Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 καλησπερα παδια, μολις εγκατεστησα την καινουργια r9 290 στην οθονη βγαινει μυνημα no signal detected εβαλα παλι την παλια μου 6950 και ολα δουλεψαν οπως επρεπε τροφοδοτικο εχω καινουργιο το rm750 η καρτα ειναι doa ή παιζει να έχω κάνει εγώ καποια μαλακια; edit: υπαρχει περιπτωση να θελει bios update η μητρικη; κατι τετοιο διαβαζω σε ξενα forums edit2: μηπως να ανοιξω το pc με την παλια και να εγκαταστησω τους drivers της καινουργιας, αφου πρωτα απεγκαταστησω τους drivers της παλιας;
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για δοκίμασε την και σε κάποιο άλλο pc. Ποιό τροφοδοτικό έχεις?
Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 το τροφοδοτικο το γραφω στο πρωτο ποστ, rm750 νομιζω οτι βρηκα τι φταει διαβαζοντας σε ξενα φορουμς πρεπει να κανω bios update στην μητρικη και θα δουλεψει, το προβλημα ειναι οτι αμα κανω bios update θα χασω την δυνατοτητα για oc στον επεξεργαστη σκεφτομαι να την στειλω πισω και να παρω μια 780, αξιζει λετε;
umbrella co. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πως ακριβως θα χασεις τη δυνατοτητα για cpu oc απο τη στιγμη που ειναι μοντελο Κ? Δοκιμασες ολες τις εξοδους της καρτας? Επισης, η καρτα δουλευει οταν ανοιγεις το pc (γυριζει το ανεμιστηρακι?)
Ntenteras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δοκίμασα τις εξόδους dvi. Οι ανεμιστήρες γυρνάνε. Το καινούργιο bios είναι για ivybridge επεξεργαστές και η MSI προτείνει να μην το φλασαρουν όσοι έχουν sandybridge, όμως αν θες να έχει κάρτα rx xxx ή gtx 7xx το φλασαρεις υποχρεωτικά. Σε ξένα φορα πολλοί λένε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν oc αφού το έβαλαν. Εγώ το φλασαρεις τώρα, μπορώ να μπω στο bios και να αλλάξω τον multiplier αλλά προέκυψε άλλο πρόβλημα τώρα γιατί δεν διαβάζει κανένα από τα 2 raid μου και δεν μπορώ να φορτώσω τα Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα