αγορασω έναν cpu 9370
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 γιατι να παρεις τον 9370; 8350 παρε και κλοκαρε τον,το ιδιο αποτελεσμα θα παρεις. για μητρικη καλυτερα sabertooth R2.0 αν ειναι να δωσεις τοσα χρηματα. απο gigabyte αξιζει τρομερα η UD7,αλλα παει πολυ παραπανω.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 sabertooth και απο εμένα, και να κρατήσεις τον phenom για κανα 2 χρόνια ακόμα.. τώρα ποια μητρική έχεις, και τι θες να κάνεις?
chillbill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Gigabyte. Αξιόπιστες (2-3 έχω πάρει τελευταία 10+ χρόνια, καμιά δεν έπαθε τίποτε, δυνατότητες φουλ, απόδοση άψογη και αντοχή στο χρόνο. Οι Asus είναι απλά υπερτιμημένες.. και μια προσθήκη, ακόμη gigabyte έχω, μητρική 5ετίας, που σήκωνε από τότε ddr2 και ddr3, την είχα πάρει 80-90€ κι ακόμη έχει αξία πώλησης 50+!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Gigabyte. Αξιόπιστες (2-3 έχω πάρει τελευταία 10+ χρόνια, καμιά δεν έπαθε τίποτε, δυνατότητες φουλ, απόδοση άψογη και αντοχή στο χρόνο. Οι Asus είναι απλά υπερτιμημένες.. 1. ναι καλά 2. sabretooth 5 χρονάκια εγγύηση 3. για κάποιες gigabyte am3+ πολύ vdroop έχω διαβάσει κατα καιρούς asus και gigabyte είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές μητρικών και δεν ξεχωρίζω κανέναν απο τους 2, αλλά το οτι οι asus είναι υπερτιμημένες δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση. 1
delpiero7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 τώρα εχω 990fxa ud3 rev 1 .κ αγόρασα μνήμες corsair vengeance 2400 αλλά τις διαβάζει 1600 κ απο overclock ειμαι παν άσχετος CPU εχω 1090τ Sent from my iPhone using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 για πανω απο 1866 χρειαζεσαι OC. Αλλα και παλι,τι περιμένεις οτι θα δεις αν τις πας 2400; στα παίχνιδια δεν θα δεις διαφόρα.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 τώρα εχω 990fxa ud3 rev 1 .κ αγόρασα μνήμες corsair vengeance 2400 αλλά τις διαβάζει 1600 κ απο overclock ειμαι παν άσχετος CPU εχω 1090τ Sent from my iPhone using Insomnia γενικά φίλε δεν βρίσκω τον λόγο να πας σε άλλη μητρική. μια χαρά είναι αυτήν που έχεις
chillbill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 asus και gigabyte είναι οι καλύτεροι κατασκευαστές μητρικών και δεν ξεχωρίζω κανέναν απο τους 2, αλλά το οτι οι asus είναι υπερτιμημένες δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση. πάνω κάτω το ίδιο λέμε ως εδώ.. και μια και είναι και οι δύο σε παρόμοια επίπεδα, αλλά (συνήθως) οι Asus κοστίζουν παραπάνω (αν και πρέπει να πω ότι έχω κάποιο καιρό να τσεκάρω, αλλά όσο θυμάμαι αυτό συνέβαινε, και με σχετική διαφορά), άρα δίνουν τα ίδια, αλλά κοστίζουν περισσότερο, άρα είναι υπερτιμημένες εκτός αν προτιμάμε να το δούμε ότι οι τιμές της Asus είναι κανονικές, αλλά οι gigabyte είναι φτηνές για αυτά που προσφέρουν! 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 πάνω κάτω το ίδιο λέμε ως εδώ.. και μια και είναι και οι δύο σε παρόμοια επίπεδα, αλλά (συνήθως) οι Asus κοστίζουν παραπάνω (αν και πρέπει να πω ότι έχω κάποιο καιρό να τσεκάρω, αλλά όσο θυμάμαι αυτό συνέβαινε, και με σχετική διαφορά), άρα δίνουν τα ίδια, αλλά κοστίζουν περισσότερο, άρα είναι υπερτιμημένες εκτός αν προτιμάμε να το δούμε ότι οι τιμές της Asus είναι κανονικές, αλλά οι gigabyte είναι φτηνές για αυτά που προσφέρουν! τσέκαρε το λίγο, οι διαφορές στην τιμή είναι πολύ μικρές και όχι πάντα υπέρ της gigabyte.. δες την πλειοψηφία, όχι 1-2 high end μοντέλα που μπορεί να ισχύει..
illarium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ και σε θέματα hardware δεν είμαι και τόσο ειδικός. Γράφω σε αυτό το θέμα γιατί είναι, πάνω - κάτω, η απορία που έχω και δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο. Θέλω να στήσω ένα καινούργιο PC και θεωρώ ότι το πρώτο που πρέπει να επιλέξω είναι η Μητρική (τύπου ATX). Από εκεί και έπειτα το χάος Να επιλέξω μητρική συμβατή με επεξεργαστή AΜD ή Intel, και ανάλογα την επιλογή, τι Socket και τι Chipset; Έχω κάνει αναζήτηση άλλα κάπου "χάθηκα" με τα μοντέλα, τις προδιαγραφές, τις εταιρίες κτλ Το πόσο που έχω για budget είναι γύρω στα 150€ Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 150€ για τη χρήση; καλύτερα άνοιξε νεό θέμα. 1
illarium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 150€ για τη χρήση; καλύτερα άνοιξε νεό θέμα. Για gaming. Οκ, θα ανοίξω καινούργιο θέμα. Ευχαριστώ για την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα