Sellers Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τώρα μόνο το χερούλι πάνω είναι λίγο σπασμένο. Αλλά κρατάει ακόμα. χαχα! Την εχει και η γιαγιά μου με σπασμένο το πανω χερουλι. Δεν κανω πλάκα. Παίζει ετσι να την πουλούσαν. 2
rus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πιο καλη ερωτηση θα ηταν, "ποιο pc εξαρτημα χρησιμοποιειτε ακομα"
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πιο καλη ερωτηση θα ηταν, "ποιο pc εξαρτημα χρησιμοποιειτε ακομα" e5300 , πρέπει να βγήκε οταν με βαφτισανε με την ευκαιρία ρίξε ενα look
mphxths Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 καλα αυτη η κατσαρολα μαμει..την ειχαμε και εμεις παλια...ειδικα οταν αρχιζε να ροπιαζει η βαλβιδα..αλλο επιπεδο μαγειρεματος
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εμενα το παλιοτερο εξαρτημα ειναι ενα full case που φιλοξενει το δευτερο pc μου. Απο το 2005.
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ένα μολύβι απ'το δημοτικό . Αν δεν είναι μηχανικό μάλλον δεν το χρησιμοποιείς και πολύ!
tzizzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 εχω μια amiga500 απο τοτε και την εχω να παιζω sensible soccer με το φιλαρακι να τον ξεφτιλιζω για παντα 1
soteras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εναν ενισχυτη jvc που ειχε αγορασει ο παππους μου κάπου στο 80 ο οποίος μονο τα ηχεία συντηρησα και πέζει άψογα (πάνω απο ups βέβαια για να προστατεύεται) Πικαπ που και που Κασέτα Ενα λαπτοπάκι tosbhiba υπερβολικα παλιό (pentium 4 sta 1.20)που έχει γίνει το serveraki για τους εκτυπωτές μου
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 πριν λιγους μηνες αλλαξα πληκτρολογιο που ειχα απο το 1998 επειδη χαλασε. εχω μια φορμα adidas την οποια την ειχα απο 6η δημοτικου,και ηταν 4 νουμερα μεγαλυτερη τοτε,τωρα ειναι 1 νουμερο μικροτερη το αμαξι μου 14ετιας και ενα δοντι απο τα πρωτα που ειχα βγαλει και ειναι ακομα εκει,κι αυτο το καλοκαιρι.
tzizzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 θα το βαλει σε μελλοντικη μασελα και θα αναπολει...
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μιά καρώ κουβερτούλα που δεν αποχωριζόμουν μωρό. Κάτι σαν αυτή Πως το ξέχασα ρε γαμώτο. Fiat 128 special του πατέρα, μοντέλο του 1974 ή 1975 Ακριβώς αυτό το χρώμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, να βρώ βενζίνη super. 1100 cc , 55 άλογα. Το χρησιμοποιώ μόνο για κοντινές διαδρομές, από το κτήμα μέχρι το περίπτερο 3-4 χλμ. περίπου. Στην πόλη δεν τολμάω να πάω γιατί αν σβήσει , που σβήνει, θέλει μεγάλη μαεστρία για να πάρει μπρός. Σαφώς δεν είναι τόσο καλοδιατηρημένο, αλλά τσουλάει ακόμα. Το κράτάω για συναισθηματικούς λόγους. Το σαλόνι του, απέραντο , κανένα σύγχρονο αμάξι δεν το έχει στην κατηγορία τιου, καμία τυφλή γωνία, το τιμόνι του, το γυρνάς εφόσον πας γυμναστήριο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα