sunstar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αστο καλυτερα γιατι δεν προκειται να το κανω format. Παντως χωρις να κανω εντελως τιποτα εγινε αυτο. Δε πειραζει τις αντεγραψα να υπαρχουν μηπως καποιο άλλο παιδι ενδιαφέρεται. Τι να πω μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα άλλο τροπο δε ξερω, αν ξερει κατι άλλο καποιος φιλος ας πει 1
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δε πειραζει τις αντεγραψα να υπαρχουν μηπως καποιο άλλο παιδι ενδιαφέρεται. Τι να πω μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα άλλο τροπο δε ξερω, αν ξερει κατι άλλο καποιος φιλος ας πει Υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers απο την Toshiba? Αν εφταιγαν δεν θα λειτουργουσε απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι?
sunstar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers απο την Toshiba? Αν εφταιγαν δεν θα λειτουργουσε απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι? Κι όμως το πιο πιθανο είναι ότι φταινε αυτοι, για να περασες πρόγραμμα και να σου εκανε αυτή τη ζημια είναι πολύ δυσκολο, όχι αδυνατον αλλα πολύ δυσκολο. Τέτοιες ζημιες τις κανουν εγκαταστασεις από drivers συνηθως. Πχ όταν δεν "καθεται" καλα ο driver
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τι σε κανει ακριβως η καμερα?δεν δειχνει τπτ? λεει "για να ξεκινησετε συνδεστε μια καμερα"
sunstar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 λεει "για να ξεκινησετε συνδεστε μια καμερα" Βαση λογικης αυτό δειχνει η κατεστραμενη καμερα (υλικο), που δεν το πιστευω όμως πολύ δυσκολο αφου σου δουλευε χθες, η καποια εγκατασταση "χτυπησε" καμερα και αποσυντονισε την registry των windows. Αυτό δυστηχως αν συμβαινει μονο με format λυνεται
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Πως το κάνω Κώστα; Παιδευομαι απο την ώρα που το είπες και δε το βρίσκω. Δε θυμαμαι ακριβώς γιατί εχω πάρα πολύ καιρό που το έκανα, αλλά αν θυμαμαι καλά, έκανα τον microsoft accound, μπήκα στο σκυπε με αυτόν και μετα με ρώτησε αν έχω λογαριασμό skype, πατησα ναι και μετα πάτησα τα στοιχεία του και το εκανε merge, θα το ψάξω αυριο και θα σου πω γιατί τώρα δε μπορώ.
rizla7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 στο metro app του skype δεν μπορείς να κάνεις login με ξεχωριστό skype λογαριασμό... αν έχεις skype λογαρισμό, στον κάνει merge με το microsoft account(1 λογαριασμό merge μπορείς να κάνεις) και ύστερα μπαίνεις απο αυτόν... αν πχ έχεις και άλλο άλλο skype λογαριασμό, δεν μπορείς να κάνεις login με αυτόν μετά ή γενικά να κάνεις login χωρίς να μπλέκεται το microsoft account..
nutrialex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δε θυμαμαι ακριβώς γιατί εχω πάρα πολύ καιρό που το έκανα, αλλά αν θυμαμαι καλά, έκανα τον microsoft accound, μπήκα στο σκυπε με αυτόν και μετα με ρώτησε αν έχω λογαριασμό skype, πατησα ναι και μετα πάτησα τα στοιχεία του και το εκανε merge, θα το ψάξω αυριο και θα σου πω γιατί τώρα δε μπορώ. Μη το ψάξεις. Έκανα sign out στο skype, Μπήκα με τον παλιό λογαριασμό και τότε μου έβγαλε μονο του την επιλογή για merge. Με τον Microsoft account δε μου έβγαζε αυτήν την επιλογή ποτέ. Ευχαριστώ.
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αφου εγινε η δουλεια ολα καλα. εγω ειχα κανει merge τον λογαριασμο οταν ειχα παρει κινητο (windows phone) πανω απο εξαμηνο δηλαδη αν θυμαμαι καλα, οποτε αν και θυμομουν οτι γινεται δε θυμομουν πως γινεται.
kery12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Έπαθα το ίδιο ακριβώς με τη κάμερα αμέσως μετά τους drivers , επανεκίνηση και τίποτα, επαναφορα στο παλιό προγραμμα και επανεκκίνηση τίποτα, ενημέρωση του driver απο τιο internet kai επανεκινηση και η κάμερα βρέθηκε χωρίς όμως να μπορώ να αλλάζω τις κάμερες.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 τελικά τα win8 ουτε για pc ειναι καλα, ούτε και για Tablet απο αυτα που διαβάζω... Ειχα μια ελπίδα οτι θα καθονται καλα στις ταμπλετες αλλα μαλλον μονο στον καλαθο των αχρήστων λειτουργικών θα κάτσουν καλα, παρέα με τα WinME...
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ας ελπισουμε ότι θα παιρνει χωρις προβλήματα τα 9αρια όταν θα βγουν, αν και φοβάμαι ότι είναι hardware-ικα τα οποια προβλήματα αναφέρονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα