bloody_buny Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Γεια σας ειμαι συνδρομητης σε site που κανει video -μαθηματα κτλ αλλα ολα αυτα ειναι με συνδρομες(μηνιαιες η 4μηνες) εχω ξοδεψει πολλα $ για να παρω καποια μαθηματα αλλα επειδη δεν τα περασα ολα θα το ξαναχρειαστω υπαρχει τροπος να το κατεβασω? (δεν εχω καμια προθεση να το ανεβασω κ να τους βαλω μεσα τους ανθρωπους αλλα αν συνεχισω ετσι θα μ φυγει κανα χιλιαρικο στο site) www.arnos.gr αν καποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω εχω δοκιμασει καποια προγραμματα αλλα τπτ προς το παρον
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ούτε το stream recorder δεν τα πιάνει; Από videoget και freemake video downloader;
takis1984 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Από μια αναζήτηση που έκανα το xvideotheft λεει τα κατεβάζει όλα
censOred Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά πως μπορώ να κατεβάσω από το σιτε της ert? Για την ακρίβεια θέλω αυτό Παλιά δουλευα το streamtransport.στα 8.1 δεν μου δουλευει.ανοιγει καιι κατευθειαν κλεινει η εφαρμογή. Εγκατέστησα Stream Recorder .Net και xvST αλλά την δουλειά μου δεν την έκανα. Δεν αναγνωρίζουν ότι υπάρχει βίντεο σαν περιεχόμενο στην σελίδα. Τι να κάνω?
mrpink Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να βάλεις τον Internet Download Manager. Δεν έχω εμπειρία από free, sorry, αν θες δοκίμασε τον EagleGet
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω για τον idm, αλλά έκανα μια ανάλυση του βίντεο στο site της ert και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε... Όταν ζητάς ένα βίντεο αυτό καλεί τον jwplayer ο οποίος φορτώνει ένα mp4, το παρακάτω: http://nerithd2-vh.akamaihd.net/z/,2015-ert/2/sinaulies/20150927-orxhstra-ert.mp4 Αυτό το mp4 'ομως δεν μπορείς να το αποθηκεύσεις κάπου ή τουλάχιστον δεν κατάφερα να το πάρω εγώ με κανέναν τρόπο. Το πέρασα στον firefox και είδα ότι είναι stream που φορτώνει μια m3u8 playlist, την παρακάτω: http://nerithd2-vh.akamaihd.net/i/,2015-ert/2/sinaulies/20150927-orxhstra-ert.mp4,.csmil/master.m3u8 Αυτό το λινκ αν το φορτώσεις στο vlc ή στο mpc-hc θα παίξει κανονικά το βίντεο. Αν πας στο vlc στο μενού FIle->Convert/save μετά καρτέλα network και δώσεις το λινκ σου δίνει την δυνατότητα να το αποθηκεύσεις σε mp4. Το δοκίμασα και είδα ότι όντως σώζει κανονικά το βίντεο αλλά φαντάζομαι ότι κάνει και μετατροπή γιατί σε 10 λεπτά μου αποθήκευσε 13ΜΒ (περίπου 2 λεπτά) βίντεο και δεν ήταν λόγω ταχύτητας Internet γιατί είμαι σε 24άρα (κλειδωμένη στα 17Mbps). Το έκοψα γιατί το pc άρχισε να σέρνεται (amd 1.4 single core το καημένο). Σε πιο σύγχρονο μηχάνημα φαντάζομαι ότι θα τελειώσει γρήγορα. Εν το μεταξύ, αυτό το m3u8 καλεί ένα άλλο Playlist, το παρακάτω: http://nerithd2-vh.akamaihd.net/i/,2015-ert/2/sinaulies/20150927-orxhstra-ert.mp4,.csmil/index_0_av.m3u8 Κι αυτό μπορείς να το αναπαράγεις. Αν το ανοίξεις με το σημειωματάριο θα δεις ότι μέσα έχει 542 link (κυριολεκτικά) από ts αρχεία. Αυτά κατεβαίνουν κανονικά και αποθηκεύονται σαν mp4 αρχεία. Μπορείς να τα ενώσεις αν θέλεις μεταξύ τους και να πάρεις ένα συνεχόμενο αρχείο. Τα λινκ είναι στο παρακάτω αρχείο. ERT Playlist.zip Καλή διασκέδαση... EDIT: Τελικά πολύ το παιδεύω το θέμα. Έδωσα το 2ο λινκ (για το master.m3u8) στο jdownloader2 από το μενού "Αρχείο->ανάλυση αρχείου κειμένου για συνδέσμους" και βλέπω ότι μου κατεβάζει κάτι μεγαλούτσικο. Θέλει άλλα 10 λεπτά και θα δω αν είναι το βίντεο και αν είναι όντως αυτό μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία και να το κατεβάσεις. EDIT 2: Όντως, κατέβηκε κανονικά η συναυλία. 730ΜΒ 1 ώρα και 30 λεπτά. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από micos000 1
censOred Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ Micos000 που ασχολήθηκες.Είσαι μάγκας!
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να ΄σαι καλά. Είχα δοκιμάσει παλαιότερα να κατεβάσω από το site της ερτ και ήταν απλά flv βίντεο που τα έπαιρνες με οποιοδήποτε youtube download manager. Όταν είδα το μήνυμα σου είπα ότι θα είναι κάτι απλό πάλι, αλλά είδα ότι τα είχαν αλλάξει και έτσι μπήκα στο τριπάκι να το ψάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα