rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μιά καρώ κουβερτούλα που δεν αποχωριζόμουν μωρό. Μηπως εχεις και το αρκουδακι σου?
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μηπως εχεις και το αρκουδακι σου?Είχα ένα κοάλα που επίσης δεν αποχωριζομουν , αλλά αυτό χάθηκε μέσα στον χρόνο.Την κουβέρτα την Ρίχνω ακόμα στη μέση μερικές φορές όταν κάθομαι στην τηλεόραση.
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Και το χρησιμοποιείς ακόμα το δόντι; ειναι ακομα στο στομα ! κλασσικη περιπτωση βλαβης
Sorath Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέχρι πριν δυο μήνες, χρησιμοποιούσα ένα Philips ξυπνητήρι-ράδιο. Το έχω από 1986(!) και δουλεύει άψογα ακόμα και σήμερα. Ο μόνος λόγος που το αντικατέστησα ήταν για να μπει ένα καινούργιο που προβάλει ταυτόχρονα την ώρα στο ταβάνι. Αν και το παλιότερο που ακόμα το χρησιμοποιώ, είναι ένα δικάναλος ενισχυτής Sansui που έχω συνδέσει τον Η/Υ μου του 1970κάτι...
mech35 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αν δεν είναι μηχανικό μάλλον δεν το χρησιμοποιείς και πολύ! Το κράταγα για αναμνηστικό μέχρι που η ανάγκη το έκανε ιστορία 1
VagelisDer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Θα έλεγα το μυαλό μου αλλά τελευταία δεν το χρησιμοποιώ και πολύ :p ! Άρα θα πω Την τηλεόραση στο σπίτι της γιαγιάς μου που μένει και δίπλα!!!
8elwADSL Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μια 18αρα τηλεόραση Grundig από το 2000 αν θυμάμαι καλά και κάτι καναπέδες από το 1990.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα