dali13gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παρακαλείται η διαχείριση να αλλάξει τον λάθος τίτλο του θέματος σε "Λίγο απ' όλα τα vs". 6
el97639 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ερωτηση: επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με amd ,απο οτι εχω καταλαβει η intel ειναι πιο μπροστα σε ισχυ κ με λιγοτερη καταναλωση (που μετραει πολυ σε λαπτοπ πχ) αλλα δηλαδη τωρα η amd κινειται σε i3 ισοδυναμα με ενσωματωμενα gpu? Για λαπτοπ ισοδυναμο του i5, λαμβανοντας υποψη και καταναλωση εχει κατι ? Δεν εχει τυχει οποτε κοιταω για λαπτοπ να δω σε amd κατι στην κατηγορια των δυνατοτερων λαπτοπ
yiannis_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτό το cpu θα τα πάει πολύ καλά αν του δωθεί memory bandwidth. Ήδη με τις μνήμες υπερχρονισμένες DDR3 @2400 παίρνουν 30% πάνω σε performance. Όπότε προς το παρόν όχι αλλά με την έλευση και την ωρίμανση των DDR4 θα δούμε ωραία πράγματα. Το θέμα είναι μην πατήσει γκάζι μέχρι τότε η intel. Ήδη με την τελευταια γενιά igp εχει πλησιάσει κάπως και απο γενιά σε γενιά διπλασιάζει τις επιδόσεις. Αλλά αντικειμενικά τώρα στην συγκεκριμένη γενιά οι apu δεν παίζονται σε σχέση με τις igp της intel στο ίδιο επίπεδο τιμής. Μη συγκρίνουμε A10 7850k των 160€ με τους i7 47xx των 270€ και βάλε που και πάλι τους ρίχνει... Αν θες ενα light gaming htpc για τα βασικά pro - nba 2k - fifa και κανά action game ή κανάν emulator που και που ο 7850k φτάνει και περισσεύει και κάνει και πολύ οικονομία σε 24/7 χρήση αν το pc μένει ανοιχτό και σαν κατεβαστήρι... Προς το παρόν μένω στο htpc με i3 πρώτης γενιάς και 6670 vga (αφου δεν εχουν ουσιώδεις διαφορές σε επίδοση) αλλά επιφυλάσσομαι στο μέλλον να δοκιμάσω. Ας ρίξει και λίγο τις τιμές η AMD. Δεν εχει που δεν εχει lead στο performance το παίζουν και δύσκολοι στις τιμές??? Μόνο τον A10 7850k έπρεπε να κρατήσουν και να τον εχουν στο κατοσταρικο κοντά.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παραθέτεις για ακόμα μια φορά αναξιόπιστα και ψευτικα γραφήματα. Εχω δυο συστηματα, εναν APU A10 6800 και εναν ι3 3250 με μια 6650. Overall? Ξύλο ο Amd στον Intel, και οι αχρηστοι οι πολωνοι δεν ξερουν τι τους γίνεται. Ηλεκτρονικά αναλφαβητοι κανονικά και με τον νομο. Ε,τώρα που μας έδωσες εσύ ατράνταχτα στοιχεία πάω πάσο. Προφανως αυτος που κοιταζει για games μπορει να κοιταξει στην λυση Fx 6300 και R7 260 με λιγα χρηματα παραπανω. Τωρα στα περι Intel μην τα ξαναλεμε παλι τα ιδια. Ειπαμε για Gaming μονο απο i5,εστω τον φθηνοτερο αξιζει και πανω.Αλλιως Amd. Ε ναι μιας και ο 6300 δεν πιάνει ούτε τον I3 στα παιχνίδια άρα σε intel πάμε μόνο σε i5 και πάνω....
hyperspaced Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εξαιρετικοί οι επεξεργαστές ΑΡU της ΑΜD. Σίγουρα δεν πιάνουν σε επιδόσεις τα κορυφαία μοντέλα της Intel (π.χ. i7) αλλά για χρήση σε desktop / laptop / tablet είναι εξαιρετική πρόταση. Λίγο την κατανάλωση έπρεπε να προσέξουν σε σχέση με π.χ. τον 7850Κ και το σιγά-σιγά το καταφέρνουν. Αποδεικνύουν ότι τα 28nm δεν έχουν πεθάνει ακόμα.
MavroManitari Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οσο gamer δεν ειναι για σενα αυτος με την ΑPU των 130 ευρω αλλο τοσο gamer δεν εισαι και εσυ με την κονσολα γιαυτον με το PC των 1000 ευρω. Το pc gaming δεν ειναι θεμα γραφικων. Και λεφτα να μην ειχα για να παρω το PC που εχω τωρα, θα επαιρνα ενα φτηνοτερο, σε κονσολα δεν θα πηγαινα, και ο λογος δεν ειναι μονο τα γραφικα Plot Twist: Εγώ είμαι με το PC των 1000 ευρώ. Και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι προσπαθείς να πεις. Εγώ κάνω πλάκα για τον τυπά που παίρνει το μπρίκι του 130 εύρου και το παίζει pc master race elitist. Μιας που παίζεις lol θα στο εξηγήσω αλλιώς. Γελάνε οι Platinum που έγινε ο πιτσιρικάς Silver V και την είδε ανώτερη κλάσση και χλευάζει την (Bronze is for noobs) ενώ είναι ένα βήμα πιο πάνω... Εξαιρετικοί οι επεξεργαστές ΑΡU της ΑΜD. Σίγουρα δεν πιάνουν σε επιδόσεις τα κορυφαία μοντέλα της Intel (π.χ. i7)(π.χ. i3) αλλά για χρήση σε desktop / laptop / tablet είναι εξαιρετική πρόταση. Δεν χρειάζεται βρε άρχοντά μου να βγάλεις τα μεγάλα οπλά . Η AMD έχει παραιτηθεί από το κυνήγι του IPC performance και ψάχνει νέους τρόπους να εδραιώσει την θέση της στον χώρο.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ποιος επεξεργαστης της εταιριας αυτης μπορει να φτασει της ιντελ ειδικα μετα τους νεους 8 πυρηνους;ποιος εχει amd και μπορει να κανει χρηση αυτων των καρτων με την σουιτα της adobe! κανενας απλα!σε επιπεδο επαγγελματικο οχι δεν μπορει να φτασει η amd την intel η και τους επεξεργαστες cuda της nvidia ! εμενα με κρεμασε η amd!αρα το παθημα μαθημα Η σειρά FX83xx μπορεί. Όταν λες ότι σε κρέμασε τι εννοείς ακριβώς; Τα νούμερα δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. http://www.tomshardware.com/reviews/fx-8350-vishera-review,3328-9.html Αν μιλάμε ότι το PC είναι καθαρά εργαλείο δουλειάς και φέρνει πολλά χρήματα και ο επαγγελματίας κυνηγάει και το τελευταίο δευτερόλεπτο, τότε ναι πας στον κορυφαίο της Intel και σε κάποια Tesla κάρτα γραφικών. Εκεί το κόστος δεν είναι περιοριστικός παράγοντας. Επί του θέματος συμπαθώ αυτά τα APU, μιας και μπορείς να φτιάξεις με λίγα χρήματα ένα Gaming σύστημα μέτριων δυνατοτήτων, όπου στην πορεία με αναβάθμιση να το κάνεις καλύτερο.
Atzamestatos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Plot Twist: Εγώ είμαι με το PC των 1000 ευρώ. Και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι προσπαθείς να πεις. Εγώ κάνω πλάκα για τον τυπά που παίρνει το μπρίκι του 130 εύρου και το παίζει pc master race elitist. Μιας που παίζεις lol θα στο εξηγήσω αλλιώς. Γελάνε οι Platinum που έγινε ο πιτσιρικάς Silver V και την είδε ανώτερη κλάσση και χλευάζει την (Bronze is for noobs) ενώ είναι ένα βήμα πιο πάνω... Προσπαθω να πω οτι τα γραφικα στα οποια παιζεις δεν σε κανουν gamer. To PC σαφως ειναι ανωτερο απο την κονσολα και δεν ειναι θεμα γραφικων, οποτε το να χλευαζεις αυτων που εχει το "μπρικι" των 130 ευρω, ειναι ιδιο με το να χλευασω εγω με τις gtx780 μου εσενα με το pc των 1000 1
hyperspaced Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δεν χρειάζεται βρε άρχοντά μου να βγάλεις τα μεγάλα οπλά . Η AMD έχει παραιτηθεί από το κυνήγι του IPC performance και ψάχνει νέους τρόπους να εδραιώσει την θέση της στον χώρο. Πάει το raw performance φίλτατε. Facebook και twitter πλέον. Ε-mail, IE, Chrome, Skype. Και κάνα παιχνιδάκι. Ο κόσμος αυτά θέλει. Άσε τους i7 για τους επαγγελματίες. Αυτό το έχει καταλάβει η AMD. 1
