samniotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να κανω recovery απο το σκληρο και μου γραφει πως λειπουν καποια αρχεια,τωρα τι γινεται; Αν θέλεις το λειτουργικό με τα καλούδια της toshiba και δεν βρίσκει τα αρχεία για recovery, τότε μπαίνεις στο site της toshiba και παραγγέλνεις αντίγραφο (αν εννοείς γενικό σβήσιμο και όχι επαναφορά σε προηγ. σημείο το οποίο νομίζω ότι τα win δεν κάνουν λόγω χώρου) (παίζει αν έχεις σε usb κάποια έκδοση win8 και την βάλεις στο ταμπλετ όταν ψάχνει για τα συγκεκριμένα αρχεία, να δεί τα αρχεία στο usb και να τα πάρει απο εκεί) Εναλλακτικά κατεβάζεις την έκδοση 8.1 για την οποία έχεις άδεια και την κάνεις εγκατάσταση όπως σε ένα κλασικό pc - θα χρειαστεί να συνδέσεις πληκτρολογιο-ποντίκι νομίζω Μήπως να συνεχίζαμε την συζήτηση για το ταμπλετ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/534254-toshiba-encore-wt8-a-102/?p=53308342 ??? Νομίζω ότι αφού η προσφορά τελείωσε δεν υπάρχει πιά λόγος να μην συνεχίσουμε στον επίσημο τομέα! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2014 από samniotis
gsisr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 τελικά τα win8 ουτε για pc ειναι καλα, ούτε και για Tablet απο αυτα που διαβάζω... Ειχα μια ελπίδα οτι θα καθονται καλα στις ταμπλετες αλλα μαλλον μονο στον καλαθο των αχρήστων λειτουργικών θα κάτσουν καλα, παρέα με τα WinME... Τα όσα αναφέρετε hwαρικα μου ακούγονται.. Στο Asus vivotab note 8 μια χαρά είναι τα 8.1 χωρίς θέματα... 1
konstantinos86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αυτό ισχυει; Εχω ανοιξει 10 εφαρμογες Metro, και η μονη που φαινεται στην taskbar του desktop είναι το store. Οταν λες taskbar τι εννοεις; αυτο που σερνεις λιγο το αριστερο ακρο της οθονης σου βγαζει μια μαυρη στηλη;
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Μήπως να συνεχίζαμε την συζήτηση για το ταμπλετ εδώ http://www.insomnia.gr/topic/534254-toshiba-encore-wt8-a-102/?p=53308342 ??? Ωραιος! Στο νέο τοπικ του συμφορουμιτη λοιπον από εδώ και στο εξης η κουβεντα για το ταμπλετ. Το παρον θεμα μενει ανοικτο μονο για ποστς σχετικα με τις παραγγελιες, doa, επιστροφες κλπ, ό,τι εχει να κανει με την προσφορα, τις αγορες και το κατάστημα δηλαδη.
manosfp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αύριο θα πάω να το παραλάβω πακέτο με την f&u, god bless Argentina! Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αύριο θα πάω να το παραλάβω πακέτο με την f&u, god bless Argentina! Sent from my iPhone using Insomnia . Μας προκαλεις κιόλας Παλιο σατανα! Με 438 ευρώ και 50αρα τηλεόραση και windows tablet... Viva you.gr 4
manosfp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Viva la insomnia! I LOVE THIS FORUM! Sent from my iPhone using Insomnia 5
dobro Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 μνημες,τηλεοραση,ταμπλετ....αχ αυτο το you.......boom... αντε να δουμε το επομενο 299.....μηπως λεω μηπως κανενα 5s , S5 galaxy......you με ακουςςςςς
zacharis1955 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 μνημες,τηλεοραση,ταμπλετ....αχ αυτο το you.......boom... αντε να δουμε το επομενο 299.....μηπως λεω μηπως κανενα 5s , S5 galaxy......you με ακουςςςςς ή κάνα Samsung Galaxy Note 3 στα 199... 1
HERTHAN Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 you.gr αν ακούς(διαβαζεις πιο σωστά) μην τολμήσεις και βάλεις προσφορα το επομενο διάστημα γιατί εκτος από την εφορία θα μείνουν απλήρωτα και όλα τα υπόλοιπα. Υ.Γ. Κι ένα ban στον dobro και σε 2-3 άτομα ακόμη για να σταματήσουν να βάζουν προσφορές γιατί υπάρχει σοβαρο πρόβλημα......... θα τρώμε μνήμες και tablet από την πείνα. 11
manosfp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Άμα βγάλει 5s ή s5 πωλείται σφραγισμένη tv 50άρα και σφραγισμένο tablet με windows... Sent from my iPhone using Insomnia 1
samniotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ετσι και βγαλει κι αλλη τετοια προσφορα, παει, το κλεισαμε το μαγαζακι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα