Makaros1994 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Χαίρεται. Πολλοί από σας γνωρίζεται την εφαρμογή camscanner για το κινητό, ειδικά οι φοιτητές και εργαζόμενοι. Γνωρίζει κάποιος αντίστοιχη εφαρμογή για τον υπολογιστή; Να του βάζω φωτογραφίες από την κάμερα, να κόβει τα άκρα, να τις ισιώνει και να τονίζει τα γράμματα και το λευκό (όπως κάνει και το camscanner).
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Όλα τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας...! Δωρεάν: Irfan View Faststone Picasa Paint NET Gimp (Ολοκληρωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας σε στυλ photoshop) Όχι δωρεάν: Photoshop και Photoshop Elements Corel Paint Shop Nikon Capture NX 2 κτλ. Βασικά χρειάζεσαι 3 πράγματα, 1) crop 2) rotate 3) gamma correction 4) brightness/contrast control και τα έχουν όλα τα προγράμματα
Makaros1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Υπάρχει τρόπος για μαζική επεξεργασία; Εγώ μιλάω για μεγάλο πλήθος φωτογραφιών. Θέλω να πετάω μέσα ολόκληρο φάκελο και να τις κάνει αυτόματα. Μία, μία έβγαλα και εγώ άκρη, αλλά είναι χρονοβόρο.
flik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Έχει το irfanview batch conversions. Και έχει κουμπί advanced για να βάλεις σε όλες resize, crop, ρυθμίσεις χρωμάτων κτλ.
Makaros1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Θα δοκιμάσω το irfanview μόλις βρω χρόνο. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το crop Μάλλον δεν χρησιμεύει σε batch γιατί δύσκολα θα είναι το ίδιο σημείο σε όλες τις εικόνες που θα θέλεις να κροπάρεις. Η διόρθωση όμως χρωμάτων ναι, βολεύει. Μετά υπάρχει το adobe photoshop elements που έχει πολλές λειτουργίες και κάνει batch αλλά θέλει περισσότερο ψάξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα