kyriakidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια , θελω να αγορασω ενα κινητο αλλα να εχει δυνατο ηχο κλησης και δυνατο ακουστικο , μιας και το τηλ θα χρησιμοποιηθεί απο ατομα με βαρηκοΐα , γνωριζει κανεις κανενα κινητο με αυτες τις δυνατότητες ?
eddie1996 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κυρίως της lg έχουν δυνατό ηχείο. Ειδικά το nexus 5 300 ευρώ από σκρουτζ είναι πολύ καλό και σε επιδόσεις αλλά και σε ηχεία. Υπάρχουν και φθηνότερα της lg αλλά της lg έχουν δυνατό ήχο κτλ.
StigmaX Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κυρίως της lg έχουν δυνατό ηχείο. Ειδικά το nexus 5 300 ευρώ από σκρουτζ είναι πολύ καλό και σε επιδόσεις αλλά και σε ηχεία. Υπάρχουν και φθηνότερα της lg αλλά της lg έχουν δυνατό ήχο κτλ. Απλά παραπληροφορηση. Ούτε το νέξους έχει σοβαρό ηχείο ούτε το g2. Δες το HTC one. Με διαφορά ισχυρότερο ηχείο από τον ανταγωνισμό. 2
eddie1996 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Απλά παραπληροφορηση. Ούτε το νέξους έχει σοβαρό ηχείο ούτε το g2. Δες το HTC one. Με διαφορά ισχυρότερο ηχείο από τον ανταγωνισμό. Συγνώμη φίλε έχεις το nexus 5?? γιατί εγώ δεν το έχω αλλά 2-3 φορές που ήταν ο θείος μου και μιλούσε άκουγα το τι έλεγε 100% ο άλλος του θείου μου. 1
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδή εχω και γω βαρηκοΐα, εχω να σου πω πως το nexus5 έχει τόσο δυνατό ηχείο που την ένταση την έχω κάτω απο το μισό. Σε περίπτωση που το βάλεις στο τέρμα πλησιάζει την ανοικτή ακρόαση. Εξαρτάται βεβαίως απο το ποσοστό βαρηκοΐας...just saying. Εναλλακτικά αν δεν θες να ξόδεψες πολλά, μην ξεχνάς τα hardsfree. Αντιλαμβάνομαι ότι ειναι δύσκολο σε περίπτωση χρήσης ακουστικου από τον βαρήκοο απλά το αναφέρω. 2
StigmaX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγνώμη φίλε έχεις το nexus 5?? γιατί εγώ δεν το έχω αλλά 2-3 φορές που ήταν ο θείος μου και μιλούσε άκουγα το τι έλεγε 100% ο άλλος του θείου μου. Δεν σου είπα οτι δεν ακούγεται, είπα οτι είναι μέρα με τη νύχτα με το μεγάφωνο του HTC One, που έχει με διαφορά το ισχυρότερο ηχείο της αγοράς, για αυτό είναι και η πρόταση μου για τυχών περιπτώσεις βαρηκοΐας.
panaggiotis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 νομίζω ότι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά η ερώτηση... όταν αναφέρεσαι σε ''δυνατό ήχο'' εννοείς μεγάφωνο (ηχείο) ή το ηχείο που χρησημοποιειται κατά την διάρκεια της κλήσης? εγω εχω να σου προτεινω wlakman live, παλιόαλλα με τρομερο ηχειο, μετα αμα μπορεις να διαθεσεις περισσοτερα χρηματα πας σε htc one που ειπαν και τα παιδια πιο πανω... οσο για το ηχειακι των κλησειων οντως το nexus 5 εχει πολυ καλη αποδωση! με
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα