Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα μόνο το χερούλι πάνω είναι λίγο σπασμένο. Αλλά κρατάει ακόμα. χαχα! 

Την εχει και η γιαγιά μου με σπασμένο το πανω χερουλι. Δεν κανω πλάκα. Παίζει ετσι να την πουλούσαν.

• Like 2
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα αυτη η κατσαρολα μαμει..την ειχαμε και εμεις παλια...ειδικα οταν αρχιζε να ροπιαζει η βαλβιδα..αλλο επιπεδο μαγειρεματος :)

Δημοσ.

Εμενα το παλιοτερο εξαρτημα ειναι ενα full case που φιλοξενει το δευτερο pc μου. Απο το 2005.

Δημοσ.

εχω μια amiga500 απο τοτε και την εχω να παιζω sensible soccer με το φιλαρακι να τον ξεφτιλιζω για παντα :P

• Like 1
Δημοσ.

Εναν ενισχυτη jvc που ειχε αγορασει ο παππους μου κάπου στο 80 ο οποίος μονο τα ηχεία συντηρησα και πέζει άψογα (πάνω απο ups βέβαια για να προστατεύεται)

Πικαπ που και που

Κασέτα

Ενα λαπτοπάκι tosbhiba υπερβολικα παλιό (pentium 4 sta 1.20)που έχει γίνει το serveraki για τους εκτυπωτές μου 

Δημοσ.

πριν λιγους μηνες αλλαξα πληκτρολογιο που ειχα απο το 1998 επειδη χαλασε.

εχω μια φορμα adidas την οποια την ειχα απο 6η δημοτικου,και ηταν 4 νουμερα μεγαλυτερη τοτε,τωρα ειναι 1 νουμερο μικροτερη :P

το αμαξι μου 14ετιας

και ενα δοντι απο τα πρωτα που ειχα βγαλει και ειναι ακομα εκει,κι αυτο το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Μιά καρώ κουβερτούλα που δεν αποχωριζόμουν μωρό.

Κάτι σαν αυτή

Πως το ξέχασα ρε γαμώτο.

Fiat 128 special του πατέρα, μοντέλο του 1974 ή 1975

Ακριβώς αυτό το χρώμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, να βρώ βενζίνη super.

1100 cc , 55 άλογα. Το χρησιμοποιώ μόνο για κοντινές διαδρομές, από το κτήμα μέχρι το περίπτερο 3-4 χλμ. περίπου. Στην πόλη δεν τολμάω να πάω γιατί αν σβήσει , που σβήνει, θέλει μεγάλη μαεστρία για να πάρει μπρός.

Σαφώς δεν είναι τόσο καλοδιατηρημένο, αλλά τσουλάει ακόμα. Το κράτάω για  συναισθηματικούς λόγους.

Το σαλόνι του, απέραντο , κανένα σύγχρονο αμάξι δεν το έχει στην κατηγορία τιου,  καμία τυφλή γωνία, το τιμόνι του, το γυρνάς εφόσον πας γυμναστήριο :-D

post-195909-0-74553300-1404413362_thumb.jpg

post-195909-0-93420900-1404414834_thumb.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...