TheELF Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πάει το raw performance φίλτατε. Facebook και twitter πλέον. Ε-mail, IE, Chrome, Skype. Και κάνα παιχνιδάκι. Ο κόσμος αυτά θέλει. Άσε τους i7 για τους επαγγελματίες. Αυτό το έχει καταλάβει η AMD. Αν είναι έτσι παίρνει έναν celeron με ~30€ και είναι υπέρ καλυμμένος για αυτά που λες και αν θες στο μέλλον να παίξεις και κάνα ποιο σοβαρό παιχνίδι βάζεις όποια vga θες,αφού πάει το raw performance γιατί να δώσει 140€ για έναν επεξεργαστή που έχει ~r7 250 ενσωματωμένη;;;
f1vettel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Στο gaming με τις νεες κονσολες αρχιζουν και αλλαζουν τα δεδομενα.Ηδη παιχνιδια οπως το φιφα 15 ζητουν μινιμουμ 4πυρηνο. Μην ξεγραφετε ακομα την AMD
MavroManitari Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Προσπαθω να πω οτι τα γραφικα στα οποια παιζεις δεν σε κανουν gamer. To PC σαφως ειναι ανωτερο απο την κονσολα και δεν ειναι θεμα γραφικων, οποτε το να χλευαζεις αυτων που εχει το "μπρικι" των 130 ευρω, ειναι ιδιο με το να χλευασω εγω με τις gtx780 μου εσενα με το pc των 1000 Ναι και σου ξαναλέω που κολλάει αυτό ακριβώς αυτό με το γεγονός πως γελάω με τους master race-άδες με τα μπρίκια? Και πρόσεξε δεν γελάω με το hardware "τα μπρίκια" (έχω και εγώ ένα μπρικάκι για άλλες δουλειές )απλά με το υφάκι ορισμένων χρηστών με τέτοια builds. Συμφωνώ απόλυτα πως τα γραφικά δεν σε κάνουν gamer και επίσης υποστηρίζω έντονα πως τα γραφικά είναι σημαντικά μακριά από το κύριο συστατικό ενός επιτυχημένου game (βλέπε Minecraft/Flappy bird/(αλλά καλύτερα παραδείγματα) κλπ. Από κει και πέρα το κωμικό της υπόθεσης είναι όταν παίρνει PC ο master-race-μπρικάκης χρήστης και σου τα κάνει ζαρντινιέρες γιατί με το APU του έχει καλύτερη εμπειρία κατά √2% στα γραφικά (χωρίς να αναφέρεται στην γενική εμπειρία). Ώρες ώρες με ορισμένους ισχυρισμούς από τέτοιου είδους χρήστη αναρωτιέμαι εάν τους δώσεις καμιά 4K οθόνη με μια r9 295x2 τι θα γίνει δηλαδή? Θα εκσπερματώσουν από τον αμφιβληστροειδή τους ?
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επίσημη τιμή δεν είδα να βγήκε για αυτόν.Στα χαμηλά μπορεί να'ναι μικρές οι χρηματικές διαφορές αλλά μπορεί και να παίζουν ρόλο στις επιλογές.Για oc υπάρχει και το BCLK.
Atzamestatos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ναι και σου ξαναλέω που κολλάει αυτό ακριβώς αυτό με το γεγονός πως γελάω με τους master race-άδες με τα μπρίκια? Και πρόσεξε δεν γελάω με το hardware "τα μπρίκια" (έχω και εγώ ένα μπρικάκι για άλλες δουλειές )απλά με το υφάκι ορισμένων χρηστών με τέτοια builds. Συμφωνώ απόλυτα πως τα γραφικά δεν σε κάνουν gamer και επίσης υποστηρίζω έντονα πως τα γραφικά είναι σημαντικά μακριά από το κύριο συστατικό ενός επιτυχημένου game (βλέπε Minecraft/Flappy bird/(αλλά καλύτερα παραδείγματα) κλπ. Από κει και πέρα το κωμικό της υπόθεσης είναι όταν παίρνει PC ο master-race-μπρικάκης χρήστης και σου τα κάνει ζαρντινιέρες γιατί με το APU του έχει καλύτερη εμπειρία κατά √2% στα γραφικά (χωρίς να αναφέρεται στην γενική εμπειρία). Ώρες ώρες με ορισμένους ισχυρισμούς από τέτοιου είδους χρήστη αναρωτιέμαι εάν τους δώσεις καμιά 4K οθόνη με μια r9 295x2 τι θα γίνει δηλαδή? Θα εκσπερματώσουν από τον αμφιβληστροειδή τους ? Mα δεν μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλει το "υφακι". Προφανως με τα λεφτα που θα αγοραζαν κονσολα, πηραν το εν λογω "μπρικι", για τους Χ-Ψ λογους, αρα προφανως για να το πηραν εναντι μιας κονσολας κατι θα ηξεραν. To pc master race δεν εχει να κανει με τα γραφικα, οποτε καλα κανουν και κομπιαζουν οσοι κομπιαζουν Δεν με βολευουν τα 4k. Καλα ειναι για couch gaming, αλλα για πιο competitive φαση θες το πολυ μια 23αρα στα 1080p καρφωμενη στα 30 εκατοστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα