scullyist Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Με το που το ανοίξετε, uninstall το McAfee, δημιουργεί διάφορα κολλήματα απ' οτι βλέπω σε βιντεο reviews και το ξηλώνουν αμέσως.
germants Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κάτι άκουσα ότι είναι refurbished και ελαττωματικά...! j/k Καλορίζικο σε όλους! Ο κλασικός μιζερος Έλληνας... Δεν πρόλαβε την προσφορά και σπείρει αμφιβολίες... Τι ειναι το you ρε φίλε "flashaki";; Και για πες μας που το "ακουσες" αυτό το κάτι για τα ελαττωματικα;;
manosfp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παραγγελία απο τους πρώτους, καμμία ενημέρωση. (Εσένα το λέω υπάλληλε του you που μας διαβάζεις). Sent from my iPhone using Insomnia
zacharis1955 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ο κλασικός μιζερος Έλληνας... Δεν πρόλαβε την προσφορά και σπείρει αμφιβολίες... Τι ειναι το you ρε φίλε "flashaki";; Και για πες μας που το "ακουσες" αυτό το κάτι για τα ελαττωματικα;; Πλάκα κάνει! 3
panormou13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 να κάνω μια ερώτηση.. στο ιντερνετ βλεπω δυο εκδόσεις http://www.amazon.co.uk/Toshiba-Encore-WT8-A-102-Intel-Flash/dp/B00FE9S7UW αυτη με 1330 MHz , αυτη http://www.amazon.co.uk/Toshiba-Encore-8-inch-Tablet-Windows/dp/B00GNBAL36/ref=sr_1_5?s=computers&ie=UTF8&qid=1404163720&sr=1-5&keywords=WT8-A-102+1.8 με 1.8 ghz .. αυτό που ειχε το u.gr ηταν με 1.8http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pUApXh3CAZEJ:www.you.gr/proionta/laptop,tablet/tablets-accessories/tablets/tablet-toshiba-encore-wt8-a-102+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr .. ισχιει αυτο? ή ειναι μια εκδοση απλα με with burst Καποια γνωμη γιαυτο?
Nimuro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παραγγελία απο τους πρώτους, καμμία ενημέρωση. (Εσένα το λέω υπάλληλε του you που μας διαβάζεις). Sent from my iPhone using Insomnia Και εδώ το ίδιο, 2 παραγγελίες χωρίς λογαριασμό, ούτε email ούτε τηλέφωνο μέχρι τώρα.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για τι πράγμα να σας ενημερώσουν?Αν ήταν να ακυρωθεί η παραγγελία ή να καθυστερήσει η παράδωση, τότε θα έπαιρναν τηλέφωνα.Τώρα απο ότι φαίνεται θα τα στείλουν άμεσα.
johnbond Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Με τι τρόπο σας ειδοποιήσανε οτι παραλαμβάνετε αύριο; Με μήνυμα; 1
wakabanka Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παιδιά και να μην είστε μέλη μπορείτε να δείτε την εξέλιξη,στην αρχική του you κάτω κάτω έχει παρακολούθηση παραγγελίας.Εμένα τώρα τη βγάζει ολοκληρωμένη...
paularas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ο κλασικός μιζερος Έλληνας... Δεν πρόλαβε την προσφορά και σπείρει αμφιβολίες... Τι ειναι το you ρε φίλε "flashaki";; Και για πες μας που το "ακουσες" αυτό το κάτι για τα ελαττωματικα;; δηλαδή εάν δεν έγραφε το "j/k" στο τέλος θα τον κρεμούσες και ανάποδα να φανταστώ ε? /ontopic ούτε γω φωνή ούτε ακρόαση. έως τώρα ουσιαστικά λέμε ότι θα παραλάβουμε επειδή δεν μας το ακύρωσαν ακόμα : p 1
silmarien Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ο κλασικός μιζερος Έλληνας... Δεν πρόλαβε την προσφορά και σπείρει αμφιβολίες... Τι ειναι το you ρε φίλε "flashaki";; Και για πες μας που το "ακουσες" αυτό το κάτι για τα ελαττωματικα;; Νομίζω ότι απέδειξες ποιος είναι ο κλασικός Έλληνας. 6
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το παράγγειλα και 'γώ, μήπως όμως αυτό είναι καλύτερη περίπτωση? Onda V975i (9.7" 2048 x 1536: Retina IPS Capacitive Screen) με επεξεργαστή Intel Z3735D, (που εκτός από Android τρέχει και Windows), 32GB: http://www.banggood.com/ONDA-V975i-Intel-Z3735D-Quad-Core-97-Inch-Android42-Tablet-p-925000.html ~165 156 € με δωρεάν μεταφορικά... πως παράγγειλες στις 4 η ώρα; Δεν ήταν διαθέσιμο, δοκίμαζα συνέχεια να μπω κι εγώ.
lm555 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Και εμένα λέει ολοκληρωμένη, έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα Acs, λογικά αύριο θα το έχω.
johnbond Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Νομίζω ότι απέδειξες ποιος είναι ο κλασικός Έλληνας. Και εμένα έχει ακριβώς τις ίδιες ώρες στη συλλογή και ολοκλήρωση.. Λέτε να μην είναι καλό αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα