Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστο καλυτερα γιατι δεν προκειται να το κανω format.

Παντως χωρις να κανω εντελως τιποτα εγινε αυτο.

Δε πειραζει τις αντεγραψα να υπαρχουν μηπως καποιο άλλο παιδι ενδιαφέρεται. Τι να πω μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα άλλο τροπο δε ξερω, αν ξερει κατι άλλο καποιος φιλος ας πει

• Like 1
  • Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε πειραζει τις αντεγραψα να υπαρχουν μηπως καποιο άλλο παιδι ενδιαφέρεται. Τι να πω μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλα άλλο τροπο δε ξερω, αν ξερει κατι άλλο καποιος φιλος ας πει

Υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers απο την Toshiba?

Αν εφταιγαν δεν θα λειτουργουσε απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να φταινε οι drivers απο την Toshiba?

Αν εφταιγαν δεν θα λειτουργουσε απο την πρωτη μερα ετσι δεν ειναι?

Κι όμως το πιο πιθανο είναι ότι φταινε αυτοι, για να περασες πρόγραμμα και να σου εκανε αυτή τη ζημια είναι πολύ δυσκολο, όχι αδυνατον αλλα πολύ δυσκολο. Τέτοιες ζημιες τις κανουν εγκαταστασεις από drivers συνηθως. Πχ όταν δεν "καθεται" καλα ο driver

Δημοσ.

λεει "για να ξεκινησετε συνδεστε μια καμερα"

Βαση λογικης αυτό δειχνει η κατεστραμενη καμερα (υλικο), που δεν το πιστευω όμως πολύ δυσκολο αφου σου δουλευε χθες, η καποια εγκατασταση "χτυπησε" καμερα και αποσυντονισε την registry των windows. Αυτό δυστηχως αν συμβαινει μονο με format λυνεται

Δημοσ.

Πως το κάνω Κώστα; Παιδευομαι απο την ώρα που το είπες και δε το βρίσκω.

Δε θυμαμαι ακριβώς γιατί εχω πάρα πολύ καιρό που το έκανα, αλλά αν θυμαμαι καλά, έκανα τον microsoft accound, μπήκα στο σκυπε με αυτόν και μετα με ρώτησε αν έχω λογαριασμό skype, πατησα ναι και μετα πάτησα τα στοιχεία του και το εκανε merge, θα το ψάξω αυριο και θα σου πω γιατί τώρα δε μπορώ.

Δημοσ.

στο  metro app του skype δεν μπορείς να κάνεις login με ξεχωριστό skype λογαριασμό...

αν έχεις skype λογαρισμό, στον κάνει merge με το microsoft account(1 λογαριασμό merge μπορείς να κάνεις) και ύστερα μπαίνεις απο αυτόν...

αν πχ έχεις και άλλο  άλλο skype λογαριασμό, δεν μπορείς να κάνεις login με αυτόν μετά ή γενικά να κάνεις login χωρίς να μπλέκεται το microsoft account..

Δημοσ.

Δε θυμαμαι ακριβώς γιατί εχω πάρα πολύ καιρό που το έκανα, αλλά αν θυμαμαι καλά, έκανα τον microsoft accound, μπήκα στο σκυπε με αυτόν και μετα με ρώτησε αν έχω λογαριασμό skype, πατησα ναι και μετα πάτησα τα στοιχεία του και το εκανε merge, θα το ψάξω αυριο και θα σου πω γιατί τώρα δε μπορώ.

Μη το ψάξεις. Έκανα sign out στο skype, Μπήκα με τον παλιό λογαριασμό και τότε μου έβγαλε μονο του την επιλογή για merge. Με τον Microsoft account δε μου έβγαζε αυτήν την επιλογή ποτέ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αφου εγινε η δουλεια ολα καλα.

εγω ειχα κανει merge τον λογαριασμο οταν ειχα παρει κινητο (windows phone) πανω απο εξαμηνο δηλαδη αν θυμαμαι καλα, οποτε αν και θυμομουν οτι γινεται δε θυμομουν πως γινεται.

Δημοσ.

Έπαθα το ίδιο ακριβώς με τη κάμερα αμέσως μετά τους drivers , επανεκίνηση και τίποτα, επαναφορα στο παλιό προγραμμα και επανεκκίνηση τίποτα, ενημέρωση του driver απο τιο internet kai επανεκινηση και η κάμερα βρέθηκε χωρίς όμως να μπορώ να αλλάζω τις κάμερες.

Δημοσ.

τελικά τα win8 ουτε για pc ειναι καλα, ούτε και για Tablet απο αυτα που διαβάζω...  :ph34r:

Ειχα μια ελπίδα οτι θα καθονται καλα στις ταμπλετες αλλα μαλλον μονο στον καλαθο των αχρήστων λειτουργικών θα κάτσουν καλα, παρέα με τα WinME...

• Moderators
Δημοσ.

Ας ελπισουμε ότι θα παιρνει χωρις προβλήματα τα 9αρια όταν θα βγουν, αν και φοβάμαι ότι είναι hardware-ικα τα οποια προβλήματα αναφέρονται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...