Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν καταλαβω τι ειναι αυτο που προσπαθειτε να συγκρινετε θα μπω και εγω στο θεμα!

προς το παρων μερικοι το παιζουν ξερολες αποδεικνυοντας οτι 170Ε>130Ε

μιλαμε για ΤΗΝ διαπιστωση!! υπαρχει ΜΙΤ στην ελλαδα?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mια χαρά είναι η AMD για το μέσο χρήστη ο οποίος θέλει overall performance Office-Internet-Ερασιτεχνικό Video Editing-Medium Graphics Gaming-HTPC! Και το σημαντικότερο είναι ότι προσφέρει καλό μονοπάτι αναβάθμισης!

Προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος και από τη χρήση και από την απόδοση του hardware! Υπάρχει καλή σχέση απόδοσης τιμής για πραγματική χρήση και αυτό είναι που μετράει για εμένα!

Εξάλλου αν δεν το έχετε καταλάβει το software είναι πάντα αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή στην αξιοποίηση του hardware και AMD δεν είχε πάντα την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στις τεχνολογίες της πχ x64bit, phenom multiple cores κτλ!

• Like 1
Δημοσ.

Mια χαρά είναι η AMD για το μέσο χρήστη ο οποίος θέλει overall performance Office-Internet-Ερασιτεχνικό Video Editing-Medium Graphics Gaming-HTPC! Και το σημαντικότερο είναι ότι προσφέρει καλό μονοπάτι αναβάθμισης!

Αν κάποια στιγμή θέλεις να παίζεις καλύτερα τα παιχνίδια, ρίχνεις μία κάρτα γραφικών των 150€ και είσαι μια χαρά. Ωστόσο με την ενσωματωμένη στο Chip μπορείς να παίζεις σε low medium settings.

Δημοσ.

Και ο Pentium 4 που λεει ο λογος μια χαρα ειναι για office και Internet. Δεν λεει κατι αυτο. Αυτο ελειπε, το 2014 να υπαρχει που επεξεργαστης που δεν ειναι μια χαρα για τα βασικα πραγματα

Αν κάποια στιγμή θέλεις να παίζεις καλύτερα τα παιχνίδια, ρίχνεις μία κάρτα γραφικών των 150€ και είσαι μια χαρά. Ωστόσο με την ενσωματωμένη στο Chip μπορείς να παίζεις σε low medium settings.

Αν σκοπευεις να ριξεις 150 τοτε καλυτερα να πας σε σκετο CPU εξαρχης

Δημοσ.

Και ο Pentium 4 που λεει ο λογος μια χαρα ειναι για office και Internet. Δεν λεει κατι αυτο. Αυτο ελειπε, το 2014 να υπαρχει που επεξεργαστης που δεν ειναι μια χαρα για τα βασικα πραγματα

Η αλήθεια είναι ότι έχω δεί κάτι απίστευτα μηχανήματα με P4 να μοσχοπωλούνται στις αγγελίες του forum.Πραγματικά πρέπει να αξίζουν τα λεφτά τους!

Αν σκοπευεις να ριξεις 150 τοτε καλυτερα να πας σε σκετο CPU εξαρχης

Η επιλογή μου αν πήγαινα σε dedicated GPU θα ήταν ο AMD Athlon II X4 750K ο οποίος σε συνδιασμό με μία FM2+ mobo και μια r9 270x είναι μια χαρά για τις ανάγκες μου πάντα!

Προσωπικά ανά 4-5ετία δεν δίνω πάνω από 100 ευρώ για CPU, 70 Ευρώ για Mobo, 130 Ευρώ για μνήμες! Πάντα τα χώνω στις μνήμες και όχι στον CPU (Είναι συνδρομικό άγχος η έλλειψη μνήμης από την εποχή του DOS αλλά πάντα βγαίνει σε καλό)! Κατά ένα περίεργο τρόπο το Value for Money σε αυτά τα λεφτά CPU + Mobo είναι σχεδόν πάντα η AMD για τις ανάγκες μου!

Πάει η εποχή που ο επεξεργαστής έπαιζε το πρωταρχικό ρόλο!Απλά το θέμα στο PC Gaming είναι το εξής κατά την ταπεινή μου άποψη:

Μας έφαγε το DX9! Μέχρι εκεί όλα καλά και μετά @βαρέσανε όλοι MS... Προγραμματιστές κτλ!Γι' αυτό το λόγω έχουμε τώρα Mantle και DX12!

Υπάρχει κανείς που πιστευει ότι η νέα σειρά FX δεν θα είναι APU (6CPU Cores+6GPU Cores) ή ακόμα καλύτερα (8CPU Cores+8GPU Cores)?

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που πιστευει ότι η νέα σειρά FX δεν θα είναι APU (6CPU Cores+6GPU Cores) ή ακόμα καλύτερα (8CPU Cores+8GPU Cores)?

Σκέψου λίγο πόσο μεγάλο σε διαστάσεις θα πρέπει να είναι ένα τέτοιο ολοκληρωμένο και πόσα watt θα ρουφάει, εκτός και αν μιλάς για ~ 2ghz cpu, και θα έχεις την απάντησή σου.

Δημοσ.

Σκέψου λίγο πόσο μεγάλο σε διαστάσεις θα πρέπει να είναι ένα τέτοιο ολοκληρωμένο και πόσα watt θα ρουφάει, εκτός και αν μιλάς για ~ 2ghz cpu, και θα έχεις την απάντησή σου.

Σίγουρα δεν έχεις άδικο για το μέγεθος του chip αλλά για την κατανάλωση δεν πιστευω ότι θα είναι τρομακτικά μεγάλη σε idle με τις κατάλληλες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας. Σε Full Load Πραγματικά δεν θα με ένοιαζε το 140 watt! Αν είχε τις επιδόσεις μίας R9 270! Όταν πέσουν τα νανόμετρα ίσως πάμε και εκεί

Δεν πιστεύω πάντως να δούμε κάτι High END σε APU πριν από την έλευση τωn High Bandwich DDR4! Ίσως στο μέλλον δούμε Dual APU Mobo με Dual Channel ή Single Channel Memory για κάθε APU!

Πραγματικά θα ήθελα να δω έναν 8core Athlon Kabini τι κατανάλωση θα είχε έστω και με DDR3 single channel memory στα 2133Mhz!

Νομίζω ότι θα έιχαν πολύ ενδιαφέρον οι επιδόσεις του σε BF4 με μία r9 280x

Αναμένουμε το 2016-2017

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...