Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω μια βάση για το laptop μου είναι το lenovo g505s   15"

αυτό που ενδιαφέρει είναι να είναι ανθεκτική κ να κατεβάζει τη θερμοκρασία του laptop

όταν παίζω παιχνίδια που ανεβαίνει λίγο έχω ξεχωρίσει αυτές:

έχετε να μου προτείνεται κάποια καλύτερη??

Δημοσ.

Την akasa την εχω τα δυο ανεμιστηρακια που εχει πανω ουτε αερα στις κατσαριδες δεν μπορουν να κανουν.

Ποσο την θελει 46 ευρω;;;; εγω με 15 αν μου δωσει κανεις 15 ευρω θα κανω και τουμπες!

Οχι τιποτα αλλο αλλα λυπαμαι το i7 με 16gb ram που εχω πανω.

Θα σου ελεγα να βρεις με εναν μεγαλο ανεμιστηρα γιατι οι μικροι κανουν και θορυβο.

Δημοσ.

Την akasa την εχω τα δυο ανεμιστηρακια που εχει πανω ουτε αερα στις κατσαριδες δεν μπορουν να κανουν.

Ποσο την θελει 46 ευρω;;;; εγω με 15 αν μου δωσει κανεις 15 ευρω θα κανω και τουμπες!

Οχι τιποτα αλλο αλλα λυπαμαι το i7 με 16gb ram που εχω πανω.

τόσο πολυ δυσαρεστημένος είσαι??

τι λετε για αυτή http://www.e-shop.gr/zalman-zm-nc1000s-notebook-aluminium-cooler-silver-p-PER.808019

Δημοσ.

καθαρισε ,βαλε θερμ/μη παστα και δεν χρειαζεται βαση,πεταμενα λεφτα,το λαπτοπ εχει το συστημα ψυξης οσο χρειαζεται θα δινει περισσοτερες στροφες να γινει σωστη ψυξη

Δημοσ.

Σαν τεχνικος υπολογιστων καθαριζω συχνα και αλλαζω παστα στα μηχανηματα μου οποτε ποτε δεν θελησα καποια βαση.

Αυτη που εχω την πηρα μαζι με ενα 17αρι χαλασμενο για ανταλλακτικα και ο μονος λογος που την εχω κατω απο το φορητο ειναι για να εχει καποια κλιση και να ειναι ποιο ψηλα απο το γραφειο ετσι ωστε αν πεσει νερο στο γραφειο να περασει κατω απο το φορητο.

Ουτε καν την εχω συνδεσει αλλα και οταν το εκανα δεν ειδα ουτε εναν βαθμο να ριχνει απο θερμοκρασιες.

καθαρισε ,βαλε θερμ/μη παστα και δεν χρειαζεται βαση,πεταμενα λεφτα,το λαπτοπ εχει το συστημα ψυξης οσο χρειαζεται θα δινει περισσοτερες στροφες να γινει σωστη ψυξη

Με προλαβες!

Δημοσ.

Η Ergostand II παρότι δείχνει ελκυστική με τις ρυθμιζόμενες θέσεις που προσφέρει για στήριξη και παρά την εταιρεία Coolermaster είναι μπορώ να πω ανάξια αγοράς, και είναι και ακριβή. Την πήρα πέρυσυ 45e και μολονότι λέι ότι προσφέρεται και για λάπτοπ έως 17" εμένα που είναι 15" ίσα ίσα χωράει πάνω, τραγική.

Επιπλέον τα πλαστικά που έχει για να στηρίζεται το λάπτοπ όταν το βάζεις σε υψηλή θέση είναι πολύ ευάλωτα και μου έχουν σπάσει και τα δύο με αποτέλεσμα αυτό το προταίρημα της βάσης να μην το έχω πλέον ενώ αυτά τα στηρίγματα όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ανταλλακτικά έλεος!. Όσον αφορά την ψύξη, είναι ικανοποιητική θα έλεγα, έχει και ρυθμιζόμενη ένταση αλλά σε υψηλές στροφές το ανεμιστηράκι ακούγεται αρκετά.

Συνοψίζοντας, δεν θα την πρότεινα για αγορά αυτή τη ψύκτρα, δοκιμάστε κάποια άλλη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...