murcielago580 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους.σκεφτομαι να αγορασω υπολογιστη διοτι αυτος που εχω τωρα δεν αντεχεται πλεον,ειναι πολυ παλιος. Σκεφτομαι να αγορασω λαπτοπ με i7 και μια σχετικα καλη καρτα γραφικων για να μπορω να παιζω και παιχνιδια. Στο θεμα της μνημης ομως τι γινεται?αν παρω καποιον υπολογιστη τωρα με ddr3 μνημη ποσο πιο αργο σε σχεση με ddr4 θα ειναι?αξιζει να περιμενω η θα αργησουν πολυ?μεχρι χριστουγεννα θα εχει υπαρξει συστημα με ddr4 μνημες?και αν ναι θα ειναι πολυ ακριβες στην αρχη για να τις αγορασει καποιος? Τα χρηματα για λαπτοπ ειναι μεχρι 700 ευρω. Ευχαριστω.
gerrybezhani Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Θα ειναι αρκετα ακριβες ιδικα στην αρχη και στη ραμ κυριο λογο πεζει η χωριτικοτητα....οποτρ κατα την γνωμη μου παρε ddr3
murcielago580 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μαλιστα....Με διαφωτισατε χαχα,ο ενας λεει περιμενε και ο αλλος αγορασε... Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!
Dennisbest Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Φίλε μου το θέμα είναι αν εσύ νιώθεις πως χρειάζεσαι άμεσα υπολογιστή ή όχι...Σε παιχνίδια και γενική χρήση ούτως η άλλως το αν θα έχεις ddr2 3 ή 4 δεν θα έχει διαφορά. 1
gerrybezhani Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Φίλε μου το θέμα είναι αν εσύ νιώθεις πως χρειάζεσαι άμεσα υπολογιστή ή όχι...Σε παιχνίδια και γενική χρήση ούτως η άλλως το αν θα έχεις ddr2 3 ή 4 δεν θα έχει διαφορά. +1
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μαλιστα....Με διαφωτισατε χαχα,ο ενας λεει περιμενε και ο αλλος αγορασε... Για τις ddr4 εννοούσα.
murcielago580 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν δεν χρειαζονται σε παιχνιδια τοτε σε τι χρειαζονται?εννοω οτι τα παιχνιδια ειναι απο τις πιο απαιτητικες εφαρμογες σε εναν υπολογιστη.τελικα μονο το μεγεθος της μνημης παιζει ρολο? Επισης κατι που σκεφτομαι ειναι οτι μολις βγουν οι ddr4 οι τιμες στις ddr3 μηπως ακριβινουν οπως και στις ddr2 kai ddr1 παλαιοτερα?
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Κοιτα για παιχνίδια και καθημερινή χρήση καλο ειναι να εχεις 6 ή 8gb τωρα αν θα ειναι στα 1333 1600 ή 2400 δεν παίζει και μεγάλο ρόλο στα 1600 ειναι μια χαρά , οσο αφορά αυτο που λες με τις τιμές κανεις δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά φυσιολογικά θα πέσουν λιγο οι ddr3
murcielago580 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα